reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

czesc Wam!!!
melduje sie po weselu, wybawiona , jak obiecałam :) :)

Wesele w któryms momencie przybrało forme mega biki na której mało kto się ostał nie pijany wiec i obowiązki świadkowej nie były trudne bo nie trzeba było bardzo imprezy rozkręcac.
.....a na slubie nie wytrzymałam i płakałam jak bubr.
.....a i eszce mi się podobał ministrant w kosciele. Buł to kościół garnizonowy i ksiądz był jak nie ksiądz tylko żołnierz, a ministrant jak nie trudno się domyśleć był w mundurze a nie komży :)

reklama
witam niedzielna pora - w sobote mielismy gosci na fondue - bylo super.

dzis za to mam wieczor z zelazkiem - buuuuuuuuuuuu - mega prasowanko przede mna....

e-mamo witaj.

AniaSzwarc pisze:
e_mama pisze:
DASARIA pisze:

:-*

dzisysssss, mam 97 stron do nadrobienia :o :o :o
SIema Edytko....daj spokój, nie nadrabiaj, napisz jak było  ;D

jestem na stronie 3075.... boszzzz  :p

Na początku dziękuję Asi za spotkanie :-* :-* :-*
Asia jest przekochana, dzięki niej moja mama ma naprawioną pralkę, Asiu masz u mnie ogromne piwo, albo gigantycznego drina do wyboru  ;D ;) ;) ;) ;) ;)

Co do naszego wyjazdu, to nie było nas prawie 3 tyg. :o :o Na początku myślałam, że oszaleję bez Was. Nosiło mnie, nie wiedziałam co ze sobą zrobić, mama jest starszą osobą i szła spać koło 21 a ja do tej 23 myślałam, że jajo zniosę... :p ::) ::) ::) ::)
No ale jakoś się przestawiłam, zaaklimatyzowałam, czas zaczął mi się skracać, starałam się maxymalnie pomóc mamie i wyręczyć ją we wszystkim w czym mogłam...
Mama pomagała mi przy Julci a ja jej we wszystkich codziennych sprawach.
W efekcie obie skorzystałyśmy na tym wyjeździe.
No i co najważniejsze, Julcia zrobiła ogromne postępy ruchowe, zaczęła chodzić za jedną rączkę, przy meblach, zaczęła o wiele więcej gadać, posyłać całuski, przybijać piątki i mnóstwo innych rzeczy hih

No a teraz to muszę iść do wanny, bo łosi przygotował mi kąpiel aromatyczną hihihi

ania.g pisze:

dzis za to mam wieczor z zelazkiem - buuuuuuuuuuuu - mega prasowanko przede mna....

e-mamo witaj.

hej Aniu :-*

U mnie jutro mega pranie i prasowanie pewnie też :p

ania.g pisze:

e-mamo witaj.
wiesz Aniu ja z Robertem też jestesmy foundowiczami :)

baby ja sie klade........jutro o 6 ranolos wybywa na wsyepy po Ukrainie i wraca w czwartek, Kuba zostaje z babcia na czas, kiedy jestem w pracy!!!

takze jutro mam pobudke kolo 5 heheh
dobranoc kochane i postaram sie zagladnac z pracy :)

Ja jak zwykle nadrabiam i nie mam czasu pisać

Kolorowa Kredko jestem zachwycona zdjeciami Twojego synka jakie on ma już dorosłe i rozumne spojrzenie i widac ze niezły śmieszniaczek z Niego a i wierszyk fajowy

reklama
kochane jutro poczytam..............padam na pysk ::)

ysiu dziekuje :-* za tymika :-*:-* za wierszyk :-*

bylismy nad morzem pojechalismy o 17 wrocilismy o 22
kapalam sie w koncu tak normalnie w morzu ;D woda przypominala temp baltyk ;D;D;D tymi nei omieszkal sie zmoczyc prawie caly ::)
ludzi mlao
strata .japonki zostaly w smietniku ::)
wracalismy byl wypadek i zamknieta droga bladzilismy troszke hihi ale bylo przezycie ;D swietnie ze tymi spal
wrocilismy wykapalam sie mlody przyniosl pizze zjedlismy
siadlam do was na sekundke
ide siknac zabki podszorowac
i spac !!!!!!!!!!

buziaczki kcohane !!!!

jutro moze mnie byc troszke malo bo przychodza jacys hydraulicy przez dwa dni buuuu i tu bea cos patrzec a pozniej kominek zakladaja wiec nie wiem czy w dzien zasiade

pozdrowiaonka i buziaczki !!!!!!!!!!!!!

Do góry