reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

DASARIA pisze:
Kredziu to widzę, że podobnie imprezujemy tylko, że Ty przy pizzy a ja przy nektarynkach.
hi hi hi ale piwko się zgadza hi hi hi ;D ;D
taaaaaaaa browarka to ja tu jeszcze nie pilam ::) ostatnio w pl jeszcze ale ostatni o popijalam drinka z martini i pepsi i dzis kupilam pepsi no ale jakos piwkowygralo do pizzy ;D
w poniedzialek zarzadzam u siebie dzien ew owocowo warzywny

reklama
DASARIA pisze:
Joasiu wiem, że czytałaś "samotnośc w sieci" i nie wiem czy wiesz, ale jesienią ma byc premiera filmu o tym właśnie tytule w kinach ;D

ale zdanie bez sensu napisałam, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło ::) ::) :-[ ;)

:o :o :o :o :o :o no nie mow!!!!!!!!!! ide na 100000%

niania tez sie chyba ucieszy bo obie jestesmy fanatyczki tej ksiazki!!!

a gdzie to czytalas????

DASARIA pisze:
Joasiu zamek też mi się szalenie podoba, ale ode mnie to zdecydowanie za daleko (bliżej mam nad morze). Bardzo nad tym ubolewam, bo chętnie bym tam pojechała ::) ::) :p :( :(

mowie Ci jest bajeczny...................jak dostane zrzucone fotki to pokaze Was widoczki..............poezja mmm

baby wlasnie przeczytalam taki cytat

"wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem, możemy latać tylko wtedy, gdy obejmujemy drugiego człowieka..."

ale mi sie milo zrobilo mmmmm

Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joasiu wiem, że czytałaś "samotnośc w sieci" i nie wiem czy wiesz, ale jesienią ma byc premiera filmu o tym właśnie tytule w kinach  ;D

ale zdanie bez sensu napisałam, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło  ::) ::) :-[ ;)

a gdzie to czytalas????

mówili o tym w dzień dobry TVN dziś rano i gra tam Chyra i wyleciało mi nazwisko tej babki, ale gra ona w Magdzie M żonę ,...  ::)

Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joasiu zamek też mi się szalenie podoba, ale ode mnie to zdecydowanie za daleko (bliżej mam nad morze). Bardzo nad tym ubolewam, bo chętnie bym tam pojechała   ::) ::) :p :( :(

mowie Ci jest bajeczny...................jak dostane zrzucone fotki to pokaze Was widoczki..............poezja mmm

czekam na fotki :)
nocowałaś tam???

Joaska pisze:
baby wlasnie przeczytalam taki cytat

"wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem, możemy latać tylko wtedy, gdy obejmujemy drugiego człowieka..."

ale mi sie milo zrobilo mmmmm

jakie to piękne i jakie prawdziwe :)

asiu ale sliczne fotki darci kurde rozwalila mne na tym ostatnim na krzeselku ;D taka pannica ::) juz pomijam to ze tymi by tak nie usiedzial na krzeselku ihihih jaka masz mine jak jesz cytryne ?? ;D tez jest dobre i jak zobaczylam nasze polskie morze ahhhh az mnie cos za serducho scisnelo :-[ no i nasz piekny zachod slonca

DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joasiu wiem, że czytałaś "samotnośc w sieci" i nie wiem czy wiesz, ale jesienią ma byc premiera filmu o tym właśnie tytule w kinach ;D

ale zdanie bez sensu napisałam, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło ::) ::) :-[ ;)

a gdzie to czytalas????

mówili o tym w dzień dobry TVN dziś rano i gra tam Chyra i wyleciało mi nazwisko tej babki, ale gra ona w Magdzie M żonę ,... ::)

wlasnie bylam na oficjalnej stronce filmu.................jejusku musze isc na ten film!!!!!

reklama
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joasiu zamek też mi się szalenie podoba, ale ode mnie to zdecydowanie za daleko (bliżej mam nad morze). Bardzo nad tym ubolewam, bo chętnie bym tam pojechała ::) ::) :p :( :(

czekam na fotki :)
nocowałaś tam???

tak, siostra R. ma tam jakies wtyki wiec nas zabrala................spalismy w hotelu zamkowym, bajka!!!!

Do góry