reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Melll pisze:
dziewczyny teściowie własnie pojechali do Zakopanego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do niedzieli labbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D

szczesciara ;D takiej to dobrze ;D
moja na nieszczescie wrocila przedwczoraj ..........................a tak bylo bosko ;D jeszcze mlody na urlopiku byl ;D;D;D >:D >:D >:D O0 O0 O0 :police: >:D >:D >:D >:D O0 ;D ;D ;D ;D :p ::)

no a juz wszystko wraca na swojem iejsce i np tak przedwczoraj zamiast isc sie wykapac to wolala kuchnie po swojemu posprzatac i lazienke ::) bo my dla wlasbnych wygod ze wzgledu na tymika troszke poprzestawialismy (np mydlo w kostce z bidetu schowalicmy, tymika szampon stal na wannie a teraz na lusterku na gorze ::) no i kuchnia ---tym otwiera szuflade z pierdolami do pieczenia sitka, walki i takie tam no i byl tam tluczek do miesa przelozylam go wyrzej i mowilam jej zeby tam zostal bo moze krzywde sobie lub jej kuchni zrobic i co wczoraj mlotek na miejscu i tymi pierwsze co to za niego ja mu zabralam i truje ze nie wolno i takie tam a ten wrzask..........wieczoram mlody jej mowi ze tluczek zeby byl wyzej zeby tym krzywdy sobie nie zrobil a ta zrobila ze mnie glupia i mowi syyyyylwia ja nawet tluczka nie ruszalam widzisz ze naczyn nie umylam bo kolczykow szukalam -------------bo zgubila kolczyki zlote za ktore niby dla 240 e ..................glupota ::) no i sie zaczelo bryyyyy )

reklama
gazelaczek pisze:
zmykam do pracy

dziewczyny, zaczynam miec maksymalnego stresa przed naszym spotkaniem ::)

z jednej strony strasznie sie ciesze, a z drugiej trzęsą mi się ręce :p

hihi ja sobie myslalam jak z tymim przysypialam ze npo za 15 lat sie spotkamy i z malcami hihi pietnastoletnimi bedziemy sie chcialy spotkac i taki np jeden powie matka po co mnie na jakiezs tam wasze glupie spotkanie ciagniesz no i pojedzie ...............a tam spotka taka jedna i sie zakochaja i takie tam :D :laugh: ::) :p

a tak wogole to dzien dobry.............................. 8)

tymi spi, nastawilam pranie i lece obiad robic
wstalam dzis po 6 razem z mlodym i tyle co umylam sie ubralam i zaraz tymul wstal
wypil mleczko ubralismy sie i poszlismy na spacerek rowerkiem, fajnie bo chlodnawo jeszcze bylo pospacerowalismy z 40 minutek i do domciu kanapeczka z nutelka i mleczko i tymul oczywiscie walnal kupsko a juz prawie spac umylam go i sie rozwscieczyl ale przylozyl glowe do pusi i zasnal

kurde cos jeswzcze chcialam chyba .................ale uciekam bo nie zdaze z obiadem a chce zrobic zanim tymi wstanie

a no widzialam ze chyba naszal lalka alka wrocila...............i jak tam alucha ???

gazelaczek pisze:
zmykam do pracy

dziewczyny, zaczynam miec maksymalnego stresa przed naszym spotkaniem ::)

z jednej strony strasznie sie ciesze, a z drugiej trzęsą mi się ręce :p

Gazela
to sie nazywa delirium, tak na niektorych dziala wiedza o bliskim nadejściu spozycia duzej ilości procentow ;)

reklama
Do góry