reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Melll pisze:
dziewczyny teściowie własnie pojechali do Zakopanego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do niedzieli labbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D

szczesciara ;D takiej to dobrze ;D
moja na nieszczescie wrocila przedwczoraj ..........................a tak bylo bosko ;D jeszcze mlody na urlopiku byl ;D;D;D >:D >:D >:D O0 O0 O0 :police: >:D >:D >:D >:D O0 ;D ;D ;D ;D :p ::)

no a juz wszystko wraca na swojem iejsce i np tak przedwczoraj zamiast isc sie wykapac to wolala kuchnie po swojemu posprzatac i lazienke ::) bo my dla wlasbnych wygod ze wzgledu na tymika troszke poprzestawialismy (np mydlo w kostce z bidetu schowalicmy, tymika szampon stal na wannie a teraz na lusterku na gorze ::) no i kuchnia ---tym otwiera szuflade z pierdolami do pieczenia sitka, walki i takie tam no i byl tam tluczek do miesa przelozylam go wyrzej i mowilam jej zeby tam zostal bo moze krzywde sobie lub jej kuchni zrobic i co wczoraj mlotek na miejscu i tymi pierwsze co to za niego ja mu zabralam i truje ze nie wolno i takie tam a ten wrzask..........wieczoram mlody jej mowi ze tluczek zeby byl wyzej zeby tym krzywdy sobie nie zrobil a ta zrobila ze mnie glupia i mowi syyyyylwia ja nawet tluczka nie ruszalam widzisz ze naczyn nie umylam bo kolczykow szukalam -------------bo zgubila kolczyki zlote za ktore niby dla 240 e ..................glupota ::) no i sie zaczelo bryyyyy )

reklama
gazelaczek pisze:
zmykam do pracy

dziewczyny, zaczynam miec maksymalnego stresa przed naszym spotkaniem ::)

z jednej strony strasznie sie ciesze, a z drugiej trzęsą mi się ręce :p

hihi ja sobie myslalam jak z tymim przysypialam ze npo za 15 lat sie spotkamy i z malcami hihi pietnastoletnimi bedziemy sie chcialy spotkac i taki np jeden powie matka po co mnie na jakiezs tam wasze glupie spotkanie ciagniesz no i pojedzie ...............a tam spotka taka jedna i sie zakochaja i takie tam :D :laugh: ::) :p

a tak wogole to dzien dobry.............................. 8)

tymi spi, nastawilam pranie i lece obiad robic
wstalam dzis po 6 razem z mlodym i tyle co umylam sie ubralam i zaraz tymul wstal
wypil mleczko ubralismy sie i poszlismy na spacerek rowerkiem, fajnie bo chlodnawo jeszcze bylo pospacerowalismy z 40 minutek i do domciu kanapeczka z nutelka i mleczko i tymul oczywiscie walnal kupsko a juz prawie spac umylam go i sie rozwscieczyl ale przylozyl glowe do pusi i zasnal

kurde cos jeswzcze chcialam chyba .................ale uciekam bo nie zdaze z obiadem a chce zrobic zanim tymi wstanie

a no widzialam ze chyba naszal lalka alka wrocila...............i jak tam alucha ???

gazelaczek pisze:
zmykam do pracy

dziewczyny, zaczynam miec maksymalnego stresa przed naszym spotkaniem ::)

z jednej strony strasznie sie ciesze, a z drugiej trzęsą mi się ręce :p

Gazela
to sie nazywa delirium, tak na niektorych dziala wiedza o bliskim nadejściu spozycia duzej ilości procentow ;)

reklama
Do góry