reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
chyba bede lecieć położe moja córeczkę i zajrzę jeszcze na chwilke,
bo żyję wychowawczym,ale jutro jeszcze do pracy na 6 rano,
a jestem po 12 godzinach :p

reklama
DASARIA pisze:
gazelaczek pisze:
Alka - Ty się nie wzbraniaj przed zmywaniem - wiesz ile to kalorii kosztuje?????

ile??????????????
bo ja robię to przynajmniej dwa razy dziennie i efektów brak  ::) ::) :p :laugh:

z poniższej rozpiski wynika, że zarobiłaś na piwo ;) ;D

Spalanie:

bieganie: ok. 10 km/h = 600 – 1.000 kcal
marsz: ok.8 km/h = ok. 500 kcal
taniec (1h): 300 – 400 kcal
zmywanie naczyń (1h): ok. 160 kcal
odkurzanie (1h): ok. 250 kcal
seks (1h): ok. 350 kcal
spacer (1h): ok. 250 kcal
pływanie (1h): ok. 480 kcal
jazda na łyżwach (1h): ok. 700 kcal
piwo ma 300 kcal