reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Heloł jeloł ;D

ja juz tradycyjnie wieczorkiem wybadac co porabiacie ;) :laugh:

hej Alka! Tak właśnie coś myślałam, że ostatnio Cię tu nie było. Gratulacje dla Michała [tak pomyślłam - chłopak chodzi, więc juz dorosły i dlatego Michał :p]

czy koleżanka będzie nas częstować zdjęciami z wojazy?

reklama
A mi się znowu Maciek pochorowal... dziewczyny ja juz od kilku tygodni co tydzień biore zwolnienie tak po 1-2 dni ::) Teraz nam sie kroi trzecie juz w te wakacje zapalenie ucha :( Tym razem zaryzykowalam i nie wzięłam antybiotykow. Za to mamy caly arsenal środków natury różnej, w tym psikawki do każdego otworu, jaki Maciuś ma na glowie [kropelki do uszu, psik-psik do gardla i dyfuzer do noska]. Normalnie trzy razy dziennie odbywa się u nas akcja pt. przemoc domowa względem dziecka..

Maciek juz sie tak nauczyl, że u doktora boli, że gdy wchodzimy do gabinetu, to staje w progu, wklada glowe, rozgląda się, po czym szybko sie odwraca i zapitala gdzie pieprz rośnie ::) ::) ::)

No i widzę, że my dzis cos zgrać sie nie możemy - takie dyżury pełnimy na BB, hi hi

Ja już zmywam się - kto po mnie przejmuje pałeczkę ? ;) :D

:-* - dla mani, żeby udalo Jej się pozbierać dzieci, wszystkie szpargałki i samą siebie, żeby troszkę porządeczku się zrobiło

i juz mnie nie ma
ciao :)

Joaska pisze:
czesc babulce kochane :)

wlasnie wyzlopalam kawusie sobie i narazie cisza.....narazie, wczoraj to po 11 nie wiedzialam gdzie rece wlozyc hehe :)

wczoraj spotkanko z edytka suuuper, Jula duza pannica a Edytka..l...laseczka sie z Niej zrobila ze ho ho!!!!schudla, slicznie wyglada, bardzo kobieco...no i chyba skoczyla jej samoocena!!!
zreszta za 2 tyg. same zobaczycie!!!!!
w takim razie prosimy o fotki ze spotkanka :)

hello babulki! ;D

to znowu ja ......................... no i muszę Wam zakomunikować,że już od 4 września będe z Wami,
naokrągło,bo IDĘ NA WYCHOWAWCZY ::) :(

nie mam z kim zostawić Otylci,ale za to nic mi nie będzie umykać z jej rozwoju ;D

hanti pisze:
hello babulki! ;D

to znowu ja ......................... no i muszę Wam zakomunikować,że już od 4 września będe z Wami,
naokrągło,bo IDĘ NA WYCHOWAWCZY ::) :(

nie mam z kim zostawić Otylci,ale za to nic mi nie będzie umykać z jej rozwoju ;D

Hanti witaj w klubie, ja też troche popracowałam a teraz jestem na wychowawczym ::) :p ;D
Głowa do góry, będzie dobrze :)
Na początku mi też było trochę ciężko, ale po woli jakoś idzie, ale cały czas wszystkim gadam, że we wrześniu 2007 idę do pracy ::) ::) :p

reklama
Do góry