reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
brunetka pisze:
kolorowa_kredka pisze:
brunetka pisze:
kolorowa_kredka pisze:
a co joasiowego suwaczka ze spotkankiem ja udaje ze go niby nie widze  ::) bo mi tez cholernie smutanie :( i wy prawie wszystkie bedziecie sie juz znaly widzialy a ja ...........nie wiadomo kiedy sie poznamy.................no ale damy rade ;D
Kredziu ja też dziewczyn nie poznam teraz. A następnym razem spotaknie nie będzie pewnie organizowane aż tak blisko mnie, no ale cóż.....damy rade
brunetko nawet nie wiesz jak blisko bedzie spotkanko ;) zorganizujemy sobie spotkanko w zoo ;D z hanti (za ktora wyjatkowo tesknie bo mialam przyjemnosc je juz poznac----wlasnie jutro zadzwonuie do kasi i zobacze co u nich slychac  ::) ) no i dasaria, niunka..................kto tam jeszcze okolice wrocka  ::) moze frida by miala chwilke ;D
O super super!!!!!! ;D ;D ;D

;D :D :D

wlasnie wyzlopalam zimne kakalko ;)

mlody cos tam piluje w garazu..........cos w aucie wymienia ::)

ja chcialam zaraz sie polozyc spac a raczej poczytac moze

a co do spotkanka w ZOO to ciekawe kiedy to nastapi ::) ;D

jestem................wpadli goscie i jakos nie mkoglam zajzec :)

a terazjuz jestem chociaz zaraz zmykam spac.......................

elfik kochany tesknie ....................... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry