reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

kolorowa_kredka pisze:
a wlasnie nie wiecie co do kursow czy sa takie organizowane typowo z pierwszej pomocy no jak sie dziecko zakrztusi zachlysnie skaleczy ???? i ile trwaja i mniej wiecej ile kosztuja ?

kredziu ale pytasz o Polske??????????/

jesli tak to sa organizowane przy instytutach Ratownicta Medycznego, tam gdzie moje dla ratownikow, w Katowicach albo z Krakowie.........trzeba poszukac w necie

reklama
Wybawie się Kredziu na 100%..a co do Kursów na na pewno są bo moja koleżanka chodziła tak dla własnej potrzeby ale ile trwał i kosztował kurs nie wiem :(

Asiu Ciebie mają nie przyjąc ? no co Ty?

Dokładnie, po piewsze nie ma co się martwic na zapasa, a po drugie skoro jedna Pani ci sugerowała ze chce Cię widziec w dyspozytorni to wiedziałą co mówi i mozemy jej na razie wierzyc, nie:)

AniaSzwarc pisze:
Dokładnie, po piewsze nie ma co się martwic na zapasa, a po drugie skoro jedna Pani ci sugerowała ze chce Cię widziec w dyspozytorni to wiedziałą co mówi i mozemy jej na razie wierzyc, nie:)

;D ;D

baby ja zmykam, padam dzisiaj, za duzo wrazen.................................
do juterka z kawusia poranno..........mmmm jak milo to napisac, ze bede tutaj jutro rano :)
ahhhhhhhhhh uwielbial weekendy :)

tak tak joasiu o polske

zerknijcie na zoooo wklepalam wierszyk od siostry dla tymika ma glowe ja bym nie dala rady choc troszke poskrobac

no ale widze ze anie tak maja bo nasza ania sz tez niezle piszu ;) :) ::)

dzieki za info :*

dobranoc dziewczyny...ja jeszcze zerknę na wierszyk Kredziowej Ani i też mykam spac..pewnie do niedzieli...tzrymajcie kciuki za mnie co bym sie nie poryczała w kosciele i nie dała plamy jako swiadkowa /.

reklama
Do góry