reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Chcemy kupić nowy wózeczek właśnie ze wzgledu na fotelik-nosidełko który kiedyś mieliśmy pożyczony.Teraz mój 21 miesięczny Dorian ma wiekszy fotelik.Uważam że montowanie fotelika zamiast gondoli będzie dla nas bardzo wygodne.Dawniej mąż nosił małego w tym nosidełku a teraz zamontuje na ramę i wio!:) Poprzedni wózek mamy zamiar sprzedać jest w super stanie,bardzo wytrzymały,jest jeszcze na pasach wiec jeżdzi się nim jak po masełku.Aż mi go troszkę szkoda.

reklama
Ja tam choc nie pozorna to silna baba jestem i dla mnie takie 25 kilo to nic :lol: hi hi
Ciekawa jestem czy u mnie w Elblagu mozna by taki wozek kupic?
Ale mnie dzisiaj glupawka trzyma znowu micha mi sie jarzy bez przyczyny :lol: co sie dzieje :?:
Kochane moje czy taki wozek to ja moge kupic przez internet, bo jak u mnie w Elblagu go nie bedzie to bede plakac. hi hi

Jasne że możesz.Gościu przez telefon sam powiedział że może wysyłkowo od nich z firmy to zawsze taniej bedzie niż w sklepie.My popatszymy jeszcze w sklepach jak bendą to obejżymy dokładniej,a i tak przez internet czy tam telefonicznie zamówie.

Dziewczynki, a co myslicie o tych lozeczkach:?
d1086119854.jpg

czy lepsze te zwykle z drewnianymi szczebelkami?

Ja mam drewniane po małym ale jak bym miała teraz kupić to właśnie coś takiego jak na obrazku

te to chyba tylko takie turystyczne albo mają służyć jako kojec - ale mogę się mylić bo się nie znam :-)

Agnieszko, a czemu chcesz taki jak na zdjeciu? Czy jest wg Ciebie lepszy? Mi sie wydawalo ze drewniane sa b. stabilne i pomocne gdy dziecko uczy sie wstawac - moze się przytrzymac. Co prawda drewniane szczebelki mogą byc niebezpieczne [no nie wiem - np. jak sie dziecko przewroci], ale na pewno da sie je czyms oslonic.

To są tzw.turystyczne i mogą służyć pózniej jako kojec:)Najlepiej jednak jeśli dno mają sztywne i regulowana jego wysokość.Im dziecko starsze tym więcej się w czasie snu wierci mój mały mimo ochraniacza na bokach czasem i tak w szczebelki przydzwonił i odrazu sie budził.Za to mała kuzynka Doriana miała takie turystyczne i potrafiła się w ścianke wtulić i nic jej w śnie nie przeszkodził,jednak szczebelki sa twarde:)

reklama
Do góry