reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Lilka pisze:
i gdzies tam obiło mi sie ze Joasiu do pracki dorywczej chodzisz
gratuluje!!!!!!

heheheh juz nieaktualne ale wybaczam........................:)

wpadlam na chwileczke tylko powiedziec cxzesc, za chwileczke zmykam do szpitala, czekam tylko na babcie....

losiek juz pojechal...........slomiana wdowa teraz ze mnie, wiec wieczory na BB obowiazkowo!!!!!!

reklama
chcialam tylko powitac elficzora mojego kochanego, bo chyba dzis powrot do domku..............

oj chyba jakies chorubsko mnie lapie tfu tfu!!!!katar cieknie mi z nosa i jakas taka jestem niewyrazna.......
poza tym wyniczki watrobowe mam podwyzszone wiec narazie musze zapomniec o kaweczce.... :( :( :( :( :(

no i dzis sie okaze jaktam moje zmiany na dyzurach sie ukladaja......................trzymajcie qciukasy zebym mogla byc z Wami na spotkanku!!!!!!

buzka i milgo dnia Wam zycze!!!!! ;D ;D ;D

:-* :-* :-* :-*

asiu trzymam kciuki co bys miala wolne na spotkanko ;D

dzien dobry :D

ja przelotem i wymykam ...................................chyba dlaej do wyrka...........................tylko co bym pozniej nie zalowala ::)

Hej hop po weekendzie :)

Witajcie po przerwie e-mamo, Lila, Alka :) :) :)

Wczoraj mieliśmy z łośkiem romantyczny wieczór przy świecach, martini i nowej płytce...aż się do pracy wracać nie chce :p

Joaska pisze:
Lilka pisze:
i gdzies tam obiło mi sie ze Joasiu do pracki dorywczej chodzisz
gratuluje!!!!!!

heheheh juz nieaktualne ale wybaczam........................:)

wpadlam na chwileczke tylko powiedziec cxzesc, za chwileczke zmykam do szpitala, czekam tylko na babcie....

losiek juz pojechal...........slomiana wdowa teraz ze mnie, wiec wieczory na BB obowiazkowo!!!!!!

uuuu no to mi sie nie obilo o uszy  :)

ok ja znikam bo o 9 rozmowa kwalfikacyjna
jeden etap przeszlam zobaczy sie jak pojdzie
kciukasy prosze 3mac  :)

Hej babulce :)

Witam z kawką, moje młode tak się rozwydrzyło na wakacjach u babci, że mi nie daje spokoju nawet na 5 sek. Oj, czarno widzę swoje nadrabianie... :p

Lila witaj z powrotem :) Duuuuuuuuuużo nadrabiania przed nami hihi :) Trzymam kciuki za prackę !

Iwon pisze:
Wczoraj mieliśmy z łośkiem romantyczny wieczór przy świecach, martini i nowej płytce...aż się do pracy wracać nie chce :p

My wczoraj też w końcu mogliśmy się sobą nacieszyć :) Nie ma jak w domku hihihi ::) ;) ;) ;) ;) ;)

Joaska pisze:
no i dzis sie okaze jaktam moje zmiany na dyzurach sie ukladaja......................trzymajcie qciukasy zebym mogla byc z Wami na spotkanku!!!!!!

buzka i milgo dnia Wam zycze!!!!! ;D ;D ;D

:-* :-* :-* :-*

Asiu nawet nie strasz :) Musi być dobrze :laugh: ;)

Czesc Babulce. I ja witam po weekendzie.
My juz tylko we dwójke ::) Maksio u rodziców. Niby fajnie ale troche mi smutno ze tyle się nei bedziemy widzieć. Nie wiem jak ja to wytrzymam :p :-[

No ale nic. Musimy dać radę.
Mąz zna pocieszenie zabrał mnie na zakupy ciuchowe przed wakacjami. Poszalelismy troszkę. Wieczorem imnprezka, w niedziele spanie do późna. Niedziela w łozku :) Jak za straych dobrych czasów.
Dziś w końcu muszę spakować walizkę na ten naszy wyjazd bo jakoś w weekend mi się nie chciało ::) :laugh: :)

CześćBabeczki :)
Niania ale masz fajnie :) Kurcze kocham mojego Maciusia nad życia, ale przyznam szczerze, że chciałabym spędzić z Łukaszem parę dni sam na sam :) ALe u nas to nierealne. Teściowa chętnie przychodzi, ale tylko wtedy kiedy ja musze pracować. Już i tak miała pretensje, że w wakacje wzięłam sobie kurs do prowadzenia i powiedziała, że ma nadzieję, że w przyszłe wakacje nie będę pracować :( Tak więc my Maćka zostawiamy u nich tylko wtedy, kiedy trzeba.
Tak więc Niania, szalejcie, odpoczywajcie i cieszcie się sobą ile wzlezie!!!!!!!!!

reklama
Do góry