reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

NiaNia pisze:
Iwon pisze:
NiaNia pisze:
Iwon pisze:
Uwaga, uwaga w galerii pojawiły się dwie nieśmiałe fotki naszej Niani. Polecam!!!! Ja mam cały czas taki wyraz twarzy po ich obejrzeniu  :o

co???? ::) :p

Jeny, ciągle co, co i co?  ::) A to kochana, że nie wiem, gdzie Ci jakiekolwiek pozostałości po ciąży zostały? Taka jesteś chudziutka, gładziutka i zgrabniutka  ;D Ja nie mogę się nadziwić  ::)
Witajcie  :)

O basta przeciez mnie tam wogole nie widać 8) Kawałek pleców i nic wiecej. A pozostałosci po ciązy własnie ze mam !! Ostatnio wcianm ciagle jakie słodycze i zaczęła mi rosnąc oponka. Słówo daje  ;D

Nianiu - no właśnie w związku z tym, że w ogóle Cię tam nie widac, proszę wkleic zdjecia na których Cię widac ;D

reklama
Generalnie jest tak: mam cholerny katar, okres, a do tego w miejscu noszenia obrączki zrobił mi się jakiś odparzeniowy odcisk :p Kaleka ::)

No dobra wychudłam na maksa ale wcale się z tego nie cieszę  ;D
Tu ja z przodu  ;D
zdjcie017qm2.jpg

tusia26 pisze:
Dziewczyny tragedia - wlosy mi wychodza masakrycznie, mam dola  :-[ normalnie garściami. Nie wiem juz co robic nic nie dziala - wax wit. skrzyp i nic. Wszystko wrocilo i znow wypadaja. Tak sobie juz mysle ze moj ojciec wylysial to ja pewnie tez, umre chyba jak wylysieje

u mnie to samo :(

bedziemy obie łyse 8)

NiaNia pisze:
Melll pisze:
NiaNia pisze:
No dobra wychudłam na maksa ale wcale się z tego nie cieszę  ;D
Tu ja z przodu  ;D
zdjcie017qm2.jpg

NiaNia    ja mam doła od wczoraj jak cie zobaczyłam  ::)

do września nic nie jem  :(

Do września został tydzień  ;D Dasz radę  ;D :D :laugh: ;) :D ;D

Głupolu Ty kolejny  :-*

i tak więcej bym nie wytrzymała :p

Uwaga forumowiczki z Łodzi i okolic!
Poznajmy się! Zapraszamy na mini - zlot!
Organizujemy spotkanie Fanek Babyboom w Łodzi. Spotkanie rozpocznie się 0 11:00 dnia 2go września (sobota). Ustalone są dwa miejsca: W przypadku ładnej pogody - Park Poniatowskiego (ten u zbiegu al. Mickiewicza i ul. Żeromskiego) w alei głównej na środku przy okrągłym klombie. W przypadku pogody niesprzyjającej - Manufaktura przy sali zabaw dla dzieci. Ostateczne miejsce ustalimy w sobotę przed spotkaniem na wątku "Mamusie z Łodzi" w dziale " To my:-)". Podaję link: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,32.0.html
Na wątku będziemy przed spotkaniem około godziny 9tej i wtedy ustalimy na bierząco. Chętne mamusie i przyszłe mamusie zapraszam już teraz na wątek. Zgłaszajcie się a będziemy wiedziały ile nas będzie. W razie pytań piszcie na wątku, do mnie na PW lub na gg - numer w podpisie.
Pozdrawiamy!
P.S. Wybaczcie, ze tak nie na temat ale nowym wątkiem nie chcemy działu zaśmiecać! ;D

reklama
Do góry