reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
babeczki moje kochane ja sie klade juz, jutro wstaje o 5:45............ehhhh
buziaczki kochane i pomylscie sobie jutro o mnie, dobra.................... ;D ;D ;D
do juterka.................
buziaczki kochane i pomylscie sobie jutro o mnie, dobra.................... ;D ;D ;D
Melll
Mama Julci
Joaska pisze:babeczki moje kochane ja sie klade juz, jutro wstaje o 5:45............ehhhh
pomyslimy
powodzenia Asienko :-*
a ja uciekam do spania bo na oczy już nie widze :
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć Relacji z utraty smoczka ciąg dalszy
Wczoraj - czyli dzień trzeci - był najgorszy. Maciek nie spał cały dzień (nie licząc 15 minut w wózku na spacerze). Wsadzałam go do łóżka dwa razy w ciągu dnia, a ten tam siedział godzinę i się bawił, gadał do siebie, ale za nic nie hciał zasnąć. No więc w końcu go wyciągałam. Wieczorem był taki wykończony, że też trudno mu było zasnąć, no ale w końcu udało się.
No ale nic, walczymy dalej A o smoczku już ani widu ani słuchu.
Wczoraj - czyli dzień trzeci - był najgorszy. Maciek nie spał cały dzień (nie licząc 15 minut w wózku na spacerze). Wsadzałam go do łóżka dwa razy w ciągu dnia, a ten tam siedział godzinę i się bawił, gadał do siebie, ale za nic nie hciał zasnąć. No więc w końcu go wyciągałam. Wieczorem był taki wykończony, że też trudno mu było zasnąć, no ale w końcu udało się.
No ale nic, walczymy dalej A o smoczku już ani widu ani słuchu.
kolorowa_kredka
Fan(ka)
DASARIA pisze:kolorowa_kredka pisze:http://s002.wyslijto.pl/?file_id=02284158962119282396 to dla niecierpliwych o dwolatkach
hi hi hi jak to czasem dobrze wstrzymac się z zakupami ;D
Kredziu dzięks
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Co do złotych rad Tracy Hogg na hiterię u mnie jedna zadziałała w 100 %. Maciek ciągle podchodził do telewizora i go wyłączał, jak tylko mu mówiłam "Nie wolno" to się śmiał i wyłączał dalej. Za sugestią Tracy za każdym razem jak to robił, brałam go na ręcę, mówiłam nie wolno i od razu bez złości wyprowadzałam z "miejsca zbrodni" do jego pokoju. No i zadziałało, bo od jakiegoś czasu Maciek podchodząc do telewizora patrzy na mnie, kręci głową i mówi "nie" albo "nunu" Ale NIE WYŁĄCZA!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej hej
przyjechali wczoraj buuuuu i na dodatek jeszcze dzis w domu sa buuuu no ale to nic ide teraz sniadanko zjem i moze ksiazeczke poczytam albo napisze do siostry : wiecie nie chce pokazac ze niby tylko na kompie siedze hehehehhh ide zaraz do naszego pokoiku tylko jakis kawalek deseczki z polska szyneczka i oscypkiem no i mo ze kawka jeszcze na pozniej :-*
aniu ladnie wyszlas na fotkach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i widac ze knajpka jakas z klimacikiem
klaudus wytrwalosci ze smokiem !! albo melkiem po modemu u nas nawet jak sie jeden zgubi to jest jeszcze masa innych bo tymi9 posiada chyba 4 smoki i jeden zgubiony.......................tez bym chciala go odzwyczaic od smoka ale znowu ze smokiem taka dzidzia : eh ja to walnieta jestem 8)
przyjechali wczoraj buuuuu i na dodatek jeszcze dzis w domu sa buuuu no ale to nic ide teraz sniadanko zjem i moze ksiazeczke poczytam albo napisze do siostry : wiecie nie chce pokazac ze niby tylko na kompie siedze hehehehhh ide zaraz do naszego pokoiku tylko jakis kawalek deseczki z polska szyneczka i oscypkiem no i mo ze kawka jeszcze na pozniej :-*
aniu ladnie wyszlas na fotkach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i widac ze knajpka jakas z klimacikiem
klaudus wytrwalosci ze smokiem !! albo melkiem po modemu u nas nawet jak sie jeden zgubi to jest jeszcze masa innych bo tymi9 posiada chyba 4 smoki i jeden zgubiony.......................tez bym chciala go odzwyczaic od smoka ale znowu ze smokiem taka dzidzia : eh ja to walnieta jestem 8)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kurde u nas z tv tez jak tymi byl mniejszy to podchodzil do niego i sam mowil a raczej robil glowa nienienie i nu nu paluszkiem
ale czasami wlaczal ...............teraz tez sie bawi cholerka a jak nie pozwalamy czasami jest zlosc a czasami smiech no tylko ze my nie mamy drugiego pokoju tymika, ale uwage staramy sie odwracac :
ok uciekam
a aniu co do :twoich: ksiazek ...........juz cos w tym kierunku robie co by je poznac
ale czasami wlaczal ...............teraz tez sie bawi cholerka a jak nie pozwalamy czasami jest zlosc a czasami smiech no tylko ze my nie mamy drugiego pokoju tymika, ale uwage staramy sie odwracac :
ok uciekam
a aniu co do :twoich: ksiazek ...........juz cos w tym kierunku robie co by je poznac
reklama
Iwon pisze:Uwaga, uwaga w galerii pojawiły się dwie nieśmiałe fotki naszej Niani. Polecam!!!! Ja mam cały czas taki wyraz twarzy po ich obejrzeniu
co???? :