reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hehe nadal jestem z wami ;D ;D ;D
nasze losie pojechaly do sklepow z elektronika i mamy z siostra wolna chate
ona sie zaczytuje w gazetkach ciazowych ::) a ja bb ;D ;D ;D

reklama
Elfica :-* :-* :-* :-* :-*

Wracaj do nas, brakuje Ciebie okrutnie! :(

Maniu tak mi Ciebie szkoda, ale myślę, że na jednym spotkanku się nie skończy ;) Poza tym, jak już będziesz w PL, to będziesz mogła odwiedzać nas wszystkie z osobna :)

a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze ::) bo mi tez cholernie smutanie :( i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D

Sama bylam ciekawa jak to moje ruchliwe nad wyraz dziecię usiedzi  parę minut w fotelu i to na dodoatek w nowym miejscu, w którym aż roi się od interesujących przedmiotów. ::)
Trafiła się nam jednak fryzjerka przygotowana na takich klientów :) i posadziła Mateja w specjalnym foteliku przed lustrem, okręciał mu wokól szyji fartuch, a na pólce przed Matim postawiła mega śmiesznego zająca ::) :D :D, który po naciśnięciu ruszła buźką i spiewał "ra pa pamapam".
Mati siedział parę minut jak urzeczony, a ona go w tym czasie obcięła.
I takim sposobem mam "nowego" synka. ;D ;D

kolorowa_kredka pisze:
a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze  ::) bo mi tez cholernie smutanie :( i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D
Kredziu ja też dziewczyn nie poznam teraz. A następnym razem spotaknie nie będzie pewnie organizowane aż tak blisko mnie, no ale cóż.....damy rade

brunetka pisze:
kolorowa_kredka pisze:
a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze ::) bo mi tez cholernie smutanie :( i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D
Kredziu ja też dziewczyn nie poznam teraz. A następnym razem spotaknie nie będzie pewnie organizowane aż tak blisko mnie, no ale cóż.....damy rade
brunetko nawet nie wiesz jak blisko bedzie spotkanko ;) zorganizujemy sobie spotkanko w zoo ;D z hanti (za ktora wyjatkowo tesknie bo mialam przyjemnosc je juz poznac----wlasnie jutro zadzwonuie do kasi i zobacze co u nich slychac ::) ) no i dasaria, niunka..................kto tam jeszcze okolice wrocka ::) moze frida by miala chwilke ;D

reklama
kolorowa_kredka pisze:
brunetka pisze:
kolorowa_kredka pisze:
a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze  ::) bo mi tez cholernie smutanie :( i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D
brunetko nawet nie wiesz jak blisko bedzie spotkanko ;) zorganizujemy sobie spotkanko w zoo ;D z hanti (za ktora wyjatkowo tesknie bo mialam przyjemnosc je juz poznac----wlasnie jutro zadzwonuie do kasi i zobacze co u nich slychac  ::) ) no i dasaria, niunka..................kto tam jeszcze okolice wrocka  ::) moze frida by miala chwilke ;D
O super super!!!!!! ;D ;D ;D

Do góry