reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
rzeczywiscie super te wozeczki :-)
Ale gdzie można je kupic?
Agnieszko, a skoro juz uzywalas takie wozek - czy są one wytrzymale? I czemu kupujesz nowy? Potrzebujesz teraz dwa ? Bo sam fotelik to mozna przeciez dokupic. Chyba ze sprzedalas juz poprzedni, hi hi. A mozesz napisac ile lat ma Twoje starsze dziecko?
Ja sie zastanawiam kto bedzie dzwigal ten wozek. W zaleznosci od wersji ważą one 15-20 kg. A ja musze wchodzic na trzecie - dosc wysokie piętro w starym budownictwie. Bez windy
Ale gdzie można je kupic?
Agnieszko, a skoro juz uzywalas takie wozek - czy są one wytrzymale? I czemu kupujesz nowy? Potrzebujesz teraz dwa ? Bo sam fotelik to mozna przeciez dokupic. Chyba ze sprzedalas juz poprzedni, hi hi. A mozesz napisac ile lat ma Twoje starsze dziecko?
Ja sie zastanawiam kto bedzie dzwigal ten wozek. W zaleznosci od wersji ważą one 15-20 kg. A ja musze wchodzic na trzecie - dosc wysokie piętro w starym budownictwie. Bez windy
reklama
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Gazelaczku ja obecnie mieszkam na 4 pietrze równierz bez windy... ale na szczescie już jak dzidzia sie urodzi bedziemy mieszkać w domku :-) nawet mamy kawałek ogródka :-) także jestem z tego powodu bardzo szcześliwa. Moje koleżanki znalazły inne rozwiązanie... mają po dwa wózki jeden taki najtańszy, i najlżejszy kiedy zostają same i chodzą na spacery i jeden taki, który juest cieższy ale Mężul, albo ktoś inny z rodziny pomaga go znosić i wnosić