reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Witam kobitki,
ja tylko na chwilkę, bo dziś coś nie mogę się wyrobic,
mam masę spraw do załatwienia, chałupę do ogarnięcia itp. ::)

przeczytałam jedynie co u Was aby byc na bierząco ;D

reklama
Hej :)
ja na moment z pracy - poświęcam dla Was moją przerwę na lunch  ;) ::) :p

Asia - Ty lepiej kobieto nie choruj! Masz się stawić za dwa tygodnie w świetnej formie kochana  :) No i oczywiście trzymam kciuki, żeby grafik korzystnie się ułożył  :-*

Lilka - z tego co piszesz, to rzeczywiście wszystko pomyślnie sie układa. Może masz rację, że w tym domu z Twoją mamą to krążyła zła energia? Powodzenia na rozmowie z pracą. Jak się załapiesz na jakieś zajęcie, to i kasy będzie więcej, ale też chyba jest tak, że nowe zajęcie dodaje trochę pozytywnej energii [przynajmniej na początku, hi hi]. A to Ci się też przyda w Twojej walce z kologramami  :)

Hej E-mamo! Super że wróciłas. Jeszcze Elfik dobije i znów będzie co czytać  ;) :D

A ja tak jak Klaudia zazdroszczę Niani wyjazdu sam na sam z mężem.... Powiem Ci Klaudia na pocieszenie, że my nawet teściowej nie mamy pod ręką. Odkąd jest Maciek to sami ze sobą byliśmy RAZ - kiedyś na zakupach 2-3 godziny. A poza tym mamy chwile dla siebie tylko wtedy gdy mały śpi....

No i przyznam się Wam, że Daria ostatnio śpi z nami w sypialni  ::) :p

Biedactwo tak się męczy przez zębiska, że nie może spac w nocy i w związku z tym ląduje w naszym  ::)

zanim wrócę do moich analizek to dodam, że my nie odzwyczajamy Macka jeszcze od smoka... glownie dlatego, że niewiele go używa i zgodnie z tym co Tracy pisala - po usnięciu zaraz wypluwa

zastanawiam sie kiedy mam Mu zabrac smoka i chyba na to pytanie sobie odpowiem, gdy już dojdzie do nas "język dwulatka"  :p

DASARIA pisze:
No i przyznam się Wam, że Daria ostatnio śpi z nami w sypialni  ::) :p

Biedactwo tak się męczy przez zębiska, że nie może spac w nocy i w związku z tym ląduje w naszym  ::)

Maks tez po przebudzeniu w nocy tez ląduje u nas. Nie chce nam się chodzić na wypadek kolejnego prezbudzenia. POza tym wszyscy jestesmy szczesliwi i wyspani. Nam to nie przeszkadza. Usypia sam, bez bujania, w siebie. Wieczór zatem i sypialnia jest dla nas >:D a w nocy i tak się spi ;D

czesc po weekendowo

jak zwykle jestem zWami do tylu :p

ale widze ze Edzia sie pojawila czesc Edziu :-*

moze juz Elfki tez niedlugo wroci to ruch sie tu zrobi jak dawniej

reklama
Do góry