reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
babeczki moje kochane ja sie klade juz, jutro wstaje o 5:45............ehhhh

buziaczki kochane i pomylscie sobie jutro o mnie, dobra.................... ;D ;D ;D

do juterka.................

Joaska pisze:
babeczki moje kochane ja sie klade juz, jutro wstaje o 5:45............ehhhh

buziaczki kochane i pomylscie sobie jutro o mnie, dobra.................... ;D ;D ;D

do juterka.................

pomyslimy :)

powodzenia Asienko :-*

a ja uciekam do spania bo na oczy już nie widze ::)

Cześć :) Relacji z utraty smoczka ciąg dalszy :)

Wczoraj - czyli dzień trzeci - był najgorszy. Maciek nie spał cały dzień (nie licząc 15 minut w wózku na spacerze). Wsadzałam go do łóżka dwa razy w ciągu dnia, a ten tam siedział godzinę i się bawił, gadał do siebie, ale za nic nie hciał zasnąć. No więc w końcu go wyciągałam. Wieczorem był taki wykończony, że też trudno mu było zasnąć, no ale w końcu udało się.
No ale nic, walczymy dalej :) A o smoczku już ani widu ani słuchu. :D

Co do złotych rad Tracy Hogg na hiterię u mnie jedna zadziałała w 100 %. Maciek ciągle podchodził do telewizora i go wyłączał, jak tylko mu mówiłam "Nie wolno" to się śmiał i wyłączał dalej. Za sugestią Tracy za każdym razem jak to robił, brałam go na ręcę, mówiłam nie wolno  i od razu bez złości wyprowadzałam z "miejsca zbrodni" do jego pokoju. No i zadziałało, bo od jakiegoś czasu Maciek podchodząc do telewizora patrzy na mnie, kręci głową i mówi "nie" albo "nunu" :) Ale NIE WYŁĄCZA!!!

hej hej

przyjechali wczoraj buuuuu i na dodatek jeszcze dzis w domu sa buuuu no ale to nic ide teraz sniadanko zjem i moze ksiazeczke poczytam albo napisze do siostry ::) wiecie nie chce pokazac ze niby tylko na kompie siedze hehehehhh ide zaraz do naszego pokoiku tylko jakis kawalek deseczki z polska szyneczka i oscypkiem :p no i mo ze kawka jeszcze na pozniej :-*

aniu ladnie wyszlas na fotkach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i widac ze knajpka jakas z klimacikiem

klaudus wytrwalosci ze smokiem !! albo melkiem po modemu ;) u nas nawet jak sie jeden zgubi to jest jeszcze masa innych ;) bo tymi9 posiada chyba 4 smoki i jeden zgubiony.......................tez bym chciala go odzwyczaic od smoka ale znowu ze smokiem taka dzidzia ::) eh ja to walnieta jestem 8)

kurde u nas z tv tez jak tymi byl mniejszy to podchodzil do niego i sam mowil a raczej robil glowa nienienie i nu nu paluszkiem
ale czasami wlaczal ...............teraz tez sie bawi cholerka a jak nie pozwalamy czasami jest zlosc a czasami smiech no tylko ze my nie mamy drugiego pokoju tymika, ale uwage staramy sie odwracac ::)

ok uciekam

a aniu co do :twoich: ksiazek ...........juz cos w tym kierunku robie co by je poznac ;)

reklama
Do góry