reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

siostrze caluski i pozdrowionka przekazalam i ona was caluje i pozdrawia
brzusio juz okraglutki sie robi a Maja chodzi jak kaczuszka hihi skad ja to znam ::) ;D
dzisiaj byla u gina bo boli ja kregoslup i pan doktor powiedzial ze bedzie dziewczynka ;D ;D ;D
ale jeszcze pewnosci 100% brak bo to dopiero 5 miesiac

wogole siostra bardzo mi was zazdrosci bo jakos jej sie tam na styczniowych mamach nie uklada, dziewczyny malo zgrane . tak wiec codziennie was podczytuje tzn wraca sobie do czasu jak bylysmy w ciazy i cporownuje do swoich uczuc ::)

reklama
buziaczki maju :-* .................a styczniowki moze z biegioem czasu sie zzyja :)
no a weronika pewnie jask piszez zmiana miejsca moze troszke klimat
kurcze i mowicie ze kolejna wnusie bedzie mial dziadek ;) to bedziecie musialy sie postarac pozniej o jakiegos chlopca dla dziadka ;)

kolorowa_kredka pisze:
buziaczki maju :-* .................a styczniowki moze z biegioem czasu sie zzyja :)
no a weronika pewnie jask piszez zmiana miejsca moze troszke klimat
kurcze i mowicie ze kolejna wnusie bedzie mial dziadek ;) to bedziecie musialy sie postarac pozniej o jakiegos chlopca dla dziadka ;)

dla dziadka wnusia bedzie niespodzianka bo siostra plci nie chce zdradzic rodzicom a dziadek sie z wnusi bedzie bardzo cieszyl bo on to dziewczynki zawsze chcial , nie wiem czemu ale zawsze tak mowil

Miłam dziś zgubic smoczek, ale Daria ma bardzo opuchnięte dziąsła i na razie nie ryzykuję. ::) :p
POczekam na lepszy moment ;D ::)

kolorowa_kredka pisze:
biedna maniulka :-*

tusiak majciocha zajefajna kurde dawno nam jej nie pokazywalas a ona tak sie zmienila !!!! swietna z niej laseczka i niezla mamusia ...........hehehe typowa prawie na spocha po nieprzespanej nocce na spacery chadz ::)

hi hi ;D

kolorowa_kredka pisze:
Niuńka pisze:
Kredziu, mam prośbe bo widzę że pokaźny zbiór książek masz. :) Może posiadasz w swoich zbiorach coś Grocholi.
http://s002.wyslijto.pl/?file_id=05585368893645566127
http://s002.wyslijto.pl/?file_id=00014198464704183516
kolorowa_kredka pisze:

Kredziu kochana dziękuje! :-* :-* :-*
Tylko Upoważnienie do szczęśćia mi się nie chce ściągnąć, jakiś błąd.

reklama
Elfiko buziaki dla siostry i brzuchola i dla ciebie i Weroniki. Wracajcie szybko do nas.

A ja dziś już taka padnięta jestem...Jutron wybywamy w góry na trzy dni i dzisiaj szykowanie, pakowanie, bleee. Mam dosyć.

Do góry