reklama
Cześć
Lilka witaj po przerwie i trzymam qciukasy za pomyślną rozmowę!!!!
Cieszę się że Edzia też się już pojawiła, a niedługo statystyki bb poprawią Hanti i Elfik.
My wróciliśmy wczoraj wieczorem tak zmęczeni że nic tylko wypakowanie, kąpanie i spać. Ale było fajnie, dzieciaki nałykały się świeżego powietrza, my popiliśmy piwska : połaziliśmyu po lasach a teraz tak masakrycznie bolą mnie nogi że chodzę jak kaczka.
Ale co tam pobolą i przestaną!
Lilka witaj po przerwie i trzymam qciukasy za pomyślną rozmowę!!!!
Cieszę się że Edzia też się już pojawiła, a niedługo statystyki bb poprawią Hanti i Elfik.
My wróciliśmy wczoraj wieczorem tak zmęczeni że nic tylko wypakowanie, kąpanie i spać. Ale było fajnie, dzieciaki nałykały się świeżego powietrza, my popiliśmy piwska : połaziliśmyu po lasach a teraz tak masakrycznie bolą mnie nogi że chodzę jak kaczka.
Ale co tam pobolą i przestaną!
Klaudia pisze:CześćBabeczki
Niania ale masz fajnie Kurcze kocham mojego Maciusia nad życia, ale przyznam szczerze, że chciałabym spędzić z Łukaszem parę dni sam na sam ALe u nas to nierealne. Teściowa chętnie przychodzi, ale tylko wtedy kiedy ja musze pracować. Już i tak miała pretensje, że w wakacje wzięłam sobie kurs do prowadzenia i powiedziała, że ma nadzieję, że w przyszłe wakacje nie będę pracować Tak więc my Maćka zostawiamy u nich tylko wtedy, kiedy trzeba.
Tak więc Niania, szalejcie, odpoczywajcie i cieszcie się sobą ile wzlezie!!!!!!!!!
Masz rację Klaudia :-* Jak któraś z Was tak powie odrazu mi lepiej
Klaudia a jak tam akcja SMOCZEK?
AniaSzwarc pisze:ja postanowiłam dzis skonczyc ze smoczkiem ale się boje starasznie co to bedzie, bo małemu chyba piątki wychodzą i marudzi okrutnie, no i nie wiem czy nie przeczekac ???
Przeczekaj bo oboje się bedziecie męczyć.
Lilka
Fanka BB :)
AniaSzwarc pisze:ja postanowiłam dzis skonczyc ze smoczkiem ale się boje starasznie co to bedzie, bo małemu chyba piątki wychodzą i marudzi okrutnie, no i nie wiem czy nie przeczekac ???
a czemu chcecie oduczac od smoczka?
pytam bo moja Mili smoczka potrzebuje tylko do spania i nie bede jej oduczac bo narazie widze ze nie ma takiej potrzeby
no i dlatego mnie zastanawia czemu wy juz oduczacie?
czy wasze smyki cały czas maja smoki w buzi?tzn. w dzien?ze zaistniala taka potrzeba oduczania?
mnie wczoraj kuzyn zapytał czy Milena wogole uzywa smoczka bo nie widzial u niej smoczka wcale
powiedzialam ze tak ale do spania
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Klaudia pisze:CześćBabeczki
Niania ale masz fajnie Kurcze kocham mojego Maciusia nad życia, ale przyznam szczerze, że chciałabym spędzić z Łukaszem parę dni sam na sam
Ja też Ale przyznaję, że jak już dochodziło do jakiegoś jednodniowego wypadu bez Kornelka, to zawsze czuliśmy się trochę nieswojo. Tęsknota i obawa, czy na pewno jest całkowicie bezpieczny chyba nigdy nas nie opuści. Mimo to nauczyliśmy się dobrze bawić bez niego i uważam, że każda z nas powinna zrobić to samo Także Nianiu korzystaj, szalej, i wybaw się na maxa ;D 8)
reklama