reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny mam pytanie: ma ktos z was prostownice do włosów? Mam zamiar sobie kupić na allegro, ale jest ich masa i nie wiem, którą wybrac. Jak macie jakąś godną polecenia, to dajcie znać.

reklama
e_mama pisze:
Hej elfik :laugh: Witaj w klubie nadrabiaczy hiihi

cześć Edytko co do tego nadrabiania to jakos czarno to widze
no chyba że rzeczywiście zrezygnuje z potrzeb żywnościowo-fizjologiocznych to wtedy ::) ;D

Klaudia pisze:
Dziewczyny mam pytanie: ma ktos z was prostownice do włosów? Mam zamiar sobie kupić na allegro, ale jest ich masa i nie wiem, którą wybrac. Jak macie jakąś godną polecenia, to dajcie znać.

Hej Klaudia, jeśli jesteś naprawdę zainteresowana, mogę Ci polecić sklep internetowy (albo allegro do wyboru) z prostownicami mojej teściowej  >:D Ona sprzedaje profesjonalny sprzęt fryzjerski i doradzi Ci model odpowiedni do Twoich wymagań. Do tego sprzedaje preparaty ułatwiające prostowanie i modelowanie włosów :)
To tyle tytułem reklamy hihi

Elficzku, spoko nadrobisz. To już nie te czasy, co było 20 stron na dobę :(

Jeszcze się wam pochwalę, że mój Maciuś odróżnia ładnie kolory. Na szczęście, bo mój mężulek to normalnie dalton :D Jak chcę Maćka czymś zająć, to mówię mu "Przynieś mamusi zielony klocek" - on przynosi, a ja wtedy "A teraz czerwony" itd i tak do wyczerpania zapasów. No i mam chwilę wolnego. :D :D

Klaudia pisze:
Elficzku, spoko nadrobisz. To już nie te czasy, co było 20 stron na dobę :(

Jeszcze się wam pochwalę, że mój Maciuś odróżnia ładnie kolory. Na szczęście, bo mój mężulek to normalnie dalton :D Jak chcę Maćka czymś zająć, to mówię mu "Przynieś mamusi zielony klocek" - on przynosi, a ja wtedy "A teraz czerwony" itd i tak do wyczerpania zapasów. No i mam chwilę wolnego. :D :D

no to zdolniacha z Maciejki nono bo rzeczywiście dużo facetów ma problemy z kolorami( mój Grzesiu również)

Elfik :-* :-* :-*

Edytko,nie miałam pojęcia, że teraz testy można robić o każdej porze roku..Dzięki za cynk, jak wyłuskam odrobinę czasu, pomaszeruję do alergologa :)

Klaudia, ja używam prostownicę, ale nazwy Ci nie podam, bo po pierwsze, nie będę robić konkurencji teściowej Edytki :laugh:, a po drugie, nie pamiętam. W każdym bądź razie, była niedroga, a jest dobra i skuteczna, więc chyba nie ma co przepłacać, tyle mogę Ci zasugerować. No i koniecznie musisz doczytać, czy nie niszczy włosów (o ile to jest w ogóle możliwe :p)

reklama
Do góry