reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

witam

cos tu pusto ostatnimi czasy ::)

przygladam sie suwaczkowi Joasinowemu i zrzera mnie zazdrosc :p ::)

Wy sie przygotowujecie Iwon juz trenuje a ja zamiatam i szoruje wszystko co sie da za tydzien w niedziele przylatuja rodzice duzego
aj i ciesze sie z ich przyjazdu ale jak pomysle ze ze mialam byc juz w tym czasie w pl spotkac sie z Wami a poza tym omijaja mnie znowu 2 wesela :-[ kuchnia felek no.....

reklama
biedna maniulka :-*

tusiak majciocha zajefajna kurde dawno nam jej nie pokazywalas a ona tak sie zmienila !!!! swietna z niej laseczka i niezla mamusia ...........hehehe typowa prawie na spocha po nieprzespanej nocce na spacery chadz ::)

witajcie kochane babulki  :-*

ale za wami tesknie!!
niestety moja siostra zajmuje mi caly wolny czas  ::) wiec mam nadzieje ze wybaczycie elfikowi  ;D

elfiko pisze:
witajcie kochane babulki :-*

ale za wami tesknie!!
niestety moja siostra zajmuje mi caly wolny czas ::) wiec mam nadzieje ze wybaczycie elfikowi ;D

witaj elficorku !!!!!!!!!!!!!!!!

my tez tesknkimy !!!!!!!!!!!!!

jasne ze wybaczamy naciesz sie siostra na zapas ;D pozdrow ja od nas i ucaluj w brzuszek :)

a jak weronka ?? zdrowa juz ? i jak je czy nie ?

reklama
witaj Kredziu :-*
weronika nadal kaszle ale daje jej nadal ten syropek i jeszcze pyrosal na ww choc goraczki nie ma
wogole jakas taka dziwna jest hmm marudzi,placze ja to sobie tlumacze zabkami bo dziaselka strasznie opuchniete a takze tym ze juz dlugo poza domkiem jestesmy i malej ciezko miejsce swoje sobie znalezc
w niedziele tylko jakos podroz calonocna musimy przezyc i bedziemy w domku juz to zobacze i najwyzej do naszego lekarza pojde

Do góry