reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Frida ja już bzikuje z radości :-) tyle czekałam na to mieszkanko... patrzyłam najpierw na łyse pole, potem fundamenty, widziałam tylko cegły i miałąm wrażenie, że to sie nigdy nie skońćzy... ale mineło 3 lata... i jest domek... i nasze poddasze :-) wymarone wyczekane:-) najpiekniejsze :-) własne :-)

reklama
Maniu ja miałam testy robione w polsce te podstawowe i niczego nie wyazały dopiero jak zrobiłam sobie chemiczne -za opłatą oczywiście - to wyszło na co jestem uczulona. U Was obsługa medyczna jest na innym poziomie i mam nadzieję że wezmą wszystkie możliwe rzeczy pod uwagę.

Asiołku ja przeżywałam to samo ale teraz efektów tak nie widać bo robią instalacje. Dopiero jak położymy płyki i podłogi to odetchnę z ulgą.

Frida :-) wiem co to znaczy i szczerze Ci wspolczuje... ja w zasadzie mam juz skończone mieszkanko nie liczac kilku kosmetycznych zabiegów które sie dokonają w najbliższym czasie ... boje sie tylko przeprowadzki.. mieszkamy na 4 pietrze bez windy... poprzednią sama organizowałam i teraz wydaje mi sie, ze nikt nie zrbi tego sprawniej i lepiej niż ja... a ja w tej przeprowadzce juz nie bede brała udziału... i cholery dostaje... nie lubie być taka bezradna...

Asiołku musisz sie bardzo pilnować żebyś przez przypadek czgoś ciężkiego nie podniosła. !!!!
Ja czasem się zapominam ale mój Mariusz na mnie od razu krzyczy. :p

My też mieszkamy na 4 piętrze bez windy i dzisiaj mam w domu 27 stopni a wszystkie okna pootwierane. Nie wiem jak ja tu wytrzymam jak zaczną sie upały. Chyba przeprowadzę się na budowę. ;D ;D ;D

ale super macie!!! wczoraj z Lukaszem krazylismy po homeDepot sklep ze wszystkim co potrzeba do budowy i remontu domu...uwielbiam takie sklepy ale tez zawsze wpadal w doly bo juz mam dosc wynajmowania mieszkania w Polsce mamy ciasne ale wlasne 4katy i perspektywe na rozbudowe dzialki aaaaj jak juz bym chicala cos zaczac robic...i tak tylko sobie marze ze po powrocie bedziemy dzialac..a propos my tez nasze mieszkanko mamy na 4 pietrze ;) i lato bylo zawsze nieznosne upalne a zimy brrrryy zimne (bo to mieszkanko szczytowe)
teraz wynajmujemy poddasze w domku zogrodkiem i na szczescie mamy klimatyzacje...wlasciwie szczescie w nieszczesciu bo z otwarym oknem nie da sie oddychac latem (takie upaly i wilgoc ) a z klimatyzacja ciagle psikamy :p

Frido ja nigdy nie mialam takich testow i nie mam pojecia na czym one polegaja :( modle sie tylko by mi synka nie meczyli a juz zapowiedzieli ze to 2h bedzie trwac...no ale zawsze lepsze to bo przynajmniej bede wiedziala na co mally jest uczulony i moze w koncu skoncza sie problemy ? ;)

reklama
Asiolku!! tymi kg sie nie martw!!! pomysl sobie ze dzidzia ma wygodne mieszkanko  ;) a po porodzie waga spadnie  ;)  :)

Do góry