reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
AniaSzwarc pisze:Ale super !!!ania.g pisze:Jeszcze jedno - w piatek i ja mialam swoja kolacje niespodzianke - maz zalatwi opikunke, poszlismy do restauracji na kolacje, a pozniej mielismy spotkanie ze znajomymi ;D - bylo fajowsko - polecam ;D
mój by co prawde na niespodziankę dla mnie nie wpadł ale nie powiem, układa nam się teraz super, jest masa współnych wyjsc ...i liczenia > > > > O0 O0 O0 ;D ;D ;D
nie ma jak liczenie....... ;D > > > > > > > olice: :angel: > O0
hanti
Lipcowe Mamy '05
DASARIA pisze:hanti pisze:hello babulki! ;D
to znowu ja ......................... no i muszę Wam zakomunikować,że już od 4 września będe z Wami,
naokrągło,bo IDĘ NA WYCHOWAWCZY :
nie mam z kim zostawić Otylci,ale za to nic mi nie będzie umykać z jej rozwoju ;D
Hanti witaj w klubie, ja też troche popracowałam a teraz jestem na wychowawczym : ;D
Głowa do góry, będzie dobrze
Na początku mi też było trochę ciężko, ale po woli jakoś idzie, ale cały czas wszystkim gadam, że we wrześniu 2007 idę do pracy : :
no właśnie ja też się napracowałam całe 4 miesiące
już się wdrożyłam i przyzwyczaiłam do ludzi,
a tu masz babo placek...............znowu w domciu
DASARIA
lipcowe mamy '05
Melll pisze:DASARIA pisze:Mojej biedulince bardzo dają się we znaki zęby, buziunia bardzo opuchnięta, męczy się biedactwo :, nie płacze, ale jest marudna, muszę dzis zakupic jakieś środki, aby choc trochę usmierzyc ból :
oj biedna Darcia :-*
żelem jej posmaruj u nas pomagało
dałam jej ten magiczny czopek V.... i jest o wiele lepiej
hanti
Lipcowe Mamy '05
DASARIA pisze:no i wiadomo kasa, a w zasadzie jej brak doskwiera : ale za to nikt nie zna tak dobrze Darii jak ja ;D ;D ;D ;D ;D
dokładnie to samo myślę.............kasa kasa kasa...............trochę mało będzie,
ale za to jaka opiek będzie mieć Otylcia ;D
DASARIA
lipcowe mamy '05
hanti pisze:DASARIA pisze:hanti pisze:hello babulki! ;D
to znowu ja ......................... no i muszę Wam zakomunikować,że już od 4 września będe z Wami,
naokrągło,bo IDĘ NA WYCHOWAWCZY :
nie mam z kim zostawić Otylci,ale za to nic mi nie będzie umykać z jej rozwoju ;D
Hanti witaj w klubie, ja też troche popracowałam a teraz jestem na wychowawczym : ;D
Głowa do góry, będzie dobrze
Na początku mi też było trochę ciężko, ale po woli jakoś idzie, ale cały czas wszystkim gadam, że we wrześniu 2007 idę do pracy : :
no właśnie ja też się napracowałam całe 4 miesiące
już się wdrożyłam i przyzwyczaiłam do ludzi,
a tu masz babo placek...............znowu w domciu
Hanti tylko wykorzystaj cały urlop za 2006 łącznie z opieką, bo zawsze trochę kaski wpadnie
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
alka2 pisze:DASARIA pisze:tusia26 pisze:Dziewuchy wszystkie spia czy co? hop hop jest tu kto?
Jest jest,
szukam psa do domu, którego jeszcze nie ma : : : : ;D :laugh:
ja psy do domu już mam, tylko domu ni cholery
Już wybrałam: dogo canario ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
jest przpiękny i idealnie spełnia nasze wymagania, takiego psa szukaliśmy
Normalnie cieszę się jak dziecko ;D ;D,
tylko niech ten dom już będzie : :