reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joasiu zamek też mi się szalenie podoba, ale ode mnie to zdecydowanie za daleko (bliżej mam nad morze). Bardzo nad tym ubolewam, bo chętnie bym tam pojechała   ::) ::) :p :( :(

mowie Ci jest bajeczny...................jak dostane zrzucone fotki to pokaze Was widoczki..............poezja mmm

czekam na fotki  :)
nocowałaś tam???

tak, siostra R. ma tam jakies wtyki wiec nas zabrala................spalismy w hotelu zamkowym, bajka!!!!

hi hi to pewnie poczułaś się jak księżniczka ::) ;D
buuuuuu szkoda, że to tak daleko ode mnie :( ::)

reklama
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joasiu wiem, że czytałaś "samotnośc w sieci" i nie wiem czy wiesz, ale jesienią ma byc premiera filmu o tym właśnie tytule w kinach  ;D

ale zdanie bez sensu napisałam, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło  ::) ::) :-[ ;)

:o :o :o :o :o :o no nie mow!!!!!!!!!! ide na 100000%

niania tez sie chyba ucieszy bo obie jestesmy fanatyczki tej ksiazki!!!

a gdzie to czytalas????

mówili o tym w dzień dobry TVN dziś rano i gra tam Chyra i wyleciało mi nazwisko tej babki, ale gra ona w Magdzie M żonę ,...  ::)

wlasnie bylam na oficjalnej stronce filmu.................jejusku musze isc na ten film!!!!!

ja też na pewno idę, ale sama, bo nie mam z kim Darii zostawic :( ::)
musze zając się szukaniem jakiejś opiekunki na właśnie tego typu wyjścia, bo już mnie to strasznie denerwuje, że nigdzie nie możemy wyjśc sami ::) ::) ::) ::) :p :(

kolorowa_kredka pisze:
asiu ale sliczne fotki darci kurde rozwalila mne na tym ostatnim na krzeselku ;D taka pannica  ::) juz pomijam to ze tymi by tak nie usiedzial na krzeselku             ihihih jaka masz mine jak jesz cytryne ?? ;D tez jest dobre i jak zobaczylam nasze polskie morze ahhhh az mnie cos za serducho scisnelo  :-[ no i nasz piekny zachod slonca

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Daria uwielbia cytrynę i mogłaby ją jeśc cały czas ;D :D :laugh:
ma to po mnie ;D :D :laugh:

asiu cytat swietny !

a kochane czy wasze maluchy jak sie zrywaja z placzem przerazliwym to czy nie mozecie ich wybudzic uspokoic ??? kurde przed chwila mielismy znowu awarie wczoraj dzis.............rany a od urodzenia tymul mial moze takie my mowimy o zlych snach w takich chwilach moze 6 razy

kolorowa_kredka pisze:
asiu cytat swietny !

a kochane czy wasze maluchy jak sie zrywaja z placzem przerazliwym to czy nie mozecie ich wybudzic uspokoic ??? kurde przed chwila mielismy znowu awarie wczoraj dzis.............rany a od urodzenia tymul mial moze takie my mowimy o zlych snach w takich chwilach moze 6 razy

kedzia
czytalam, ze jak Maluchy tak sie zrywaja w nocy to znaczy ze przezywaja to co sie wydarzylo w dzien, jakies nowe rzeczy , osoby............moze Tymcio tak przezywa wasze włajaze morzowe???

reklama
Do góry