reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja dzis po raz setny zbieram sie do napisania posta wiec na razie powiem
DZien Dobry i /zmyka,m- do marudy która +
+ mi przeszka9d5za *-

reklama
czesc babuleczki moje kochane!!!

wlasnie siedze sobie w robotce i intensywnie mysle o was!!!
widze ze podniecenie przedspotkaniowe udziela sie wszystkim ja juz tez sie nie moge doczekac spotkania naszego?!!!! tesni mi sie za osobami ktore juz nam i mam wielka ochote poznac te ktorych jeszcze nie widfzialam!!!!
bedzie dobrze babeczki!!!!

a za 4 h zobacze sie z e_mamowa rodzinka łaaaaaaaaa

ehhhh oby do 14:30...........a pozniej do domku, zbieranko...........i spotlkanko!!

Joasiu to pozdów naszego Edka ...a ja za kilka chwil (pewnie za godzine) zobacze się z Sylwią79 :D

Kredziu :-* :-* :-* :-* za Pratcheta ...co prawde chyba tylko 3 pozycji z tego nie czytałam ale juz się ciesze na nie (reszta stoi u mnie na połce )

a co to jedzenia przed czy po kąpieli to jest po, a potem mycie ząbków. ale trzeba to zmienic..

no i Klaudia Szacuneczek i ukłon w Twoją stronę ...chyba w poniedziałek "zgubie " kuby smoczka

przekażcie dziewczynki buziaki dla Edytki i dla Sywii tez ode mnie :-* :-* :-*

przypomnialo mi sie co do mycia ząbków, że dopoki dzieci nie umieją pluc, to lepiej nie używać pasty do zębow z fluorem
można conajwyżej kupić specjalną dla dzieci bez fluoru

takie sensacje mam od lekarza ;) :laugh:

Cześć kochane!

Nadrobiłam!!

Niestety nie mam czasu na klikanie bo Adaśko zrobił się tak absorbujący, że nic tylko chce żeby się nim zajmować, do tego łosiek całymi dniami w pracy. Wieczorem padam jak zbity pies ;) ::)

Klaudia gratuluję sukcesu antysmoczkowego. Ja poczekam na odpowiedni moment w późniejszym ::) czasie. Na razie smoczek używamy tylko do spania.

Kolacyjke jemy zawsze po kąpanku, później mały wędruje jeszcze jakieś 20 minut po chałpce, myjemy ząbki i do spania. Zasypia sam.
Martusia pytałaś jak to zrobić żeby maluch zasypiał bez Twojej obecności. U nas też to był problem, ale teraz wkładam go do łózia , mówie będziesz robił aaaaaa i się ulatniam zanim znajdzie sobie smoczek w łóziu. I jeszcze włączam mu chrapiącą rybkę ;D na MiniMini żeby buyło jakieś światło i zmykam. Na początku był płacz przez chwilkę a teraz już z głowy.

reklama
Kredziu, mam prośbe bo widzę że pokaźny zbiór książek masz. :) Może posiadasz w swoich zbiorach coś Grocholi.

Niunia ja mam jesli chcesz to moge Ci poprzesylac :)

Do góry