reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

siostrze caluski i pozdrowionka przekazalam i ona was caluje i pozdrawia
brzusio juz okraglutki sie robi a Maja chodzi jak kaczuszka hihi skad ja to znam ::) ;D
dzisiaj byla u gina bo boli ja kregoslup i pan doktor powiedzial ze bedzie dziewczynka ;D ;D ;D
ale jeszcze pewnosci 100% brak bo to dopiero 5 miesiac

wogole siostra bardzo mi was zazdrosci bo jakos jej sie tam na styczniowych mamach nie uklada, dziewczyny malo zgrane . tak wiec codziennie was podczytuje tzn wraca sobie do czasu jak bylysmy w ciazy i cporownuje do swoich uczuc ::)

reklama
buziaczki maju :-* .................a styczniowki moze z biegioem czasu sie zzyja :)
no a weronika pewnie jask piszez zmiana miejsca moze troszke klimat
kurcze i mowicie ze kolejna wnusie bedzie mial dziadek ;) to bedziecie musialy sie postarac pozniej o jakiegos chlopca dla dziadka ;)

kolorowa_kredka pisze:
buziaczki maju :-* .................a styczniowki moze z biegioem czasu sie zzyja :)
no a weronika pewnie jask piszez zmiana miejsca moze troszke klimat
kurcze i mowicie ze kolejna wnusie bedzie mial dziadek ;) to bedziecie musialy sie postarac pozniej o jakiegos chlopca dla dziadka ;)

dla dziadka wnusia bedzie niespodzianka bo siostra plci nie chce zdradzic rodzicom a dziadek sie z wnusi bedzie bardzo cieszyl bo on to dziewczynki zawsze chcial , nie wiem czemu ale zawsze tak mowil

Miłam dziś zgubic smoczek, ale Daria ma bardzo opuchnięte dziąsła i na razie nie ryzykuję. ::) :p
POczekam na lepszy moment ;D ::)

kolorowa_kredka pisze:
biedna maniulka :-*

tusiak majciocha zajefajna kurde dawno nam jej nie pokazywalas a ona tak sie zmienila !!!! swietna z niej laseczka i niezla mamusia ...........hehehe typowa prawie na spocha po nieprzespanej nocce na spacery chadz ::)

hi hi ;D

kolorowa_kredka pisze:
Niuńka pisze:
Kredziu, mam prośbe bo widzę że pokaźny zbiór książek masz. :) Może posiadasz w swoich zbiorach coś Grocholi.
http://s002.wyslijto.pl/?file_id=05585368893645566127
http://s002.wyslijto.pl/?file_id=00014198464704183516
kolorowa_kredka pisze:

Kredziu kochana dziękuje! :-* :-* :-*
Tylko Upoważnienie do szczęśćia mi się nie chce ściągnąć, jakiś błąd.

reklama
Elfiko buziaki dla siostry i brzuchola i dla ciebie i Weroniki. Wracajcie szybko do nas.

A ja dziś już taka padnięta jestem...Jutron wybywamy w góry na trzy dni i dzisiaj szykowanie, pakowanie, bleee. Mam dosyć.

Do góry