reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wiki_28 pisze:
hej dziewczyny

kredzia mam do ciebie pytanie
gdzie ty dokadnie jestes w tych Wloszech, bo ja 8 wrzesnia jade do Caorle i powiedz mi cz mam szanse zalapac sie na fajna pogode

ooo wiki a przez ile tam bedziecie ????
co do pogody to jest strasznie zmiennna dzis np mielismy jechac nad morze (moze jeszcze pojedziemy) ale jest jakos tak ponuro moze bedzie deszcz, wczoraj bylo goraco wieczorkiem ochlodzenie juz jest pogoda raczej zamienna i w kratke wiec ciuszki wezcie rozne takze cos na cieplo
ale znowu nie ma jakis zimnic strasznych

moge dla ciebie (o ile zagladasz na bb a jak nie to zarzuc nr gg ;) ) codziennie zdawac relacje z pogody ;D a w wiadomosciach zaobserwowac jaka zapowiadaja od 8 wrzesnia ;D a my jestesmy calkiem niedaleko i planujemy wybrac sie do kaorle polazic poogladac te piekne rzezby w kamieniu i moze by nam sie udalo spotkac ;D
a nad morze jezdzimy do bibione i tam may jakies 54 km

tymi spi mlody pojechal zatankowac a ja zmykam obiadek podszykowac bo kawka mi stygnie (pyszna tesciopwa mi przywiozla francuska wanilia od siostry ze staniow dostala ::) )

buziaczki dla was dziwewczynki :-*

Kredzia co do twojej cery to ja nie wiem - może to jeszcze po porodzie hormony nie tak, bo ja mam to samo. Mialam jakis czas temu śliczna cere a teraz taka kaszke ciagle na czole i jakieś wypryski mi na gębie wychodza. Mi duzo pomaga solarium, tylko mało chodze po 10 minut raz w tygodniu, myśle, że jak bym częściej to wogole było by lepiej. Na problemy z cera polecam - nic innego mi nie pomaga.

tusia26 pisze:
Kredzia co do twojej cery to ja nie wiem - może to jeszcze po porodzie hormony nie tak, bo ja mam to samo. Mialam jakis czas temu śliczna cere a teraz taka kaszke ciagle na czole i jakieś wypryski mi na gębie wychodza. Mi duzo pomaga solarium, tylko mało chodze po 10 minut raz w tygodniu, myśle, że jak bym częściej to wogole było by lepiej. Na problemy z cera polecam - nic innego mi nie pomaga.

u mni epodobnie - Solorium jest najlepszym środkiem :p

zamówiłam sobie Normaderm i uzywam do codziennie wieczorem i tez pomaga
( na allegro w saszetkach jest dość tani)

wszystko inne nie działa ::)

reklama
Do góry