DASARIA
lipcowe mamy '05
Joaska pisze:lukam sobie na miss polonie...............ale laseczki : : : :
no ładniutkie, ale na pewno rano są obrzydliwie brzydkie : ;D :laugh:
tym się pocieszam ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joaska pisze:lukam sobie na miss polonie...............ale laseczki : : : :
Joaska pisze:DASARIA pisze:kolorowa_kredka pisze:asia jak tam miesiac miodowy II nadal trwa ?? ;D
hi hi hi oj trwa oj trwa ;D :laugh: > > > > > > > > olice: :angel: >
i dlatego Cie nie ma na BB...........rozumiem
DASARIA pisze:Joaska pisze:DASARIA pisze:kolorowa_kredka pisze:asia jak tam miesiac miodowy II nadal trwa ?? ;D
no to jestem usprawiedliwiona,
a cała reszta???????????????????????? : : : : ;D :laugh:
Joaska pisze:DASARIA pisze:Joaska pisze:DASARIA pisze:kolorowa_kredka pisze:asia jak tam miesiac miodowy II nadal trwa ?? ;D
no to jestem usprawiedliwiona,
a cała reszta???????????????????????? : : : : ;D :laugh:
wakacjuje..................
Klaudia pisze:Dziewczyny, ja mam jeszcze pytanko: Ile razy dziennie teraz śpią wasze maluchy? Maciek od dwóch dni za nic nie chce usnąć po południu, do południa śpi ok. 2 godziny a potem idzie już spać po kąpaniu koło 20. Cosik mu sie ostatnio wszystko poprzestawiało
mania pisze:;D ;D ;D ;D ;D ;D
a wiecie jak ja to przezywam : : :