reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

kochane to straszne..............................pustki tu okrutne ::)

ja wlasnie zajadam arbuza tymi spi juz kilka dobrych minut, nie wiemy kiedy bo przysnelismy razem z nim

wiecie co biore sie za nadrabianie a tu przez dwa dni cztery i pol strony ::)

reklama
kolorowa_kredka pisze:
asia jak tam miesiac miodowy II nadal trwa ?? ;D

myslalam ze to pytanie do mnie a to do drugiej Asi.............heheheh

baby zazadzam goracy wieczor na BB..................przosze nie odchodzic od monitorow!!!

moje dziecko juz spi, a ja zaraz wezme sobie piweczko, ostatnie w tym miesiacu, bo od jutra staje sie szczupla na nasze spotkanko heheh :p :p :p

alka2 pisze:
no to miłego weekendu babeczki, jadę się rozerwać do famili M. pasów nie znalazłam, ja pitole...

ps. mi też mama naciągała ::) ::) ::) i też mam odpały na punkcie luzu w skarpetkach a najbardziej ściągacze żeby nie obciskały no a w spodenkach wszystkich gumki wypruwam i luźniejsze wstawiam bo mam wrażenie że mi Micha na pół przecinają ::) ::) ::) 8) 8) 8) 8)

hehe to widze alka ze mamy podobne zboczenie :p bo ja co do gumek w gatkach tymikowych tez mam fiola nie moge jak mi isnie tymika gumka musi miec dobrze trzymajace sie portki ale zeby z tylka nie spadly tez czesto byly u nas przerobki bo wszysko to takie ciasne.................no i wole dresiaki dla niego niz dzinsy ktore uwazam za fajne aczkolwiek niekoniecznie ywgodne (choc teraz juz jak chodzi to predzej, bo dla siedzacego boba mysle ze sa malo wygodne)..............czyli metki, skarpetki i gumki ;D ::) 8)

szlak frajerzy z gory znowu obudzili mi tymka :mad: obudzil sie z przerazliwym placzem cholera ale lyk wody przytulenie i lula..................w poludnie to samo pospal 20 minut i koniec bo szuraja krzeslami niewiem z czego je maja normalnie maskara

heh a my mamy tylko polonie

ok asica zebranie moze byc ale za jakis czas treaz mlody z pizza przyjechal i mykam na gore po browarka ;D i jemy pizze i popijam piwko i za jakis czas wracam do was :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry