reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Wiki_28 pisze:hej dziewczyny
kredzia mam do ciebie pytanie
gdzie ty dokadnie jestes w tych Wloszech, bo ja 8 wrzesnia jade do Caorle i powiedz mi cz mam szanse zalapac sie na fajna pogode
ooo wiki a przez ile tam bedziecie ????
co do pogody to jest strasznie zmiennna dzis np mielismy jechac nad morze (moze jeszcze pojedziemy) ale jest jakos tak ponuro moze bedzie deszcz, wczoraj bylo goraco wieczorkiem ochlodzenie juz jest pogoda raczej zamienna i w kratke wiec ciuszki wezcie rozne takze cos na cieplo
ale znowu nie ma jakis zimnic strasznych
moge dla ciebie (o ile zagladasz na bb a jak nie to zarzuc nr gg ) codziennie zdawac relacje z pogody ;D a w wiadomosciach zaobserwowac jaka zapowiadaja od 8 wrzesnia ;D a my jestesmy calkiem niedaleko i planujemy wybrac sie do kaorle polazic poogladac te piekne rzezby w kamieniu i moze by nam sie udalo spotkac ;D
a nad morze jezdzimy do bibione i tam may jakies 54 km
tymi spi mlody pojechal zatankowac a ja zmykam obiadek podszykowac bo kawka mi stygnie (pyszna tesciopwa mi przywiozla francuska wanilia od siostry ze staniow dostala : )
buziaczki dla was dziwewczynki :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
jestem z kawka...............mam czas do 12 i zabieram sie za robote, przez ta prace nie mam na nic czasu w tyg.
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
bedziemy tydzien fajnie bybylo sie spotkac
a w Bibione to bylam jakies 5 lat temu
moje gg to 5958694 jak bys mogla to zdawaj mi relacje z pogody
a w Bibione to bylam jakies 5 lat temu
moje gg to 5958694 jak bys mogla to zdawaj mi relacje z pogody
tusia25
Fanka BB :)
Kredzia co do twojej cery to ja nie wiem - może to jeszcze po porodzie hormony nie tak, bo ja mam to samo. Mialam jakis czas temu śliczna cere a teraz taka kaszke ciagle na czole i jakieś wypryski mi na gębie wychodza. Mi duzo pomaga solarium, tylko mało chodze po 10 minut raz w tygodniu, myśle, że jak bym częściej to wogole było by lepiej. Na problemy z cera polecam - nic innego mi nie pomaga.
Melll
Mama Julci
tusia26 pisze:Kredzia co do twojej cery to ja nie wiem - może to jeszcze po porodzie hormony nie tak, bo ja mam to samo. Mialam jakis czas temu śliczna cere a teraz taka kaszke ciagle na czole i jakieś wypryski mi na gębie wychodza. Mi duzo pomaga solarium, tylko mało chodze po 10 minut raz w tygodniu, myśle, że jak bym częściej to wogole było by lepiej. Na problemy z cera polecam - nic innego mi nie pomaga.
u mni epodobnie - Solorium jest najlepszym środkiem
zamówiłam sobie Normaderm i uzywam do codziennie wieczorem i tez pomaga
( na allegro w saszetkach jest dość tani)
wszystko inne nie działa :
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09