reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

NIunka baw się dobrze....

Klaudia współczuję Twojego zmęczenia ale pewnie za pare dni sie wszystko unormuje ...zarazem cieszę się z Twoich relacji bo kibicuje Wam w pozbywaniu się cumla i jestem strasznie ciekawa co rano tego co napisałas

a i mam prośbe : Iwon,wyjasnij szmulka to zgrabna dziewczyna czy jak ??? bo many to domyslam się pieniadze, tak ?

Asiu, fajnie ze dzis troche spokojniej, ze przynajmniej mozesz się kawy napic...

reklama
DASARIA pisze:
Mojej biedulince bardzo dają się we znaki zęby, buziunia bardzo opuchnięta, męczy się biedactwo ::), nie płacze, ale jest marudna, muszę dzis zakupic jakieś środki, aby choc trochę usmierzyc ból ::)
:( :( :( biedna mała...no ja własnie tez kiepskiego humoru Kuby dopatruje się w mającej jeszcze długą drogę górnej piąteczce ..buu

ania.g pisze:
Jeszcze jedno - w piatek i ja mialam swoja kolacje niespodzianke - maz zalatwi opikunke, poszlismy do restauracji na kolacje, a pozniej mielismy spotkanie ze znajomymi ;D - bylo fajowsko - polecam ;D
Ale super !!!
mój by co prawde na niespodziankę dla mnie nie wpadł ale nie powiem, układa nam się teraz super, jest masa współnych wyjsc ...i liczenia >:D >:D >:D >:D O0 O0 O0 ;D ;D ;D

allllllleeeeeeeeee pusto ....ze 101 uzytkowników są tylko dwie lipcówki ja i Agnieszka.R
Aga napisz co u Ciebie i chłopaków...100 lat cię u nas nie było i nie urywam brakuje tu Ciebie!!!!

AniaSzwarc pisze:
a i mam prośbe : Iwon,wyjasnij  szmulka to zgrabna dziewczyna czy jak ??? bo many to domyslam się pieniadze, tak ?

Szmulka, to fajna laska (nie tylko zgrabna, ale i ładna, choć z naciskiem na to pierwsze  ;D), a many, to nie do końca pieniądze, choć faktycznie ich częste źródło  :laugh: :laugh: :laugh: Many, to facet  :)

Iwon pisze:
AniaSzwarc pisze:
a i mam prośbe : Iwon,wyjasnij szmulka to zgrabna dziewczyna czy jak ??? bo many to domyslam się pieniadze, tak ?

Szmulka, to fajna laska (nie tylko zgrabna, ale i ładna, choć z naciskiem na to pierwsze ;D), a many, to nie do końca pieniądze, choć faktycznie ich częste źródło :laugh: :laugh: :laugh: Many, to facet :)

AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa :-* :-* :-* :-* dzieks Szmulko :)

DASARIA pisze:
Mojej biedulince bardzo dają się we znaki zęby, buziunia bardzo opuchnięta, męczy się biedactwo  ::), nie płacze, ale jest marudna, muszę dzis zakupic jakieś środki, aby choc trochę usmierzyc ból  ::)

oj biedna Darcia :-*

żelem jej posmaruj u nas pomagało

reklama
Klaudia pisze:
Cześć Babeczki :) Maciejka dzisiaj ładnie przespał całą oc, ale za to wstał o 6.30 i to w dodatku lewą nogą. Od rana jakiś taki marudny i w dodatku chodzi  jak pijaczek i juz dwa razy się przewrócił i uderzył głowa w podłogę. Wszędzie muszę za nim chodzić. Dopiero 9.30 a ja już jestem zmęczona :D

dla Maciusia :-* w mały łebeczek

Do góry