reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wczoraj zaczelam Majce ostatnie mleko dawac przed kapaniem a nie do wyra do zasniecia. W kapieli mycie zebow i odrazu do wyra (przerazilo mnie to co Kredzia o benie pisałaś). Trzy razy żaba mnie wolala i zasneła wiec nie było najgorzej i bedziemy to stosowac. Zostanie tylko mleko o tej 6-7 bo ona sie wybudza glodna i dalej przy mleku zasypia do 9 - 10, co tu wymyslic?

chcialam tylko napisac, ze za rowniutkie dwa tygodnie bede juz w wawce przygotowywac sie do spotkania z "wesolym samochodzikiem" Niani hehe

tylko jeden problem.........................ciekawe jak bedzie wygladal moj grafik dyzurow????????????

Joaska pisze:
chcialam tylko napisac, ze za rowniutkie dwa tygodnie bede juz w wawce przygotowywac sie do spotkania z "wesolym samochodzikiem" Niani hehe

tylko jeden problem.........................ciekawe jak bedzie wygladal moj grafik dyzurow????????????

nawet nie żartuj Asiu :(

Melll pisze:
Joaska pisze:

nawet nie żartuj Asiu :(

mowilam juz oddzialowej, ze musze miec wolne 9 i 10 wrzesnia..............zobaczymy!!
jak nie bede miala to trzeba sie bedzie z kims zamienic i tyle...............oby sie udalo

ja sekundke bo zaraz lece pod prysznic najpierw pranko wstawic, siedze tu z maseczka na twarzy...............rety porobilo mi sie cos strasznego mam cala twarz wysypana kaszka (juz nie mowie o tych rozpapranych powyduszanych :mad: nienawidze tego u siebie an ie moge zwalczyc tego glupiego nalogu nawyku)

tusiu my tez musimy sie na kasze przed kapaniem przestawic bo tymi po kapieli drze sie jak go ubieram i tylko gore mu ubieram a pielucha i portki to juz jak lezy i pije kaszke no i te zeby tez na noc kasza oblepione i zarazki sie rozmnazaja bryy..............

reklama
WRÓCIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry