reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

No ja tak samo mysle jak Gazelaczek, ze drewniane sa bardziej pomocne w nauce wstawaniu itp.
Dziewczynki, a jak taki wozek bym zamowila przez internet to koszt przesylki bylby duzy? nie znam sie na tym moze wiecie

reklama
To jeszcze od stylu życia i innych takich zależy co lepsze ja dziś wioem że dla nas byłoby takie turystyczne bo my tacy turyści właśnie jesteśmy:)

Dziewczyny jak mam być szczera to właściwie mój syn to przez pierwszy rok prawie cały czas spał z nami :D Wiec faktycznie łóżeczko to tylko do nauki wstawania mu posłużyło :lol:

Dezewczyny tak przegladam te strony z wozkami i lozeczkami i az mi sie roi przed oczami... :roll: za duzy wybor i teraz wydaje mi sie ze w Polsce sa ladniejsze wozki...
lozeczka tu sa takie
B0000BUSJV.01.LZZZZZZZ.jpg

a wozek mamy taki tyle ze teraz potrzebny nam bedzie wiekszy podwujny i tak przegladam no i te kolory sa o wieleeee ladniejsze w Polsce tu sa jkies takie ciemne hmm...
B0001UU6DK.01.MZZZZZZZ.jpg

ja tak przegladam te wózki-już zaczęłam :lol: i sama już nie wiem.Zamówić przez internet, akurat wózka, to bałabym sie .Nie ryzykowałabym, bo ja to taki niedowiarek jestem :lol:jak nie zobazę i nie dotknę to cięzko :lol: A poza tym to wolałabym chyba wypróbować te wózeczki jak jeżdżą, jak sie je prowadzi itp. więc jak producent pisze ,że jest lekki i zwrotny to wolałabym sprawdzić na sobie co znaczy ta lekkość i zwrotność. W koncu ta ja przez dluzszy czas bede sie zmagać z tym pojazdem. No już tak mam :lol: co do innych rzeczy zakupywanych przez internet to już nie jestem aż tak radykalna i chyba kilka pierdółek sobie sprawię, bo to zawsze trochę taniej. :lol:
Buziaki

Droga Justynko ja to tez taki niedowiarek i wiesz najpierw sprawdze wozki w sklepach i ich cene jezeli jakis mi sie spodoba to sprawdze na necie czy taki gdzies maja i jaka oni oferuja cene. Jak bedzie taniej to zamowie przez internet.
A wiecie dziewczynki tak sobie czytam pisemko dla kobiet w ciazy i tam sa takie pysznosci proponowane do jedzenia. mniam. Takie to bym zjadla.
Mamy fajnie ze latem rodzimy, a z drugiej strony to szkoda, ze teraz nie lato i zajadac sie nie mozemy pysznymi mlodymi ziemniaczkami w mundurkach, truskaweczkami, czeresniami, nektarynkami...miam mniam mniam i duzo innych co latem rosnie w ogrodkach :p :D

Tusiu ty mi smaku na te letnie specjały to ni rób, bo ja jestem latem urodzona i chyba mnie rodzice od maleńkości karmili tymi "darami natury", bo latem to tylko owoce wcinam i ziemniaczki z koperkiem, michą sałaty i zsiadłym mlekiem -aż mi jezyk ucieka do ....:lol: A martwi mnie to ,że jak dzidzia się urodzi to truskaweczki i inne owoce pewnieodejdą trochę na bok,przynajmniej w tym roku, a szkoda, bo takie pyszne :p A mandarynki to wcinam cały czas w ilościach hurtowych, niedługo bokiem mi wyjdą :lol: :lol: :lol:

reklama
hej hej nie bedzie tak zle trusawki moze juz w czerwcu sie pokaza a ziemniaczki moze i tez wiec choc ociupinke sie zalapiemy....
wiecie jak dobrze sie pouklada to we wrzesniu odwiedze rodzinke i domek w Polsce i...?!!! beda akurat sliwki!!!!! mniam mniam no i te buuuulki :lol:

ah no i tak sobie myslalam dzisiaj i... no nie wiem...ale jesli cos byscie sobie wypatrzyly przez internet a byloby to stad (usa) i nie byloby mozliwosci przesylki to dajcie znac, zorietuje sie ile kosztowalaby przesylka inna droga(np poczta lub kurierem) i mozna kombinowac bo czasami np ciuszki i inne rzeczy dla maluchow sa tu niedrogie a ladne....no ale...pomyslcie i jakby cos sie Wam nawinelo dajcie znac, do puki tu jestem to chetnie pomoge
a tym czasem zbieram sie do lekarza...Jezu ale mam szal :shock:

Do góry