reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witam

cos tu pusto ostatnimi czasy ::)

przygladam sie suwaczkowi Joasinowemu i zrzera mnie zazdrosc :p ::)

Wy sie przygotowujecie Iwon juz trenuje a ja zamiatam i szoruje wszystko co sie da za tydzien w niedziele przylatuja rodzice duzego
aj i ciesze sie z ich przyjazdu ale jak pomysle ze ze mialam byc juz w tym czasie w pl spotkac sie z Wami a poza tym omijaja mnie znowu 2 wesela :-[ kuchnia felek no.....

reklama
biedna maniulka :-*

tusiak majciocha zajefajna kurde dawno nam jej nie pokazywalas a ona tak sie zmienila !!!! swietna z niej laseczka i niezla mamusia ...........hehehe typowa prawie na spocha po nieprzespanej nocce na spacery chadz ::)

witajcie kochane babulki  :-*

ale za wami tesknie!!
niestety moja siostra zajmuje mi caly wolny czas  ::) wiec mam nadzieje ze wybaczycie elfikowi  ;D

elfiko pisze:
witajcie kochane babulki :-*

ale za wami tesknie!!
niestety moja siostra zajmuje mi caly wolny czas ::) wiec mam nadzieje ze wybaczycie elfikowi ;D

witaj elficorku !!!!!!!!!!!!!!!!

my tez tesknkimy !!!!!!!!!!!!!

jasne ze wybaczamy naciesz sie siostra na zapas ;D pozdrow ja od nas i ucaluj w brzuszek :)

a jak weronka ?? zdrowa juz ? i jak je czy nie ?

reklama
witaj Kredziu :-*
weronika nadal kaszle ale daje jej nadal ten syropek i jeszcze pyrosal na ww choc goraczki nie ma
wogole jakas taka dziwna jest hmm marudzi,placze ja to sobie tlumacze zabkami bo dziaselka strasznie opuchniete a takze tym ze juz dlugo poza domkiem jestesmy i malej ciezko miejsce swoje sobie znalezc
w niedziele tylko jakos podroz calonocna musimy przezyc i bedziemy w domku juz to zobacze i najwyzej do naszego lekarza pojde

Do góry