reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

dobra ide spac bo rano maludy mi oczy na sile otwierac beda

aaaaaaaa...GAZELKO :-* za te wczesniejsze cmoki od Ciebie .......dopiero je wypatrzylam ::)

reklama
no i skleroza nie boli ::)
zanim znikne musze Edzi napisac ze sliczne kobiety sie pokazaly w avatarku :) :)

no i mam ndzieje ze juz dzis Elfik zawita na bb hoooooooooop hoooooooop Elfikuuuuuuuu jestes juz???!!!

no i jak sie czuje Iwon??? czy juz lepiej???

paaaaa cmoki w boki oby dwa!!! :-* :-*

A ja już mam lekkiego stresa od wczoraj, bo już w ten piątek Kornelek idzie do szkoły ;D Znaczy się, do żłobka ;) No i z jednej strony cieszę się, bo widzę, jak on wariuje na punkcie dzieci, a na codzień w ogóle nie ma z nimi kontaktu, lub ma bardzo mały, a z drugiej, jak to przed premierą bywa, jestem lekko podenerwowana ::) Pierwszy raz idzie z tatusiem i zostanie tam na jakieś trzy godzinki. I tak stopniowo coraz dłużej przez kolejny tydzień. A potem już całe 8 godzin.

mania pisze:
no i skleroza nie boli  ::)
zanim znikne musze Edzi napisac ze sliczne kobiety sie pokazaly w avatarku  :) :)

hehhe  ;) ;) ;) :-*

Hej babki :)

Kawa wypita, łosi pojechał do klienta, a ja czekam aż Julkę sen zmorzy, bo nic nie mogę zrobić...

Nie wiem jak u Was, ale tutaj czuć w powietrzu pierwsze oznaki jesieni... Wcale mi do tego nie spieszno, znowu trzeba będzie włączyć CO, marznąć po wstaniu z łóżka, no i ta ciemność z rana i z wieczora... brrrrrrrrrr

Tymczasem trzeba się pokrzepiać myślą o spotkaniu hihihi

Iwon, doczytałam, że planujesz robić testy alergiczne, dlaczego czekasz z tym do jesieni? Teraz można robić o każdej porze roku.

AniuSz gratuluję decyzji o zrobieniu prawka :) Super sprawa:) Ja sama do tej pory nie mogę uwierzyć, że się za to wzięłam i zrobiłam:) ale teraz jak się cieszę  :p

Kasiu.K
zdrówka, zdrówka, zdrówka !!!! :-* :-*

Witam z ranka :) Mojemu dziecku coś się ostatnio skróciło spanie (odkąd nie budzi się w nocy, he he) i wstaje od paru dni o 6.30. Na szczęście biorę go dosiebie do łóżka razem z koparą i jeszcze z godzinkę się nią bawi :) A mamuśka drzemie w tym czasie.

Kurcze a teraz odkrył, że można zdrapywać tynk ze ściany i go jeść :D

reklama
wakacje miałam udane w 100%a teraz mam mega doła z powodu rozstania z siostrą :-[ ale 7go września sie znowu zobaczymy bo tym razem ona przyjeżdza na 10 dni do Polski
wiec poza dwudniowa przerwa spowodowana spotkaniem z Wami znowu bedziemy sie soba cieszyc az do 17go września kiedy to juz ostatecznie popadne w depresje :-[
ale to potem

brzuszek Maja ma juz pokażniutki i super wyglada taki okrągluszek kochany
teraz trwaja między nia a moim szwagrem walki i spory o imiona dla malucha a ja sobie przypominam jak to było ze mna

Weronika na wakacjach zachowywała sie wzorowo poza kilkoma momentami ale to chyba normalne u takich maluchów
natomiast na dzień dzisiejszy mam w domu dziecko w 100% rozpuszczone przez ciocie i wujków i teraz bede ja musiała od nowa uczyc słuchania mamy na przykład ::)
No i nadal Weronika kaszle, juz trzeci tydzień sie zaczyna mimo lekarstw które dostała w Niemczech
jutro ide z nią do naszego pediatry i zobaczymy.

Do góry