reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

kolorowa_kredka pisze:
DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:
nowlasnie asiu tez tak myslalam ze moze po wczorajszym wypadzie nad morze....................tylko on nigdy nie reagowal tak po jakis wydarzeniach (chrzest wesele nowe miejsca osoby) tylko ot tak czasami mila  :(

Daria też ie reaguje na wszystkie nowe wydarzenia w ten sposób, ale Kredziu zwróic uwagę, że Tymi nie ma tutaj swgo kuzynostwa i innych bliskich, jest w zupełnie nowym miejscu, otaczają go nowi ludzie i po prostu pewnie to wszystko się nawarstwiło, tak myślę  :)

mozliwe ze wlasnie sie nawarstwialo i ten wypad nad morze spowodowal wybuch (choc juz bylismy tu 2 razy wczesniej ) no i w domciu tez mial, ale pamietamze ben wlasnie tez czesto miewal tak jak byl maly i teraz z tego wyrosl :)

aaa dostalismy od siostry swietny wierszyk dla tymika o tymika zyciu ;D sama napisala....................moze jutro na zoo wkleje

Kredziu cudną masz siostrę  :)

reklama
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:
nowlasnie asiu tez tak myslalam ze moze po wczorajszym wypadzie nad morze....................tylko on nigdy nie reagowal tak po jakis wydarzeniach (chrzest wesele nowe miejsca osoby) tylko ot tak czasami mila :(

Daria też ie reaguje na wszystkie nowe wydarzenia w ten sposób, ale Kredziu zwróic uwagę, że Tymi nie ma tutaj swgo kuzynostwa i innych bliskich, jest w zupełnie nowym miejscu, otaczają go nowi ludzie i po prostu pewnie to wszystko się nawarstwiło, tak myślę :)

zgadzam sie :)

asiu polecam Ci jeszcze ksiazeczke Wortona " spoznieni kochankowie"...........................cudowna!!!

czytałam kilka lat temu i też bardzo mi się podoba, na poczatku wydawała mi się nudna, ale później nie mogłam sie od niej oderwac :)

aha............
no to juz nie wiem co Ci polecic.................

ja lubie jeszcze ksiazeczke : w sieci" , byla ekranizacja z Michaelem Duglasem i Demi Moore...............

Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:
nowlasnie asiu tez tak myslalam ze moze po wczorajszym wypadzie nad morze....................tylko on nigdy nie reagowal tak po jakis wydarzeniach (chrzest wesele nowe miejsca osoby) tylko ot tak czasami mila :(

Daria też ie reaguje na wszystkie nowe wydarzenia w ten sposób, ale Kredziu zwróic uwagę, że Tymi nie ma tutaj swgo kuzynostwa i innych bliskich, jest w zupełnie nowym miejscu, otaczają go nowi ludzie i po prostu pewnie to wszystko się nawarstwiło, tak myślę :)

asiu polecam Ci jeszcze ksiazeczke Wortona " spoznieni kochankowie"...........................cudowna!!!

czytałam kilka lat temu i też bardzo mi się podoba, na poczatku wydawała mi się nudna, ale później nie mogłam sie od niej oderwac  :)

aha............

ja lubie jeszcze ksiazeczke : w sieci"  , byla ekranizacja z Michaelem Duglasem i Demi Moore...............

kurcze ogladałam film i już nie mogę przeczytac książki, bo moja interpretacja będzie zgodna z filmem ::) ::)

a czytałaś może inne książki Wiśniewskiego??? bo mam zamiar kupic sobie "los powtórzony", ale nie wiem czy warto??

kolorowa_kredka pisze:
DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:
na razie jest super  ;D ;D

da sie to kochana zauwazyc ;D

kredziu a gdzie cytaty o co chodzi???????????????

czesciowo naprawione :p

a siostre tak mam wspaniala ;D choc i zgrzyty bywaly ale to wszedziee :)

chyba tylko Ty i Elfiko piszecie tak ciepło o Waszych siostrach,
ja niestety ze swoją nie mam zbyt dobrych relacji, są po prostu bardzo obojętne, często z obcymi ludźmi mam o wiele lepszy kontakt :( :( ::) ::)

DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:

czytałam kilka lat temu i też bardzo mi się podoba, na poczatku wydawała mi się nudna, ale później nie mogłam sie od niej oderwac :)

aha............

ja lubie jeszcze ksiazeczke : w sieci" , byla ekranizacja z Michaelem Duglasem i Demi Moore...............

kurcze ogladałam film i już nie mogę przeczytac książki, bo moja interpretacja będzie zgodna z filmem ::) ::)

a czytałaś może inne książki Wiśniewskiego??? bo mam zamiar kupic sobie "los powtórzony", ale nie wiem czy warto??

nie nie czytalam, slyszalam tylkio o jego ksiazce " zespoly napiec"............ze fajna, trza zakupic obie :)

Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:

czytałam kilka lat temu i też bardzo mi się podoba, na poczatku wydawała mi się nudna, ale później nie mogłam sie od niej oderwac  :)

aha............

ja lubie jeszcze ksiazeczke : w sieci"  , byla ekranizacja z Michaelem Duglasem i Demi Moore...............

kurcze ogladałam film i już nie mogę przeczytac książki, bo moja interpretacja będzie zgodna z filmem  ::) ::)

nie nie czytalam, slyszalam tylkio o jego ksiazce " zespoly napiec"............ze fajna, trza zakupic obie :)

hi hi hi no to jak trza to trza ;D ;D :laugh: :D trzeba kupic :)

wlasnie poczytalam o tych ksiazeczkach, "zespoly napiec" to ksiazka o kobiecie, opowiecs od @ do @ tej kobiety czyli opis jej przezyc podczac calego cyku, moze byc ciekawe!!!

zaraz zobacze na allegro czy mozna ja dostac heheh

reklama
Joaska pisze:
wlasnie poczytalam o tych ksiazeczkach, "zespoly napiec" to ksiazka o kobiecie, opowiecs od @ do @ tej kobiety czyli opis jej przezyc podczac calego cyku, moze byc ciekawe!!!

zaraz zobacze na allegro czy mozna ja dostac heheh

czytając samotnośc w sieci miałam wrażenie, że autor bardzo dobrze zna naturę kobiecą, no i widzę, że następna ksiązka też raczej dla kobiet :)
Asiu szukaj szukaj, bo ja nie mam już co czytac ;D

Do góry