reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
:) fajna stronka :-)
ja niedawno się obudziłam :-) i plącze się tak po mieszkanku bez celu :) wypije małą kawusie to sie doenergetuzuję

Ten Alu kosztuje 800 ale z fotelikiem około 980.Niestety nieznam ceny wikinga ale przypuszczam że w 700 sie zmieści.

My pierwszy wózek też mamy z tej firmy.Bardzo sobie chwalimy mamy MIKRUSA 1.Ale teraz bardzo nam zależy aby był ten fotelik.Bo my durzo jeżdzimy :)

A jak tam zdrówka wasze?Bo ja znowu mam dziś mdłóści a myślałam że juz sobie poszły nan dobre:)

ja mam katar od jakiegoś czasu ale tylko rano ... potem jakoś mija... śluzówki mi się też wysuszają i smaruję sobie nochala w srodku wazelinką :-)

rzeczywiscie super te wozeczki :-)

Ale gdzie można je kupic?
Agnieszko, a skoro juz uzywalas takie wozek - czy są one wytrzymale? I czemu kupujesz nowy? Potrzebujesz teraz dwa ? Bo sam fotelik to mozna przeciez dokupic. Chyba ze sprzedalas juz poprzedni, hi hi. A mozesz napisac ile lat ma Twoje starsze dziecko?

Ja sie zastanawiam kto bedzie dzwigal ten wozek. W zaleznosci od wersji ważą one 15-20 kg. A ja musze wchodzic na trzecie - dosc wysokie piętro w starym budownictwie. Bez windy :(

reklama
Gazelaczku ja obecnie mieszkam na 4 pietrze równierz bez windy... ale na szczescie już jak dzidzia sie urodzi bedziemy mieszkać w domku :-) nawet mamy kawałek ogródka :-) także jestem z tego powodu bardzo szcześliwa. Moje koleżanki znalazły inne rozwiązanie... mają po dwa wózki jeden taki najtańszy, i najlżejszy kiedy zostają same i chodzą na spacery i jeden taki, który juest cieższy ale Mężul, albo ktoś inny z rodziny pomaga go znosić i wnosić

Do góry