reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
oj kochane uciekam.............poogladalam sobie jeszcze malenstwa na forum i mykam bo jakos kregoslup mnie boli nie dobrze mi na wymioty mnie bierze buuuuu

kolorowych :-*

i dziewczyny co z wiki ?? dawno sie nie odzywala cos ??? katka do nas nie zaglada buuuu a moze juz maz wrocil ??

ha a ja pije sobie juz drugie piweczko i mysle o naszym spotkaniu, normalnie jestem hepy na całego. Szkoda, ze to nie bedzie trwalo parę dni i np. na jakas jeszcze dyske bysmy wpadly i plaze i wogole poszalały na maksa

BO HANTI NA OBCZYźNIE (UPS CAPSLOK)
widze ze u juz pustki...to lece spac bo ostatnio przez niewyspanie głowa mi pęka, wczoraj to juz ponoc zmieniałm kolory na twarzy (tak w okolice zielonego) czyli zbliża mi się migrena blllllllleeeeeeee....

reklama
Do góry