kolorowa_kredka pisze:
tusia26 pisze:
DASARIA pisze:
ania.g pisze:
Wasze dzieciaki jedza kolacje juz przed kapiela czy przed spaniem po kapieli?
po kąpieli,
bo Darcia jak ma już pełny brzuszek to chce jej się spac :
;D :laugh:
u mnie to samo, po kapieli, maja wogóle zasypia przy butelce - lipa co nie
no tusiak troche lipa................dla zabkow pruchnicy czy prochnicy :
ale u nas to samo tymi najpierw jest kapany a pozniej kaszka i zasypianko a chce cos wykabinowac aby bylo kaszka kapanko i mycie zabkow (czasami jak wypije kasze probowalam mu szczoteczka przeleciec jeszcze wtedy ta na palec ale sie rozbrykiwal
choc teraz tez czasami musi sie pochichrac np my go musimy polaskotac---------------------choc tesciowa mowi ze dzieci NIE WOLNO laskotac bo sie beda jakac :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:..................cholera o czym ja to chcialam...............pogubilam sie :
)
a wiec chcemy kasze pic przed kapaniem, ben siostry zasypial èprzy kszkach i ma biedak wielkie problemy z zabkami (i chyba jednak bedzie mial usowane 4 pod narkoza
i hurtem robione ile sie da dopuki sie nie obudzi........................przypomne ze ma 4ipol roczku biedaczek...............no to nie jest niby narkoza tylko cos tam we wroclawiu w klinice boze jak sobie o tym przypomiinam to ryczec mi sie chce rany ........................rycze )
oj biedaczek się nacierpi :-[ :-[ :-[
Kredka a jak długo przy tych kaszkach zasypiał? do 4,5 roku? czy krócej?
u nas w ogóle kaszki tylko z łychy, z butli tylko picie (tzn z niekapka -
NiaNia polecam niekapek trzydziurkowy z aventu - suuuuuper! wcześniej miałam nuka i o kant dupy rozbić
) no i jak zjemy kaszkę i rano i wieczorem zawsze przemywanie buzi no i Mich wtedy otwiera buzię, ja palcem szoruje zęby i koniecznie język bo bez tego lipa
potem wycieranko i język tez wycieramy :
najczęściej wodą , czasem rumiankiem - pasty jakoś nie teges