reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
baby jade
mam wolne od piatku do poniedzialku
fajnie, nie????
fajnie, nie????
Anikaa
Fan(ka)
pewnie ze fajnie...Wam
Lilka, ja chce odzwyczaic ze względu na zęby. Kuba ptrzebuje smoka do spania i spi z nim całą noc z przerwami na wyplucie i wtedy budzi się z płaczem , ja wstaje i mu go daje i tak kilka razy na noc.... a co do zebów to ma ich juz 12 i niebawem bedą kolejne wiec ma się co psuc
Lilka, ja chce odzwyczaic ze względu na zęby. Kuba ptrzebuje smoka do spania i spi z nim całą noc z przerwami na wyplucie i wtedy budzi się z płaczem , ja wstaje i mu go daje i tak kilka razy na noc.... a co do zebów to ma ich juz 12 i niebawem bedą kolejne wiec ma się co psuc
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Ania, życzę powodzenia i tego, żeby oduczanie przeszło tak bezproblemowo jak u nas Od tego czasu jak Maciek śpi bez smoka (czyli już ósmy dzień) w ogóle sie nie budzi w nocy. Czasem zdarza mu się coś pomarudzić, ale nie wstajemy do niego tylko czekamy, aż przestanie jęczeć i z reguły po paru minutach ponownie sam zasypia.Wydaje mi się, że to budzenie było przez to, że smok mu wypadał i jak się budził to nie mógł go znaleź i dlatego się wkurzał. Teraz nie ma smoka i nie ma problemu. Trzymamy kciuki Ania!!!!!!
Lilka
Fanka BB :)
AniaSzwarc pisze:pewnie ze fajnie...Wam
no to u nas z uzebieniem podobnie
mamy juz 11 zebow i widac juz kolejne 3 :
niestety to trwa od jakiegos miesiaca i Milenki pupka wyglada ciagle nieciekawie
robi takie rzadkie kupki,ze czasami mi sie wydawalo ze one sa az ''żrące''
wystarczylo ze purtnęła a kupka siknęła jak siku :
no i czekam kiedy to sie skonczy
a z tym smokiem to u nas jak u Klaudii
Mili w nocy przez sen placze jak go wypluje
no i u nas sie zazwyczaj obywa bez mojego wstawania
no a dzis kupilam jej kolejnego smoka bo jakos dziwnie sie gubią inne
wiec oduczanie od smoka sobie jeszcze poczeka
choc dalas mi do myslenia,nie powiem
Lilka
Fanka BB :)
pije sobie kawke i czytam m.in. lokalna gazete
i na pierwszej stronie jest artykuł pt. ''Profanacja z miłosci''
jakas babka zmarła po 50-tce
i miala faceta od niedawna i on chcial aby ona sie obudzila i w tym celu rozkopał grub i otworzyl trumne........dobre :
i na pierwszej stronie jest artykuł pt. ''Profanacja z miłosci''
jakas babka zmarła po 50-tce
i miala faceta od niedawna i on chcial aby ona sie obudzila i w tym celu rozkopał grub i otworzyl trumne........dobre :
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Lilka pisze:no a dzis kupilam jej kolejnego smoka bo jakos dziwnie sie gubią inne
wiec oduczanie od smoka sobie jeszcze poczeka
choc dalas mi do myslenia,nie powiem
Lilka, u nas własnie zgubienie smoczka było pretekstem, to pozbycia się go na zawsze Postanowiłam nie kupować nowego, no i stało się i jestem z tego baaaaardzo szczęśliwa
tusia26 pisze:Majce wychodza cztery górne zęby - jedynki i dwujki z tej racji jest bardzo marudna i ma srake :
Twoje komenatrze Tusia powodują ze znów ryknęłam śmiechem na cały regulator ;D. A jestem w pracy : 8)
reklama
Joaska pisze:baby jade
fajnie, nie????
No ;D uffffffffffffffffffffffffffff ;D