reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
elfiko pisze:cześc Iwonko o uszy mi sie obiło,ze byłas chora, jak sie teraz czujesz? Juz lepiej mam nadzieję?
O niebo lepiej : Nienawidzę katarów A teraz na nowo cieszę się smakiem i zapachem
elfiko
lipcowe mamy ´05
Iwon pisze:elfiko pisze:cześc Iwonko o uszy mi sie obiło,ze byłas chora, jak sie teraz czujesz? Juz lepiej mam nadzieję?
O niebo lepiej : Nienawidzę katarów A teraz na nowo cieszę się smakiem i zapachem
to super!
miłej pracki
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Iwon pisze:Klaudia, ja używam prostownicę, ale nazwy Ci nie podam, bo po pierwsze, nie będę robić konkurencji teściowej Edytki :laugh:, a po drugie, nie pamiętam. W każdym bądź razie, była niedroga, a jest dobra i skuteczna, więc chyba nie ma co przepłacać, tyle mogę Ci zasugerować. No i koniecznie musisz doczytać, czy nie niszczy włosów (o ile to jest w ogóle możliwe )
No właśnie chciałam kupić coś w miarę niedrogiego, ale nie chcę żeby to było jakiś szajs totalny, który mi zrobi z włosów siano.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
AniaSzwarc pisze:oczywiscie przekaze...
a my własnie taką pastą o której Gazelko piszesz myjemy
skąd ją wziąć, tą pastę, może jakaś nazwa ? Aniu, pomocy :laugh:
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
DASARIA pisze:Moja Darcia skończyła już 14 miesięcy, a jeszcze sama nie chodzi .
To ilu jeszcze niechodziaczków jest?????
moja Julka jest :laugh:
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:czesc babulce kochane
wlasnie wyzlopalam kawusie sobie i narazie cisza.....narazie, wczoraj to po 11 nie wiedzialam gdzie rece wlozyc hehe
wczoraj spotkanko z edytka suuuper, Jula duza pannica a Edytka..l...laseczka sie z Niej zrobila ze ho ho!!!!schudla, slicznie wyglada, bardzo kobieco...no i chyba skoczyla jej samoocena!!!
zreszta za 2 tyg. same zobaczycie!!!!!
hehhehe, kolejna ściemniara hihihihi Jeszcze raz dzięks za spotkanko :-* :-*
reklama