reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joaska pisze:
Melll pisze:
Joasiu   gratulacje  :-*

bardzo się ciesz ze juz jutro zaczynasz staż - bedziesz robic to co lubisz

dzieki mellciu, ale wiesz to oznacza ze mniej bede miala czasu dla siebie, Kuby, loska no i dla Was....................

Asiu znajac Ciebie to tak wszystko zorbanizujesz że znajdziesz czas ......... nawet dla nas :)

Joaska pisze:
Melll pisze:
Joaska pisze:
Melll pisze:
Iwon pisze:
Uwaga, uwaga w galerii pojawiły się dwie nieśmiałe fotki naszej Niani. Polecam!!!! Ja mam cały czas taki wyraz twarzy po ich obejrzeniu  :o

ja tez  :o :o :o

a ja widzialam na zywo  :p :p :p :p :p :p :p

heheh

NiaNia   ty chudzino  ;)
a o oponie najwięcej pisała  :p

heheheheh Ona sciemniara jest, ja dementuje wszelkie podejzenia o oponce, zreszta same zobaczycie hehe

widac juz na zdjeciach ;) znaczy nie widac bo jej nie ma ::)

ale bede miec treme przed spotkaniem z takimi laskami :p

hi hi ja tez juz mam :)
ide sobie zrobie domowe spa...chłopaki spią wiec wchodze do wanny biore knigę i ide się delektowac ciszą i dowcipem Terrego Pratcheta.....a tak z ciekawosci lubi któras z Was jego książki ??

reklama
Do góry