reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
to ja, zyje, szaleje na szpitalnych koturazach i przyjmuje propozycje od lekarzy hehhe

buziaczki dla wszyskich lipcoweczek!!!
;D ;D ;D ;D O0 O0 O0 O0 O0 O0 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ;D ;D ;D ;D ;D

i nasza kochana sie pojawila ....................jak rozumuje ze szpitala ;D fajnie fajnie szalej i pozniej poopowiadaj co tam jak tam pierwszy dzionek minal i co porabialas ;D :-*

reklama
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=09489682725610238998 to ksiazki ktore ania czytuje...............tak dla zainteresowanych ;D

nianiucha swietanskie foto w avatorku (a tak nawiasem mowiac co ty tam smarasz :? :p ::) ) no a maksio przebija wszystkich chyba w suwaczku ;D;D;

ok uciakam sie polozyc i poczytac bo wczewsniej nie zdazylam tymi wstal, bylismy na poczcie po buleczki i takie tam mlody byl na obiadku ;D

ahaaaa dziewczyny jak sie nazywa ta szczepionka po roku ^?????????????????????? ta obowiazkowa ???????????????na co to jest ?????????????????????
cholera

Maciuś dzisiaj znowu ładnie zasnął sam do południa i spał 2 godzinki. O rany, jak ja sie cieszę, że już nie potrzebuje tego smoka :) A najbardziej z tego, że udowodnie tesciowej, że roczne dziecko nie potrzebuje już smoczka. Jak się zgubił ten smoczek, to stwierdziła, że Maciuś jest jeszcze za mały na odzwyczajanie go i takie tam.
Normalnie tak się cieszę, jak nie wiem co. Pewnie bym sie  za to zabierała następne parę miesięcy, a tak mamy już z głowy.

A co do zdjęć Niani to ona laska zawsze była, czy w ciąży czy po ciąży, z oponą czy bez. Super babka i tyle :D :D

kolorowa_kredka pisze:
nianiucha swietanskie foto w avatorku (a tak nawiasem mowiac co ty tam smarasz :?  :p ::) ) no a maksio przebija wszystkich chyba  w suwaczku ;D;D;

ahaaaa dziewczyny jak sie nazywa ta szczepionka po roku ^?????????????????????? ta obowiazkowa ???????????????na co to jest ?????????????????????
cholera

Ta tylko świrowałam na tym zdeciu. Nic tam nie robie, chowam sie tylko za koszulę  :laugh: ;) :D ;D

A ta szczepionka jest na odrę, różyczkę i ..............świnkę  ::) Jakoś tak. Wiem bo w niedziele mi jeden lekarz mówił ;D I jezscze odrazu mozna na ospę. My tak w kazdym razie robimy. Po powrocie z wakacji.

Klaudia pisze:
Maciuś dzisiaj znowu ładnie zasnął sam do południa i spał 2 godzinki. O rany, jak ja sie cieszę, że już nie potrzebuje tego smoka :) A najbardziej z tego, że udowodnie tesciowej, że roczne dziecko nie potrzebuje już smoczka. Jak się zgubił ten smoczek, to stwierdziła, że Maciuś jest jeszcze za mały na odzwyczajanie go i takie tam.
Normalnie tak się cieszę, jak nie wiem co. Pewnie bym sie  za to zabierała następne parę miesięcy, a tak mamy już z głowy.

A co do zdjęć Niani to ona laska zawsze była, czy w ciąży czy po ciąży, z oponą czy bez. Super babka i tyle :D :D

Klaudia serdeczne gratulacje akcji ze smoczkiem. Brawo za wytrzymałość. Ja tez juz się do tego przymierzam pomału :-) Klaudia a Maciuś pije lub je jezscze z butelki czy juz nie ? Bo ja chciałabym to połaczyć żeby wogole nie było juz ssania. Teraz Maks juz wszytskie posiłki je łyżeczką, czasem tylko z wygoddy daje mu kaszkę przez butlę. No i jak sie obudzi w nocy to pije z butli picie. Tego się boje, co wtedy w nocy ? Klauddia, dziewczyny jak jest u Was??

Klaudia dzieki kochanie za miłe słowa :-* Znajmość przez internet i znanie się ze zdjęć ma swoje plusy ;D ;D 8)

Niania, Kornel pije z butli już tylko poranne mleczko. Chociaż chyba przestawię go na niekapek, bo przecież i z niego może je pić. A wieczorną kaszkę od dwóch dni je ładnie z łyżeczki :) Zacżełam mu robić zwykłą kaszkę mannę na wodzie lub mleku, plus trochę owocu, zamiast cukru. Wcina, jak trza ;)

Iwon pisze:
Niania, Kornel pije z butli już tylko poranne mleczko. Chociaż chyba przestawię go na niekapek, bo przecież i z niego może je pić. A wieczorną kaszkę od dwóch dni je ładnie z łyżeczki  :) Zacżełam mu robić zwykłą kaszkę mannę na wodzie lub mleku, plus trochę owocu, zamiast cukru. Wcina, jak trza  ;)

A jak się w nocy obudzi?? Dajecie mu pić czy nie ?

reklama
Niania Maciek w ogóle nie pił z butelki. Do tej pory karmię go piersią (też coś mi trudno przestać - szkoda, że nie da się zgubić piersi tak jak smoczka :D ), kaszkę je łyżeczką a pije z kubka. Jak się budzi w nocy to daje mu popić wody z kubeczka, chyba że się drze w niebogłosy i nie chce przestać przez godzinę, to kapituluję i daje mu cyca.

Do góry