reklama
Anikaa
Fan(ka)
wiecie powinna isc spac...bo jutro wesele i powinnam byc w fomie a ja z podekscytowania (bo wesele mojej najlepsiejszej przyjaciółki) trzesę się w srodku jak piłeczka kauczukowa no i o spaniu nie ma mowy .... i co tu zrobic ??? chyba strzele sobie kolejnego browarka i mnie moze zmuli
Joaska
Lipcowe mamy '05
AniaSzwarc pisze:wiecie powinna isc spac...bo jutro wesele i powinnam byc w fomie a ja z podekscytowania (bo wesele mojej najlepsiejszej przyjaciółki) trzesę się w srodku jak piłeczka kauczukowa no i o spaniu nie ma mowy .... i co tu zrobic ??? chyba strzele sobie kolejnego browarka i mnie moze zmuli
heheheheh
a jak tam kreacja, gotowa juz???
ale bym poszla na jakie weselicho, tylko ze u mnie narazie zastoj, kolezanki niestety wola studia narazie!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
hanti pisze:no jakie poważne tematy medyczne tutaj dzisiaj są na tapecie
fakt Joasiu,że podniesienie sobie kwalifikacji zawodowych,
na pewno Ci pomoże w opiece nad chorymi ;D
szkoa ze pensji nie podniesie, ale coz....................od czegos trzeba zaczac, prawda!!!
bede sie starac, zeby dyrektor szpitala zaplacil zate kursy, one i tak sa jakos tam refundowane z UE ale moze za nie zaplaci na poczet rozwiajajacego sie , mlodego pracownika!!
Anikaa
Fan(ka)
kreacja gotowa i wszytsko juz jest...jeszcze tylko jutro po kwiaty (bo kupuje róże na szpaler aby przeszli się pod nim wychodząc z koscioła) i do fryzjera...potem 13,30 zabierają mnie na zdjęcia i caluski dzien nie bede widziec mojego Kubusia i nie wiem jak to przeżyje ???
Joaska
Lipcowe mamy '05
AniaSzwarc pisze:kreacja gotowa i wszytsko juz jest...jeszcze tylko jutro po kwiaty (bo kupuje róże na szpaler aby przeszli się pod nim wychodząc z koscioła) i do fryzjera...potem 13,30 zabierają mnie na zdjęcia i caluski dzien nie bede widziec mojego Kubusia i nie wiem jak to przeżyje ???
ee tam dasz rade...................i zobaczysz jak bedzie fajnie...........
Anikaa
Fan(ka)
w służbie zdrowia to chyba w ogółe cieżko bedzie dobrze zarabiac...choc się nie znam i nie wiem jak teraz sprawa wygląda ??
nie mam wyjscia...a na zabawe juz sie ciesze bedzie dużo młodych ludzi wiec zapowiada sie ciekawie
Joaska pisze:AniaSzwarc pisze:kreacja gotowa i wszytsko juz jest...jeszcze tylko jutro po kwiaty (bo kupuje róże na szpaler aby przeszli się pod nim wychodząc z koscioła) i do fryzjera...potem 13,30 zabierają mnie na zdjęcia i caluski dzien nie bede widziec mojego Kubusia i nie wiem jak to przeżyje ???
ee tam dasz rade...................i zobaczysz jak bedzie fajnie...........
nie mam wyjscia...a na zabawe juz sie ciesze bedzie dużo młodych ludzi wiec zapowiada sie ciekawie
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja i tak teraz dostaje pieniadze z Urzedu Pracy, wiec i tak z podwyzek obiecanych w pazdzierniku i styczniu nie skorzystam....chociaz moze dostane wyzsza pensje, o ile mnie przyjma!!!!
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ALE ANIU CI FAJNIE !!!!!!!!! wesele ....................wybaw sie za nas ;D
u nas chyba dopiero ..............u naszych dzieci : no chyba zeby kolega mlodego mlody grzes sie kiedys zenil to moze moze cos zrobi i zaprosi ;D
a wlasnie nie wiecie co do kursow czy sa takie organizowane typowo z pierwszej pomocy no jak sie dziecko zakrztusi zachlysnie skaleczy ???? i ile trwaja i mniej wiecej ile kosztuja ?
u nas chyba dopiero ..............u naszych dzieci : no chyba zeby kolega mlodego mlody grzes sie kiedys zenil to moze moze cos zrobi i zaprosi ;D
a wlasnie nie wiecie co do kursow czy sa takie organizowane typowo z pierwszej pomocy no jak sie dziecko zakrztusi zachlysnie skaleczy ???? i ile trwaja i mniej wiecej ile kosztuja ?