reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
kolorowa_kredka pisze:
hanti zobacz na poczte .............masz kilka fotek jak bylismy u was z tymulem, ale jeszcze chyba sa jakies z 4 moze ....................

dziwczyny mialam pytac......................czy ktoras podaje maluchowi mleko takie z kartonu dla doroslych ???????? ania np kasze obu gotuje juz normalnie na doroslym mleku a tusiek jest z konca marca czyli nie wiele starszy od naszych pociech

ja daje junior mleko i na razie na tym poprzestaje!!!!!ale wszystko zalezy od dziecka, jak zareaguje na takie mleko...............ja czekam moze do 2 roczku???

u nas też mleko junior,jak na razie
ale mój Damian od roku dostawał mleko krowie i dziś
Kredeczko(zresztą sama go widziałaś)chłop,jak dąb i zdrowy

reklama
czes Wam babeczki....nie wiem czemu ale mi posta zjadło a pisałam,ze ...

super Hanti ze jestes i bardzo się ciesze z Twojego wychowawczego bo bedziesz czesciej z nami :D

ja też się cieszę,że będe tu mogla z Wami być i że teraz nie będe miała zaległości

buziaczki dla wszystkich :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a ajkie pampersy uzywacie? bo ja uzywałam 5 ale teraz zeszlam na 4+ bo tam sa te fajne gumeczki w pasie i pampers jak galoty sie ściaga. A te mleko junior to co to za mleko? lepiej sie na nim wychodzi? moze jakies lepsze od bebilon 3 - mniej mulace? od ilu go można?
A dzis byłam na piwie razem z majką na miescie :p i kolezanka ta z marika i ona jest uczulona na - mleko, make i jabłka - ale przerabane nie?

no ja tymikowi narazie nie daje zwyklego ze wzgledu ze jest alergiczny......................ale jogurty dostyaje normalne nie tylko danonki serek granulowany, hihi ostatniio po pierogach jak sie okazalo ze tutejszy serek gr jest dobry zrobilismy sobie na slodko z tutejsza (bleeee slodka i niedobra ) i cukrem waniliowym :p

my jedziemy na elfamilu 2 ...mysle ze Kuba nie miałby uczulenia ale nie mam przekonania do zwykłego mlaka...

nie wczoraj tylko dzis Age wyszpiegowałam >:D >:D >:D ;D ;D ;D

tuska mleko junior jest dla dzieci powyzej 12 roku zycia................paczka kosztuje jakies 10 zl, ale idzie szysbko, wiec Nan ktory kupowalam za 17 jest chyba taki sam w eksploatacji!!!

reklama
aa i wczoraj mialam pisac ysi ze sliczna natalka !! jakie ona ma piekne duze oczka !!! no i ze da ci sie polozyc w wannie tymi juz daaaaawno nie lezal nawet juz go nie probowalam klasc...........a wladnie musze zobaczyc jak to bedzie ::) :)

Do góry