reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
ania.g pisze:Jeszcze jedno - w piatek i ja mialam swoja kolacje niespodzianke - maz zalatwi opikunke, poszlismy do restauracji na kolacje, a pozniej mielismy spotkanie ze znajomymi ;D - bylo fajowsko - polecam ;D
Super!
Dzień dobry
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć Babeczki Maciejka dzisiaj ładnie przespał całą oc, ale za to wstał o 6.30 i to w dodatku lewą nogą. Od rana jakiś taki marudny i w dodatku chodzi jak pijaczek i juz dwa razy się przewrócił i uderzył głowa w podłogę. Wszędzie muszę za nim chodzić. Dopiero 9.30 a ja już jestem zmęczona
Melll
Mama Julci
Iwon pisze:ania.g pisze:Jeszcze jedno - w piatek i ja mialam swoja kolacje niespodzianke - maz zalatwi opikunke, poszlismy do restauracji na kolacje, a pozniej mielismy spotkanie ze znajomymi ;D - bylo fajowsko - polecam ;D
Super!
Dzień dobry
a ja wczoraj byłam na piwku z dziewczynami ze studniów w katowicach wróciłam po 22
łosiek i Julicia juz spali
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babulce kochane
wlasnie wyzlopalam kawusie sobie i narazie cisza.....narazie, wczoraj to po 11 nie wiedzialam gdzie rece wlozyc hehe
wczoraj spotkanko z edytka suuuper, Jula duza pannica a Edytka..l...laseczka sie z Niej zrobila ze ho ho!!!!schudla, slicznie wyglada, bardzo kobieco...no i chyba skoczyla jej samoocena!!!
zreszta za 2 tyg. same zobaczycie!!!!!
wlasnie wyzlopalam kawusie sobie i narazie cisza.....narazie, wczoraj to po 11 nie wiedzialam gdzie rece wlozyc hehe
wczoraj spotkanko z edytka suuuper, Jula duza pannica a Edytka..l...laseczka sie z Niej zrobila ze ho ho!!!!schudla, slicznie wyglada, bardzo kobieco...no i chyba skoczyla jej samoocena!!!
zreszta za 2 tyg. same zobaczycie!!!!!
reklama