reklama
tusia25
Fanka BB :)
Wczoraj zaczelam Majce ostatnie mleko dawac przed kapaniem a nie do wyra do zasniecia. W kapieli mycie zebow i odrazu do wyra (przerazilo mnie to co Kredzia o benie pisałaś). Trzy razy żaba mnie wolala i zasneła wiec nie było najgorzej i bedziemy to stosowac. Zostanie tylko mleko o tej 6-7 bo ona sie wybudza glodna i dalej przy mleku zasypia do 9 - 10, co tu wymyslic?
Joaska
Lipcowe mamy '05
witam
Melll
Mama Julci
Joaska
Lipcowe mamy '05
Melll pisze:
czesc melllciu
ide kochane na sniadanko, zagladne wkrotce......................dzisiaj mam troche roboty domowej, przez ta prace troche mam nadrabiania niestety........
Joaska
Lipcowe mamy '05
chcialam tylko napisac, ze za rowniutkie dwa tygodnie bede juz w wawce przygotowywac sie do spotkania z "wesolym samochodzikiem" Niani hehe
tylko jeden problem.........................ciekawe jak bedzie wygladal moj grafik dyzurow????????????
tylko jeden problem.........................ciekawe jak bedzie wygladal moj grafik dyzurow????????????
Melll
Mama Julci
Joaska pisze:chcialam tylko napisac, ze za rowniutkie dwa tygodnie bede juz w wawce przygotowywac sie do spotkania z "wesolym samochodzikiem" Niani hehe
nawet nie żartuj Asiu
Joaska
Lipcowe mamy '05
Melll pisze:Joaska pisze:chcialam tylko napisac, ze za rowniutkie dwa tygodnie bede juz w wawce przygotowywac sie do spotkania z "wesolym samochodzikiem" Niani hehe
nawet nie żartuj Asiu
mowilam juz oddzialowej, ze musze miec wolne 9 i 10 wrzesnia..............zobaczymy!!
jak nie bede miala to trzeba sie bedzie z kims zamienic i tyle...............oby sie udalo
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ja sekundke bo zaraz lece pod prysznic najpierw pranko wstawic, siedze tu z maseczka na twarzy...............rety porobilo mi sie cos strasznego mam cala twarz wysypana kaszka (juz nie mowie o tych rozpapranych powyduszanych nienawidze tego u siebie an ie moge zwalczyc tego glupiego nalogu nawyku)
tusiu my tez musimy sie na kasze przed kapaniem przestawic bo tymi po kapieli drze sie jak go ubieram i tylko gore mu ubieram a pielucha i portki to juz jak lezy i pije kaszke no i te zeby tez na noc kasza oblepione i zarazki sie rozmnazaja bryy..............
tusiu my tez musimy sie na kasze przed kapaniem przestawic bo tymi po kapieli drze sie jak go ubieram i tylko gore mu ubieram a pielucha i portki to juz jak lezy i pije kaszke no i te zeby tez na noc kasza oblepione i zarazki sie rozmnazaja bryy..............
reklama