reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja tez stoje z waga i mnie to zaczyna martwic. Pozatym od dwoch dni okropnie sie czuje i najdziwniejsze jest to, ze mam za niskie cisnienie co nigdy mi sie nie zdazalo wczoraj 80/50 dzisiaj 90/50 chodze jak na prochach jakichs i oczy mnie pieka i glowa mnie boli. Nie wiem czy to od tego, ze ciagle mysle o biednym Torusiu i tyle plakalam.
A co do wagi to od trzech tygodni mi sie nie podwyzszyla. Wyniki mam dobre tylko w moczu mam jakies liczne fosforany bezpostaciowe. Moze wiecie co to znaczy.
kochane dzisiaj tylko tyle napisze ide lezec bo naprawde mi jakos slabo i niedobrze. Dzidzia chyba ma sie dobrze naszczescie, bo ladnie puka to najwazniejsze.

reklama
U mnie cisnienie w normie(tzn.mojej normie ciazowej ;))78/38-po prostu straszne!!!To,ze mozna zyc z takim cisnieniem to chyba cud ;D.

Dzien Dobry w poniedzilaek!!!

Tusiu!!! kawunie sobie lyknij lub czekolade zjedz! bedzie lepiej!! ja w pierwszej ciazy tez ledwo na oczy widzilam (a wyobraz sobie ze akurat wtedy pracowalam w gabinecie dentystycznym i o zgrozo biedni pacjenici ;) sama tez na fotelu dentystycznym zasnelam :p ratowala mnie tylk kawa i czekolada

Klaudus! mam nadzieje ze nasi panowie z nami wytrzymaja bo czasami dziewe sie ze jeszcze Lukasz chce ze mna rozmawiac ;) :p

ho ho ho ale tu sie sportowe towarzystwo robi!!!! fajnie!!! az Wam zazdroszcze! ja juz od 3 lat stoje w miejscu z to po czesci mojego Lukasza bo stwierdzil ze jak bede szersza w ramionach od niego to sie nie bedzie ze mna pokazywal ;)

a tak powaznie to po prossu zmania trybu zycia mi nie sluzy :( przedtem regularnie bieganie, plywanie, zagle, rower, silownia... hlip hlip...a teraz :p gorzej sie juz chyba ruszac nie mozna

i Asiolka w poniedzialek nie ma???!!! ??? :/

ja dzis ide z Tymciem na badania :( beda mu robic testy na alergie hmm...moze w koncu jakas konkretan odpowiedz bedzie co moze a czego nie moze jesc bo takie eksperymentowanie doprowadza mnie do szalu...jogurt moze serka nie... i tak w kolko...

Dziewczyny Wy chyba na spacerze wszystie jestescie co? moze sloneczko swieci?
u mnie piekna pogoda i cieplo zaczyna sie robic :) magnolia pieknie pachnie u sasiadow w ogrodzie i taaak slicznie ptaki spiewaja :) aj wiosna na dobre juz zagoscila

no i piszae sama do siebie :p

wczoraj kupilismy farby i zaczynamy malowanie: jeden pokoj na zielono-bialo a drugi na niebiesko jak skonczymy zrobie zdjecia tak by Wam pokazac... na wczesniejszych zdjeciach widac ten okropny bez, mam nadzieje ze tym razem zrobi sie przytulnie ;)

Maniu Kochana jestem jestem tylko tak jakoś nie czuje sie w temacie tyle naprodukowałyście że nei wiem co pisać :-)
w weekend przeprowadzka :-) kuchnia już zamontowana :-) i mam sajgon w związku z pakowaniem ... itp. a musze szczerze przyznać że przytyłam już prawie 20 kg i czuje sie fizycznie bardzo niesprawna co wywołuje u mnie histerie i nie znosze słów : nie dam rady, za wysoko, za nikso, pomóż mi, za ciezko, itd.

reklama
Asiołku ale Ci zazdroszczę przeprowadzki i że już masz wszystko zrobione. My jesteśmy na etapie ogrzewania więc jeszcze daleko w lesie. :(

Do góry