reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

NiaNia pisze:
Iwon pisze:
NiaNia pisze:
Iwon pisze:
Uwaga, uwaga w galerii pojawiły się dwie nieśmiałe fotki naszej Niani. Polecam!!!! Ja mam cały czas taki wyraz twarzy po ich obejrzeniu  :o

co???? ::) :p

Jeny, ciągle co, co i co?  ::) A to kochana, że nie wiem, gdzie Ci jakiekolwiek pozostałości po ciąży zostały? Taka jesteś chudziutka, gładziutka i zgrabniutka  ;D Ja nie mogę się nadziwić  ::)
Witajcie  :)

O basta przeciez mnie tam wogole nie widać 8) Kawałek pleców i nic wiecej. A pozostałosci po ciązy własnie ze mam !! Ostatnio wcianm ciagle jakie słodycze i zaczęła mi rosnąc oponka. Słówo daje  ;D

Nianiu - no właśnie w związku z tym, że w ogóle Cię tam nie widac, proszę wkleic zdjecia na których Cię widac ;D

reklama
Generalnie jest tak: mam cholerny katar, okres, a do tego w miejscu noszenia obrączki zrobił mi się jakiś odparzeniowy odcisk :p Kaleka ::)

No dobra wychudłam na maksa ale wcale się z tego nie cieszę  ;D
Tu ja z przodu  ;D
zdjcie017qm2.jpg

tusia26 pisze:
Dziewczyny tragedia - wlosy mi wychodza masakrycznie, mam dola  :-[ normalnie garściami. Nie wiem juz co robic nic nie dziala - wax wit. skrzyp i nic. Wszystko wrocilo i znow wypadaja. Tak sobie juz mysle ze moj ojciec wylysial to ja pewnie tez, umre chyba jak wylysieje

u mnie to samo :(

bedziemy obie łyse 8)

NiaNia pisze:
Melll pisze:
NiaNia pisze:
No dobra wychudłam na maksa ale wcale się z tego nie cieszę  ;D
Tu ja z przodu  ;D
zdjcie017qm2.jpg

NiaNia    ja mam doła od wczoraj jak cie zobaczyłam  ::)

do września nic nie jem  :(

Do września został tydzień  ;D Dasz radę  ;D :D :laugh: ;) :D ;D

Głupolu Ty kolejny  :-*

i tak więcej bym nie wytrzymała :p

Uwaga forumowiczki z Łodzi i okolic!
Poznajmy się! Zapraszamy na mini - zlot!
Organizujemy spotkanie Fanek Babyboom w Łodzi. Spotkanie rozpocznie się 0 11:00 dnia 2go września (sobota). Ustalone są dwa miejsca: W przypadku ładnej pogody - Park Poniatowskiego (ten u zbiegu al. Mickiewicza i ul. Żeromskiego) w alei głównej na środku przy okrągłym klombie. W przypadku pogody niesprzyjającej - Manufaktura przy sali zabaw dla dzieci. Ostateczne miejsce ustalimy w sobotę przed spotkaniem na wątku "Mamusie z Łodzi" w dziale " To my:-)". Podaję link: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,32.0.html
Na wątku będziemy przed spotkaniem około godziny 9tej i wtedy ustalimy na bierząco. Chętne mamusie i przyszłe mamusie zapraszam już teraz na wątek. Zgłaszajcie się a będziemy wiedziały ile nas będzie. W razie pytań piszcie na wątku, do mnie na PW lub na gg - numer w podpisie.
Pozdrawiamy!
P.S. Wybaczcie, ze tak nie na temat ale nowym wątkiem nie chcemy działu zaśmiecać! ;D

reklama
Do góry