reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
Z tym smokiem to tez mam stracha, ze nie bedzie chciala spac albo wybudzi sie w nocy i co wtedy? - zawsze byl smok. Ja jestem wygodna i chyba nie zdecyduje sie narazie na taki krok. ona w sumie tez tylko do zasniecia, a jak zasnie to odrazu jej wypada i tyle z jej cmokania, wiec az tak mi na tym nie zalezy.

ja tak jak Tusia jestem wygodnicka i postanowilam nie odzwyczajać Macka od smoka  ;) ;D

jest nam z tym wygodnie
poza tym maly uzywa najczęściej tylko do uśnięcia, pociamka 7 minut - zgodnie z przepisem Tracy  ;) - i smok sam wypada

jedyne czego Go ucze, to zeby rano oddawal smoka. Mowie Mu "Macius oddaj smoczusia" i czasem oddaje, czasem bardzo sie waha, obleci cale mieszkanie w kółko, głęboko się zastanowi i dopiero wtedy oddaje. Natomiast coraz częściej juz Mu się zdarza, ze sam przychodzi i oddaje smoka. Jestem z Niego strasznie dumna, bo wiem jak lubil smoczusia  :)

reklama
dziewczyny teściowie własnie pojechali do Zakopanego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do niedzieli labbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Iwon, moim zdaniem o wiele lepiej jest myć zwykłą szczoteczką, wygodniej i dokładniej, chociaż z tą dokładnością to też różnie bywa. Maciek jak sam sobie myje to tak naprawdę nic nie umyje, tylko wymamla szczoteczkę, albo odgryza włosie, a ja to mu tak tylko przelecę parę razy (jak mi na to pozwoli). No ale lepsze to niż nic. Kurcze muszę sobie powiesić jakąśkartkę, żeby mi przypominała o tym myciu zębów.

gazelaczek pisze:
Iwon pisze:
Wychlaliśmy martini, a teraz łosiek poszedł jeszcze dla mnie po piwko  ;D I która mnie pobije we wrześniu?  >:D >:D >:D >:D O0 :police: :police: ;D 8) ;D

hm... to ja odpadam już w przedbiegach  ;) ::)

No ja też odpadam :) Ze mnie to strasznie słaby zawodnik jest. Wypije dwie lampki wina i głowa mnie boli jak nie wiem co :)

Klaudia pisze:
gazelaczek pisze:
Iwon pisze:
Wychlaliśmy martini, a teraz łosiek poszedł jeszcze dla mnie po piwko  ;D I która mnie pobije we wrześniu?  >:D >:D >:D >:D O0 :police: :police: ;D 8) ;D

hm... to ja odpadam już w przedbiegach  ;) ::)

No ja też odpadam :) Ze mnie to strasznie słaby zawodnik jest. Wypije dwie lampki wina i głowa mnie boli jak nie wiem co :)

Klaudia jak mam tak samo 3 piwa to u mnie max ;)

DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:
tusia26 pisze:
DASARIA pisze:
ania.g pisze:
Wasze dzieciaki jedza kolacje juz przed kapiela czy przed spaniem po kapieli?

po kąpieli,
bo Darcia jak ma już pełny brzuszek to chce jej się spac ::) ;D :laugh:

u mnie to samo, po kapieli, maja wogóle zasypia przy butelce - lipa co nie

no tusiak troche lipa................dla zabkow pruchnicy czy prochnicy ::) ale u nas to samo tymi najpierw jest kapany a pozniej kaszka i zasypianko a chce cos wykabinowac aby bylo kaszka kapanko i mycie zabkow (czasami jak wypije kasze probowalam mu szczoteczka przeleciec jeszcze wtedy ta na palec ale sie rozbrykiwal ;) choc teraz tez czasami musi sie pochichrac np my go musimy polaskotac---------------------choc tesciowa mowi ze dzieci NIE WOLNO laskotac bo sie beda jakac :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:..................cholera o czym ja to chcialam...............pogubilam sie ::))
a wiec chcemy kasze pic przed kapaniem, ben siostry zasypial èprzy kszkach i ma biedak wielkie problemy z zabkami (i chyba jednak bedzie mial usowane 4 pod narkoza :( i hurtem robione ile sie da dopuki sie nie obudzi........................przypomne ze ma 4ipol roczku biedaczek...............no to nie jest niby narkoza tylko cos tam we wroclawiu w klinice boze jak sobie o tym przypomiinam to ryczec mi sie chce rany ........................rycze )

no to Daria też będzie się jąkac ::) ;D ;) ;) ;)

buziaczki dla Bena :-* :-* :-*

:-* dzieki kochana

zmykam do pracy

dziewczyny, zaczynam miec maksymalnego stresa przed naszym spotkaniem ::)

z jednej strony strasznie sie ciesze, a z drugiej trzęsą mi się ręce  :p

reklama
Iwon pisze:
No właśnie muza. Najlepiej, gdyby jakiś sprzęt wzięły te dziewczyny, które będą autem, np. Niania albo AniaG.

no kochane ja juz kiedys chyba ze dwa razy naweijalam zebyscie sobie moze wziely po ulubionej plytce ;D i takim oto sposoem byscie mialy na pewno przerozna muzyczke i mogloby by c ciekawie.................taka moja sugestia
tak samo jak wspominalam kilka razy o kamerce o jakims filmiku dla nas................joasia jak zwykle :-* cos sie zaoferowala ze moze ..............;D

Do góry