reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
wiecie powinna isc spac...bo jutro wesele i powinnam byc w fomie a ja z podekscytowania (bo wesele mojej najlepsiejszej przyjaciółki) trzesę się w srodku jak piłeczka kauczukowa no i o spaniu nie ma mowy .... i co tu zrobic ??? chyba strzele sobie kolejnego browarka i mnie moze zmuli

AniaSzwarc pisze:
wiecie powinna isc spac...bo jutro wesele i powinnam byc w fomie a ja z podekscytowania (bo wesele mojej najlepsiejszej przyjaciółki) trzesę się w srodku jak piłeczka kauczukowa no i o spaniu nie ma mowy .... i co tu zrobic ??? chyba strzele sobie kolejnego browarka i mnie moze zmuli

heheheheh

a jak tam kreacja, gotowa juz???

ale bym poszla na jakie weselicho, tylko ze u mnie narazie zastoj, kolezanki niestety wola studia narazie!!!!

no jakie poważne tematy medyczne tutaj dzisiaj są na tapecie
fakt Joasiu,że podniesienie sobie kwalifikacji zawodowych,
na pewno Ci pomoże w opiece nad chorymi ;D

hanti pisze:
no jakie poważne tematy medyczne tutaj dzisiaj są na tapecie
fakt Joasiu,że podniesienie sobie kwalifikacji zawodowych,
na pewno Ci pomoże w opiece nad chorymi ;D

szkoa ze pensji nie podniesie, ale coz....................od czegos trzeba zaczac, prawda!!!

bede sie starac, zeby dyrektor szpitala zaplacil zate kursy, one i tak sa jakos tam refundowane z UE ale moze za nie zaplaci na poczet rozwiajajacego sie , mlodego pracownika!!

kreacja gotowa i wszytsko juz jest...jeszcze tylko jutro po kwiaty (bo kupuje róże na szpaler aby przeszli się pod nim wychodząc z koscioła) i do fryzjera...potem 13,30 zabierają mnie na zdjęcia i caluski dzien nie bede widziec mojego Kubusia i nie wiem jak to przeżyje ???

AniaSzwarc pisze:
kreacja gotowa i wszytsko juz jest...jeszcze tylko jutro po kwiaty (bo kupuje róże na szpaler aby przeszli się pod nim wychodząc z koscioła) i do fryzjera...potem 13,30 zabierają mnie na zdjęcia i caluski dzien nie bede widziec mojego Kubusia i nie wiem jak to przeżyje ???

ee tam dasz rade...................i zobaczysz jak bedzie fajnie...........

w służbie zdrowia to chyba w ogółe cieżko bedzie dobrze zarabiac...choc się nie znam i nie wiem jak teraz sprawa wygląda ??

Joaska pisze:
AniaSzwarc pisze:

ee tam dasz rade...................i zobaczysz jak bedzie fajnie...........

nie mam wyjscia...a na zabawe juz sie ciesze :) bedzie dużo młodych ludzi wiec zapowiada sie ciekawie

ja i tak teraz dostaje pieniadze z Urzedu Pracy, wiec i tak z podwyzek obiecanych w pazdzierniku i styczniu nie skorzystam....chociaz moze dostane wyzsza pensje, o ile mnie przyjma!!!!

reklama
ALE ANIU CI FAJNIE !!!!!!!!! wesele ....................wybaw sie za nas ;D
u nas chyba dopiero ..............u naszych dzieci ::) no chyba zeby kolega mlodego mlody grzes sie kiedys zenil to moze moze cos zrobi i zaprosi ;D

a wlasnie nie wiecie co do kursow czy sa takie organizowane typowo z pierwszej pomocy no jak sie dziecko zakrztusi zachlysnie skaleczy ???? i ile trwaja i mniej wiecej ile kosztuja ?

Do góry