reklama
Melll
Mama Julci
ania.g pisze:Zadzwonie dzis do lilki - dowiem sie co u niej slychac :laugh:
no właśnie ciekawe jak tam przeprowadzka ???
Melll
Mama Julci
AniaSzwarc pisze:ja własnie odgruzowuje Kuby pokój ... i tyle ciekwych rzeczy juz znalazłam np. stare 100 zł (te czerwone) i nowe 10 pewnie R. sobie schował a tu żonka znalazła hi hi hi
to może i jak posprzatam dokładnie i coś znajde
Anikaa
Fan(ka)
Melll pisze:AniaSzwarc pisze:ja własnie odgruzowuje Kuby pokój ... i tyle ciekwych rzeczy juz znalazłam np. stare 100 zł (te czerwone) i nowe 10 pewnie R. sobie schował a tu żonka znalazła hi hi hi
to może i jak posprzatam dokładnie i coś znajde
;D ;D ;D
mania
Fanka BB :)
czesc
padam........dopiero ranek a ja padam i mam dosc :
na dworze wieje i leje a mial byc upal :
w domu balagan taki jakby rok sprzatane nie bylo ....a mial byc porzadek :-[
maludy rozrabiaja ........a mialy byc grzeczne :
no i ide po kawe moze sie obudze i rusze do przodu
padam........dopiero ranek a ja padam i mam dosc :
na dworze wieje i leje a mial byc upal :
w domu balagan taki jakby rok sprzatane nie bylo ....a mial byc porzadek :-[
maludy rozrabiaja ........a mialy byc grzeczne :
no i ide po kawe moze sie obudze i rusze do przodu
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej baby............
jak ja sie ciesze, ze juz łikend.......ehhhhhh
oczywiscie wczesniejszym postem sobie wykrakalam..........robota sie znalazla, ciezkie przypadki dzisiaj nam los serwowal, najbardziej bylo mi smutno z powodu takiego chlopca, maly mial niecale 15 lat............cial z ojcem drewno na pile cyrkulacyjnej........i odcial sobie prawa dlon!!!nie wiem czy mu to zalatwia, narazie polecial helikopterem do Krakowa do kliniki, oby wszystko sie dobrze potoczylo!!!!a tatusia to bym tak przez kolano i..............ehhhh
babeczkom majacym mile wieczorki ze swoimi kochanymi loskami gratulacje i zyczenia oby takich wiecej!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
maniulka ja tez wlasnie popijam kawusie, padam dzisiaj z nog..........a planuje posprzatac troche bo odkad pracuje to z niczym sie nie moge wyrobic!!!!
jak ja sie ciesze, ze juz łikend.......ehhhhhh
oczywiscie wczesniejszym postem sobie wykrakalam..........robota sie znalazla, ciezkie przypadki dzisiaj nam los serwowal, najbardziej bylo mi smutno z powodu takiego chlopca, maly mial niecale 15 lat............cial z ojcem drewno na pile cyrkulacyjnej........i odcial sobie prawa dlon!!!nie wiem czy mu to zalatwia, narazie polecial helikopterem do Krakowa do kliniki, oby wszystko sie dobrze potoczylo!!!!a tatusia to bym tak przez kolano i..............ehhhh
babeczkom majacym mile wieczorki ze swoimi kochanymi loskami gratulacje i zyczenia oby takich wiecej!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
maniulka ja tez wlasnie popijam kawusie, padam dzisiaj z nog..........a planuje posprzatac troche bo odkad pracuje to z niczym sie nie moge wyrobic!!!!
alka2
tusia26 pisze:Klaudia pisze:Własnie pokazałam Maćkowi swoje zdjęcie, pytam go "Kto to jest?" a on na to "Ty" i uśmiech na 8 zębów.
hi, hi ;D wow! moja to by powiedziala tata, bo ona wszedzie go widzi.
hehehehe Mich też ma tylko jedną odpowiedz na wszystko : ta ta...tata....TATA.....TATATATATATATATATA :
reklama
alka2
DASARIA pisze:tusia26 pisze:DASARIA pisze:ania.g pisze:Wasze dzieciaki jedza kolacje juz przed kapiela czy przed spaniem po kapieli?
po kąpieli,
bo Darcia jak ma już pełny brzuszek to chce jej się spac : ;D :laugh:
u mnie to samo, po kapieli, maja wogóle zasypia przy butelce - lipa co nie
pewnie lepiej byłoby karmic przed kąpielą, ale na razie mi to jakoś specjalnie nie przeszkadza, więc na razie zostajemy przy karmieniu po kąpieli ;D ;D
Bardziej wnerwia mnie ten SMOCZEK do zasypiania : : :
A JA TAM ZLEWAM TEN SMOCZEK - NIECH SOBIE DZIECKO ŻUJE JAK MUSI (qrde caps). Stwierdziłam że jak będzie miał trzy lata i dalej ze smokiem to wtedy może coś pomyślę : : : 8) 8) 8) 8) 8) ale tez niekoniecznie