reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny tragedia - wlosy mi wychodza masakrycznie, mam dola :-[ normalnie garściami. Nie wiem juz co robic nic nie dziala - wax wit. skrzyp i nic. Wszystko wrocilo i znow wypadaja. Tak sobie juz mysle ze moj ojciec wylysial to ja pewnie tez, umre chyba jak wylysieje

reklama
NiaNia pisze:
Iwon pisze:
Uwaga, uwaga w galerii pojawiły się dwie nieśmiałe fotki naszej Niani. Polecam!!!! Ja mam cały czas taki wyraz twarzy po ich obejrzeniu  :o

co???? ::) :p

Jeny, ciągle co, co i co? ::) A to kochana, że nie wiem, gdzie Ci jakiekolwiek pozostałości po ciąży zostały? Taka jesteś chudziutka, gładziutka i zgrabniutka ;D Ja nie mogę się nadziwić ::)
Witajcie :)

tusia26 pisze:
Dziewczyny tragedia - wlosy mi wychodza masakrycznie, mam dola  :-[ normalnie garściami. Nie wiem juz co robic nic nie dziala - wax wit. skrzyp i nic. Wszystko wrocilo i znow wypadaja. Tak sobie juz mysle ze moj ojciec wylysial to ja pewnie tez, umre chyba jak wylysieje

Nieee Tusia, Ty miałaś przecież umrzeć na nowotwór podniebienia ;D ;)

Klaudia pisze:
Co do złotych rad Tracy Hogg na hiterię u mnie jedna zadziałała w 100 %. Maciek ciągle podchodził do telewizora i go wyłączał, jak tylko mu mówiłam "Nie wolno" to się śmiał i wyłączał dalej. Za sugestią Tracy za każdym razem jak to robił, brałam go na ręcę, mówiłam nie wolno  i od razu bez złości wyprowadzałam z "miejsca zbrodni" do jego pokoju. No i zadziałało, bo od jakiegoś czasu Maciek podchodząc do telewizora patrzy na mnie, kręci głową i mówi "nie" albo "nunu" :) Ale NIE WYŁĄCZA!!!

Ale czad ;D Mój ma to samo hobby.
Do tej pory bujam sie na patencie "si si". Kiedys Maks odkrecił gorącą wodę i się oparzył. Widac było ze go ostro zabolało. Wiec ja od razu ze nie wolno, ze to "si si" i takie tam. Wiec teraz kiedy zbliza się do kranu i mu mówie "si si" od razu kiwa głową i mówi "nie nie nie" i juz nie odkręca ;D Czasem ściemniam , ze inne rzeczy są si si i tez działa talalalala ::) :p 8) ;D

Iwon pisze:
NiaNia pisze:
Iwon pisze:
Uwaga, uwaga w galerii pojawiły się dwie nieśmiałe fotki naszej Niani. Polecam!!!! Ja mam cały czas taki wyraz twarzy po ich obejrzeniu  :o

Jeny, ciągle co, co i co?  ::) A to kochana, że nie wiem, gdzie Ci jakiekolwiek pozostałości po ciąży zostały? Taka jesteś chudziutka, gładziutka i zgrabniutka  ;D Ja nie mogę się nadziwić  ::)
Witajcie  :)

O basta przeciez mnie tam wogole nie widać 8) Kawałek pleców i nic wiecej. A pozostałosci po ciązy własnie ze mam !! Ostatnio wcianm ciagle jakie słodycze i zaczęła mi rosnąc oponka. Słówo daje ;D

Iwon pisze:
tusia26 pisze:
Dziewczyny tragedia - wlosy mi wychodza masakrycznie, mam dola  :-[ normalnie garściami. Nie wiem juz co robic nic nie dziala - wax wit. skrzyp i nic. Wszystko wrocilo i znow wypadaja. Tak sobie juz mysle ze moj ojciec wylysial to ja pewnie tez, umre chyba jak wylysieje

Nieee Tusia, Ty miałaś przecież umrzeć na nowotwór podniebienia  ;D ;)

Koleżanka IWon jaki dziś cięty dowcip ;D ;D ;D
Czyżby PMS się zblizał ??? ;D ;D

NiaNia pisze:
Iwon pisze:
NiaNia pisze:
Iwon pisze:

Jeny, ciągle co, co i co?  ::) A to kochana, że nie wiem, gdzie Ci jakiekolwiek pozostałości po ciąży zostały? Taka jesteś chudziutka, gładziutka i zgrabniutka  ;D Ja nie mogę się nadziwić  ::)

O basta przeciez mnie tam wogole nie widać 8) Kawałek pleców i nic wiecej. A pozostałosci po ciązy własnie ze mam !! Ostatnio wcianm ciagle jakie słodycze i zaczęła mi rosnąc oponka. Słówo daje  ;D

To wcinaj, wcinaj, niech Ci do naszego spotkania duża urośnie ;D ;D ;D ;)

Klaudia pisze:
Cześć :) Relacji z utraty smoczka ciąg dalszy :)

Wczoraj - czyli dzień trzeci - był najgorszy. Maciek nie spał cały dzień (nie licząc 15 minut w wózku na spacerze). Wsadzałam go do łóżka dwa razy w ciągu dnia, a ten tam siedział godzinę i się bawił, gadał do siebie, ale za nic nie hciał zasnąć. No więc w końcu go wyciągałam. Wieczorem był taki wykończony, że też trudno mu było zasnąć, no ale w końcu udało się.
No ale nic, walczymy dalej :) A o smoczku już ani widu ani słuchu. :D

hi hi hi jak to czasem fajnie coś zgubic :D ;)

My chyba niebawem też zgubimy smoczek ;D

reklama
Iwon pisze:
NiaNia pisze:
Iwon pisze:
NiaNia pisze:
Iwon pisze:

O basta przeciez mnie tam wogole nie widać 8) Kawałek pleców i nic wiecej. A pozostałosci po ciązy własnie ze mam !! Ostatnio wcianm ciagle jakie słodycze i zaczęła mi rosnąc oponka. Słówo daje  ;D

To wcinaj, wcinaj, niech Ci do naszego spotkania duża urośnie  ;D ;D ;D ;)

hi hi hi TAK TAK TAK jestem za ;D ;) ;)

Do góry