reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no i wiadomo kasa, a w zasadzie jej brak doskwiera  ::) ale za to nikt nie zna tak dobrze Darii jak ja  ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
AniaSzwarc pisze:
ania.g pisze:
Jeszcze jedno - w piatek i ja mialam swoja kolacje niespodzianke - maz zalatwi opikunke, poszlismy do restauracji na kolacje, a pozniej mielismy spotkanie ze znajomymi ;D - bylo fajowsko - polecam ;D
Ale super !!!
mój by co prawde na niespodziankę dla mnie nie wpadł ale nie powiem, układa nam się teraz super, jest masa współnych wyjsc ...i liczenia  >:D >:D >:D >:D O0 O0 O0 ;D ;D ;D

nie ma jak liczenie....... :p ;D ;) >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :police: :angel: >:D O0

DASARIA pisze:
hanti pisze:
hello babulki! ;D

to znowu ja ......................... no i muszę Wam zakomunikować,że już od 4 września będe z Wami,
naokrągło,bo IDĘ NA WYCHOWAWCZY ::) :(

nie mam z kim zostawić Otylci,ale za to nic mi nie będzie umykać z jej rozwoju ;D

Hanti witaj w klubie, ja też troche popracowałam a teraz jestem na wychowawczym  ::) :p ;D
Głowa do góry, będzie dobrze  :)
Na początku mi też było trochę ciężko, ale po woli jakoś idzie, ale cały czas wszystkim gadam, że we wrześniu 2007 idę do pracy  ::) ::) :p

no właśnie ja też się napracowałam całe 4 miesiące
już się wdrożyłam i przyzwyczaiłam do ludzi,
a tu masz babo placek...............znowu w domciu

Melll pisze:
DASARIA pisze:
Mojej biedulince bardzo dają się we znaki zęby, buziunia bardzo opuchnięta, męczy się biedactwo  ::), nie płacze, ale jest marudna, muszę dzis zakupic jakieś środki, aby choc trochę usmierzyc ból  ::)

oj biedna Darcia  :-*

żelem jej posmaruj u nas pomagało

dałam jej ten magiczny czopek V.... i jest o wiele lepiej :)

DASARIA pisze:
no i wiadomo kasa, a w zasadzie jej brak doskwiera  ::) ale za to nikt nie zna tak dobrze Darii jak ja  ;D ;D ;D ;D ;D

dokładnie to samo myślę.............kasa kasa kasa...............trochę mało będzie,
ale za to jaka opiek będzie mieć Otylcia ;D

hanti pisze:
DASARIA pisze:
hanti pisze:
hello babulki! ;D

to znowu ja ......................... no i muszę Wam zakomunikować,że już od 4 września będe z Wami,
naokrągło,bo IDĘ NA WYCHOWAWCZY ::) :(

nie mam z kim zostawić Otylci,ale za to nic mi nie będzie umykać z jej rozwoju ;D

Hanti witaj w klubie, ja też troche popracowałam a teraz jestem na wychowawczym  ::) :p ;D
Głowa do góry, będzie dobrze  :)
Na początku mi też było trochę ciężko, ale po woli jakoś idzie, ale cały czas wszystkim gadam, że we wrześniu 2007 idę do pracy  ::) ::) :p

no właśnie ja też się napracowałam całe 4 miesiące
już się wdrożyłam i przyzwyczaiłam do ludzi,
a tu masz babo placek...............znowu w domciu

Hanti tylko wykorzystaj cały urlop za 2006 łącznie z opieką, bo zawsze trochę kaski wpadnie :)

reklama
alka2 pisze:
DASARIA pisze:
tusia26 pisze:
Dziewuchy wszystkie spia czy co? hop hop jest tu kto?

Jest jest,
szukam psa do domu, którego jeszcze nie ma  ::) ::) ::) ::) ;D :D :laugh: ;)

ja psy do domu już mam, tylko domu ni cholery  :p

Już wybrałam:  dogo canario  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
jest przpiękny i idealnie spełnia nasze wymagania, takiego psa szukaliśmy
Normalnie cieszę się jak dziecko  ;D ;D,
tylko niech ten dom już będzie  ::) ::)

Do góry