reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja dzis po raz setny zbieram sie do napisania posta wiec na razie powiem
DZien Dobry i /zmyka,m- do marudy która +
+ mi przeszka9d5za *-

reklama
czesc babuleczki moje kochane!!!

wlasnie siedze sobie w robotce i intensywnie mysle o was!!!
widze ze podniecenie przedspotkaniowe udziela sie wszystkim ja juz tez sie nie moge doczekac spotkania naszego?!!!! tesni mi sie za osobami ktore juz nam i mam wielka ochote poznac te ktorych jeszcze nie widfzialam!!!!
bedzie dobrze babeczki!!!!

a za 4 h zobacze sie z e_mamowa rodzinka łaaaaaaaaa

ehhhh oby do 14:30...........a pozniej do domku, zbieranko...........i spotlkanko!!

Joasiu to pozdów naszego Edka ...a ja za kilka chwil (pewnie za godzine) zobacze się z Sylwią79 :D

Kredziu :-* :-* :-* :-* za Pratcheta ...co prawde chyba tylko 3 pozycji z tego nie czytałam ale juz się ciesze na nie (reszta stoi u mnie na połce )

a co to jedzenia przed czy po kąpieli to jest po, a potem mycie ząbków. ale trzeba to zmienic..

no i Klaudia Szacuneczek i ukłon w Twoją stronę ...chyba w poniedziałek "zgubie " kuby smoczka

przekażcie dziewczynki buziaki dla Edytki i dla Sywii tez ode mnie :-* :-* :-*

przypomnialo mi sie co do mycia ząbków, że dopoki dzieci nie umieją pluc, to lepiej nie używać pasty do zębow z fluorem
można conajwyżej kupić specjalną dla dzieci bez fluoru

takie sensacje mam od lekarza ;) :laugh:

Cześć kochane!

Nadrobiłam!!

Niestety nie mam czasu na klikanie bo Adaśko zrobił się tak absorbujący, że nic tylko chce żeby się nim zajmować, do tego łosiek całymi dniami w pracy. Wieczorem padam jak zbity pies ;) ::)

Klaudia gratuluję sukcesu antysmoczkowego. Ja poczekam na odpowiedni moment w późniejszym ::) czasie. Na razie smoczek używamy tylko do spania.

Kolacyjke jemy zawsze po kąpanku, później mały wędruje jeszcze jakieś 20 minut po chałpce, myjemy ząbki i do spania. Zasypia sam.
Martusia pytałaś jak to zrobić żeby maluch zasypiał bez Twojej obecności. U nas też to był problem, ale teraz wkładam go do łózia , mówie będziesz robił aaaaaa i się ulatniam zanim znajdzie sobie smoczek w łóziu. I jeszcze włączam mu chrapiącą rybkę ;D na MiniMini żeby buyło jakieś światło i zmykam. Na początku był płacz przez chwilkę a teraz już z głowy.

reklama
Kredziu, mam prośbe bo widzę że pokaźny zbiór książek masz. :) Może posiadasz w swoich zbiorach coś Grocholi.

Niunia ja mam jesli chcesz to moge Ci poprzesylac :)

Do góry