reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Klaudia pisze:Cześć Elficzku! Super, że wakacje się udały, ale najbardziej super, że znowu jesteś
:-*
elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:Hej elfik :laugh: Witaj w klubie nadrabiaczy hiihi
cześć Edytko co do tego nadrabiania to jakos czarno to widze
no chyba że rzeczywiście zrezygnuje z potrzeb żywnościowo-fizjologiocznych to wtedy : ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Klaudia pisze:Dziewczyny mam pytanie: ma ktos z was prostownice do włosów? Mam zamiar sobie kupić na allegro, ale jest ich masa i nie wiem, którą wybrac. Jak macie jakąś godną polecenia, to dajcie znać.
Hej Klaudia, jeśli jesteś naprawdę zainteresowana, mogę Ci polecić sklep internetowy (albo allegro do wyboru) z prostownicami mojej teściowej > Ona sprzedaje profesjonalny sprzęt fryzjerski i doradzi Ci model odpowiedni do Twoich wymagań. Do tego sprzedaje preparaty ułatwiające prostowanie i modelowanie włosów
To tyle tytułem reklamy hihi
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Elficzku, spoko nadrobisz. To już nie te czasy, co było 20 stron na dobę
Jeszcze się wam pochwalę, że mój Maciuś odróżnia ładnie kolory. Na szczęście, bo mój mężulek to normalnie dalton Jak chcę Maćka czymś zająć, to mówię mu "Przynieś mamusi zielony klocek" - on przynosi, a ja wtedy "A teraz czerwony" itd i tak do wyczerpania zapasów. No i mam chwilę wolnego.
Jeszcze się wam pochwalę, że mój Maciuś odróżnia ładnie kolory. Na szczęście, bo mój mężulek to normalnie dalton Jak chcę Maćka czymś zająć, to mówię mu "Przynieś mamusi zielony klocek" - on przynosi, a ja wtedy "A teraz czerwony" itd i tak do wyczerpania zapasów. No i mam chwilę wolnego.
elfiko
lipcowe mamy ´05
Klaudia pisze:Elficzku, spoko nadrobisz. To już nie te czasy, co było 20 stron na dobę
no to zdolniacha z Maciejki nono bo rzeczywiście dużo facetów ma problemy z kolorami( mój Grzesiu również)
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Elfik :-* :-* :-*
Edytko,nie miałam pojęcia, że teraz testy można robić o każdej porze roku..Dzięki za cynk, jak wyłuskam odrobinę czasu, pomaszeruję do alergologa
Klaudia, ja używam prostownicę, ale nazwy Ci nie podam, bo po pierwsze, nie będę robić konkurencji teściowej Edytki :laugh:, a po drugie, nie pamiętam. W każdym bądź razie, była niedroga, a jest dobra i skuteczna, więc chyba nie ma co przepłacać, tyle mogę Ci zasugerować. No i koniecznie musisz doczytać, czy nie niszczy włosów (o ile to jest w ogóle możliwe )
Edytko,nie miałam pojęcia, że teraz testy można robić o każdej porze roku..Dzięki za cynk, jak wyłuskam odrobinę czasu, pomaszeruję do alergologa
Klaudia, ja używam prostownicę, ale nazwy Ci nie podam, bo po pierwsze, nie będę robić konkurencji teściowej Edytki :laugh:, a po drugie, nie pamiętam. W każdym bądź razie, była niedroga, a jest dobra i skuteczna, więc chyba nie ma co przepłacać, tyle mogę Ci zasugerować. No i koniecznie musisz doczytać, czy nie niszczy włosów (o ile to jest w ogóle możliwe )
reklama