reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:
asia jak tam miesiac miodowy II nadal trwa ?? ;D

hi hi hi oj trwa oj trwa  ;D :D :laugh: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :o >:D :police: :angel: >:D

i dlatego Cie nie ma na BB...........rozumiem

no to jestem usprawiedliwiona,
a cała reszta????????????????????????  ::) ::) ::) ::) ;D :laugh: ;)

wakacjuje..................

Dzień dobry TVN już jest w TV po wakacyjnej przerwie, więc wakcje uważam za zakończone :p ;D ;) ;) :laugh: ;)

o rany nianu ale mialas przygode ..........ja nie wiem co bym zrobila ::)

asiu zamek bajka...........moze jak kiedys wybierzemy sie w strony mlodego to podskoczymy polazikowac ;D i dzieki asiu za str ale nie chce sie otworzyc......moze przepelniony transwer

a ja zjadlam 2 kawalki pizzy i teraz siedzimy z mlodym na kopach i popijam browarka................kurde glowa mnie muli i macica.......czyzby @

Joasiu wiem, że czytałaś "samotnośc w sieci" i nie wiem czy wiesz, ale jesienią ma byc premiera filmu o tym właśnie tytule w kinach ;D

ale zdanie bez sensu napisałam, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło ::) ::) :-[ ;)

Joasiu zamek też mi się szalenie podoba, ale ode mnie to zdecydowanie za daleko (bliżej mam nad morze). Bardzo nad tym ubolewam, bo chętnie bym tam pojechała ::) ::) :p :( :(

Kredziu to widzę, że podobnie imprezujemy tylko, że Ty przy pizzy a ja przy nektarynkach.
hi hi hi ale piwko się zgadza hi hi hi ;D ;D

Klaudia pisze:
Dziewczyny, ja mam jeszcze pytanko: Ile razy dziennie teraz śpią wasze maluchy? Maciek od dwóch dni za nic nie chce usnąć po południu, do południa śpi ok. 2 godziny a potem idzie już spać po kąpaniu koło 20. Cosik mu sie ostatnio wszystko poprzestawiało :(

klaudus
tymi spi przewaznie 2 razy dziennie kolo 10-11 i kolo 15-16 roznie z tym bywa najczesciej 1.5 do 2 godzinek ale tez bywaja dzemki 20 minutowe albo jedna tak jaka wczoraj za cholerke nie chcial zasnac jak jechalismy nad morze ani jak lazilismy po alejkach deptakach po zabawie na plazy w woziu tez nie dpiero jak wracalismy do domciu to zasnal o 19.30 czyli tak jak zwykle na noc chadza

a w nocy to rozne czasami sie obudzi tylko raz a cza<sami po kilka razy :-[

reklama
Do góry