reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hehe nadal jestem z wami ;D ;D ;D
nasze losie pojechaly do sklepow z elektronika i mamy z siostra wolna chate
ona sie zaczytuje w gazetkach ciazowych ::) a ja bb ;D ;D ;D

reklama
Elfica :-* :-* :-* :-* :-*

Wracaj do nas, brakuje Ciebie okrutnie! :(

Maniu tak mi Ciebie szkoda, ale myślę, że na jednym spotkanku się nie skończy ;) Poza tym, jak już będziesz w PL, to będziesz mogła odwiedzać nas wszystkie z osobna :)

a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze ::) bo mi tez cholernie smutanie :( i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D

Sama bylam ciekawa jak to moje ruchliwe nad wyraz dziecię usiedzi  parę minut w fotelu i to na dodoatek w nowym miejscu, w którym aż roi się od interesujących przedmiotów. ::)
Trafiła się nam jednak fryzjerka przygotowana na takich klientów :) i posadziła Mateja w specjalnym foteliku przed lustrem, okręciał mu wokól szyji fartuch, a na pólce przed Matim postawiła mega śmiesznego zająca ::) :D :D, który po naciśnięciu ruszła buźką i spiewał "ra pa pamapam".
Mati siedział parę minut jak urzeczony, a ona go w tym czasie obcięła.
I takim sposobem mam "nowego" synka. ;D ;D

kolorowa_kredka pisze:
a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze  ::) bo mi tez cholernie smutanie :( i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D
Kredziu ja też dziewczyn nie poznam teraz. A następnym razem spotaknie nie będzie pewnie organizowane aż tak blisko mnie, no ale cóż.....damy rade

brunetka pisze:
kolorowa_kredka pisze:
a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze ::) bo mi tez cholernie smutanie :( i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D
Kredziu ja też dziewczyn nie poznam teraz. A następnym razem spotaknie nie będzie pewnie organizowane aż tak blisko mnie, no ale cóż.....damy rade
brunetko nawet nie wiesz jak blisko bedzie spotkanko ;) zorganizujemy sobie spotkanko w zoo ;D z hanti (za ktora wyjatkowo tesknie bo mialam przyjemnosc je juz poznac----wlasnie jutro zadzwonuie do kasi i zobacze co u nich slychac ::) ) no i dasaria, niunka..................kto tam jeszcze okolice wrocka ::) moze frida by miala chwilke ;D

reklama
kolorowa_kredka pisze:
brunetka pisze:
kolorowa_kredka pisze:
a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze  ::) bo mi tez cholernie smutanie :( i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D
brunetko nawet nie wiesz jak blisko bedzie spotkanko ;) zorganizujemy sobie spotkanko w zoo ;D z hanti (za ktora wyjatkowo tesknie bo mialam przyjemnosc je juz poznac----wlasnie jutro zadzwonuie do kasi i zobacze co u nich slychac  ::) ) no i dasaria, niunka..................kto tam jeszcze okolice wrocka  ::) moze frida by miala chwilke ;D
O super super!!!!!! ;D ;D ;D

Do góry