kolorowa_kredka
Fan(ka)
Melll pisze:dziewczyny teściowie własnie pojechali do Zakopanego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do niedzieli labbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D
szczesciara ;D takiej to dobrze ;D
moja na nieszczescie wrocila przedwczoraj ..........................a tak bylo bosko ;D jeszcze mlody na urlopiku byl ;D;D;D > > > O0 O0 O0 olice: > > > > O0 ;D ;D ;D ;D :
no a juz wszystko wraca na swojem iejsce i np tak przedwczoraj zamiast isc sie wykapac to wolala kuchnie po swojemu posprzatac i lazienke : bo my dla wlasbnych wygod ze wzgledu na tymika troszke poprzestawialismy (np mydlo w kostce z bidetu schowalicmy, tymika szampon stal na wannie a teraz na lusterku na gorze : no i kuchnia ---tym otwiera szuflade z pierdolami do pieczenia sitka, walki i takie tam no i byl tam tluczek do miesa przelozylam go wyrzej i mowilam jej zeby tam zostal bo moze krzywde sobie lub jej kuchni zrobic i co wczoraj mlotek na miejscu i tymi pierwsze co to za niego ja mu zabralam i truje ze nie wolno i takie tam a ten wrzask..........wieczoram mlody jej mowi ze tluczek zeby byl wyzej zeby tym krzywdy sobie nie zrobil a ta zrobila ze mnie glupia i mowi syyyyylwia ja nawet tluczka nie ruszalam widzisz ze naczyn nie umylam bo kolczykow szukalam -------------bo zgubila kolczyki zlote za ktore niby dla 240 e ..................glupota : no i sie zaczelo bryyyyy )