reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
wykapana tralalala ;D
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze : bo mi tez cholernie smutanie i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D
Sama bylam ciekawa jak to moje ruchliwe nad wyraz dziecię usiedzi parę minut w fotelu i to na dodoatek w nowym miejscu, w którym aż roi się od interesujących przedmiotów. :
Trafiła się nam jednak fryzjerka przygotowana na takich klientów i posadziła Mateja w specjalnym foteliku przed lustrem, okręciał mu wokól szyji fartuch, a na pólce przed Matim postawiła mega śmiesznego zająca : , który po naciśnięciu ruszła buźką i spiewał "ra pa pamapam".
Mati siedział parę minut jak urzeczony, a ona go w tym czasie obcięła.
I takim sposobem mam "nowego" synka. ;D ;D
Trafiła się nam jednak fryzjerka przygotowana na takich klientów i posadziła Mateja w specjalnym foteliku przed lustrem, okręciał mu wokól szyji fartuch, a na pólce przed Matim postawiła mega śmiesznego zająca : , który po naciśnięciu ruszła buźką i spiewał "ra pa pamapam".
Mati siedział parę minut jak urzeczony, a ona go w tym czasie obcięła.
I takim sposobem mam "nowego" synka. ;D ;D
Kredziu ja też dziewczyn nie poznam teraz. A następnym razem spotaknie nie będzie pewnie organizowane aż tak blisko mnie, no ale cóż.....damy radekolorowa_kredka pisze:a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze : bo mi tez cholernie smutanie i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no to brunetko fotki p'oprosimy no chyba ze mati doroslak spi wiec moze byc jutro ;D
kolorowa_kredka
Fan(ka)
brunetko nawet nie wiesz jak blisko bedzie spotkanko zorganizujemy sobie spotkanko w zoo ;D z hanti (za ktora wyjatkowo tesknie bo mialam przyjemnosc je juz poznac----wlasnie jutro zadzwonuie do kasi i zobacze co u nich slychac : ) no i dasaria, niunka..................kto tam jeszcze okolice wrocka : moze frida by miala chwilke ;Dbrunetka pisze:Kredziu ja też dziewczyn nie poznam teraz. A następnym razem spotaknie nie będzie pewnie organizowane aż tak blisko mnie, no ale cóż.....damy radekolorowa_kredka pisze:a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze : bo mi tez cholernie smutanie i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D
reklama
O super super!!!!!! ;D ;D ;Dkolorowa_kredka pisze:brunetko nawet nie wiesz jak blisko bedzie spotkanko zorganizujemy sobie spotkanko w zoo ;D z hanti (za ktora wyjatkowo tesknie bo mialam przyjemnosc je juz poznac----wlasnie jutro zadzwonuie do kasi i zobacze co u nich slychac : ) no i dasaria, niunka..................kto tam jeszcze okolice wrocka : moze frida by miala chwilke ;Dbrunetka pisze:Kredziu ja też dziewczyn nie poznam teraz. A następnym razem spotaknie nie będzie pewnie organizowane aż tak blisko mnie, no ale cóż.....damy radekolorowa_kredka pisze:a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze : bo mi tez cholernie smutanie i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D