reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
:) fajna stronka :-)
ja niedawno się obudziłam :-) i plącze się tak po mieszkanku bez celu :) wypije małą kawusie to sie doenergetuzuję

Ten Alu kosztuje 800 ale z fotelikiem około 980.Niestety nieznam ceny wikinga ale przypuszczam że w 700 sie zmieści.

My pierwszy wózek też mamy z tej firmy.Bardzo sobie chwalimy mamy MIKRUSA 1.Ale teraz bardzo nam zależy aby był ten fotelik.Bo my durzo jeżdzimy :)

A jak tam zdrówka wasze?Bo ja znowu mam dziś mdłóści a myślałam że juz sobie poszły nan dobre:)

ja mam katar od jakiegoś czasu ale tylko rano ... potem jakoś mija... śluzówki mi się też wysuszają i smaruję sobie nochala w srodku wazelinką :-)

rzeczywiscie super te wozeczki :-)

Ale gdzie można je kupic?
Agnieszko, a skoro juz uzywalas takie wozek - czy są one wytrzymale? I czemu kupujesz nowy? Potrzebujesz teraz dwa ? Bo sam fotelik to mozna przeciez dokupic. Chyba ze sprzedalas juz poprzedni, hi hi. A mozesz napisac ile lat ma Twoje starsze dziecko?

Ja sie zastanawiam kto bedzie dzwigal ten wozek. W zaleznosci od wersji ważą one 15-20 kg. A ja musze wchodzic na trzecie - dosc wysokie piętro w starym budownictwie. Bez windy :(

reklama
Gazelaczku ja obecnie mieszkam na 4 pietrze równierz bez windy... ale na szczescie już jak dzidzia sie urodzi bedziemy mieszkać w domku :-) nawet mamy kawałek ogródka :-) także jestem z tego powodu bardzo szcześliwa. Moje koleżanki znalazły inne rozwiązanie... mają po dwa wózki jeden taki najtańszy, i najlżejszy kiedy zostają same i chodzą na spacery i jeden taki, który juest cieższy ale Mężul, albo ktoś inny z rodziny pomaga go znosić i wnosić

Do góry