reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

WITAM
ja tylko na chwilke skrobnąć pare słów żebyście o mnie nie zapomniały, ostatnio nie mam czasu na pisanie troche podczytuje ale tez niewiele, jutro ide na troche do pracy a potem to juz na całego robota znowu ehhh a tak fajnie było no i w środe wraca łosiek wiec może bede miała wiecej czasu na bb bo mnie troche bedzie wyręczał w domku ahhh juz nie moge sie doczekać

reklama
witaj Melll
ja juz zmykam spac nawet nie poczytałam za wiele ale moze nadrobie wszystko jak pzejde na emeryture hehe ;)
wkrótce będę częściej zaglądać
pa pa
dobranoc babeczki

czesc babeczki

a ja sie tu pojawiłam i znikłam :laugh:
mielismy spontana wczoraj
:laugh:

jedziemy gdziej?
jedziemy
ok!

no i w godzine wybylismy z domu

pojechalismy do rodzinki do Głogowa
to jakies 70km od nas

fajknie bylo,bo pojechalismy do kuzynostwa
wypilismy,no fajnie spedzilismy czas :)

kolorowa_kredka pisze:
a lilucha ciesze sie ogromnie ze wam sie tak uklada !!!! to jest to mieszkanie samemu zupelnie samemu bez toksycznych rodzicow tesciow ludzi.............wtedy jest niemal sielanka  ;D

czekamy na jakies fotki !!!!!!!!!!!

a i jak tam twoje odchudzanko ?- u mnie klapa lipa èporazka i jeszcze dlugo by wymieniac ogolnie i w skrocie lenistwo i lakomstwo zwlaszcza na slodycze a teraz na polska kielbaske,.........kabanosiki polska szyneczka  ::)

Kredzia dolina..................odkąd mieszkamy na wlasnym to ja w kuchni obiadki super pichce i potem slina mi leci i jem i jem!!! ::)
no i jak sie wazyłam to 99kg znow mam :mad:
du.pa wieprzowa ze mnie!!! ::)

reklama
juz dawno powinnam byc w łóżku bo jutro rano wstaje i na rozmowe ide w sprawie pracy
oby dobrze poszlo........bardzo mi zalezy na tej pracy

i gdzies tam obiło mi sie ze Joasiu do pracki dorywczej chodzisz
gratuluje!!!!!!
mam nadzieje ze i ja wreszcie cos załapie bo siedzenie w domu i narzekanie ze za malo kaski jest w budzecie mnie irytuje do tego stopnia ze juz wscieklizny dostaje
::)

chyba sie juz nasiedzialam w domu..... ::) teraz trzeba wkroczyc do akcji!!! :)

Do góry