reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

No tez mi sie wydawalo ze ta born jest lepsza, a ta duza sobie kupie :p ;)

A tak wracajac do tego tematu gosci nieproszonych, to której to wszedl w nocy jak ta nago szla do kuchni czy cos takiego? hi, hi - nie tobie Kasiu? czy to Klaudynce naszej?

Dziewczyny jakie mleko kupujecie brzdącom, bo ja te bebiko 3 i jak teraz posmakowalam to mnie zemdlilo jest strasznie slodkie - ble. Juz wiem czemu Majka nie chce nic innego jesc tylko mleko

reklama
pranko poszlo, a ja zabieram sie za szybkie odkurzanie a pozniej reszta sprzatanka chlopaki na spacerku
fajnie bo dzis jest lekko chlodno czyli nie jest goraco ;D

dzien dobry i milego dzionka wszystkim kochanym bbholiczkom ;D

hih no witam to była czadoska nocka ja naguska a tu wielki facet przed dzrzwiami mojej łazienki a łoś super ktoś nos miał zanurzony w kompie i nawet nie wiedział że przez jego nie zamknięcie drzwi mamy intruza w chacie

ja dostałam szału bo jakby mi facet sie powalił do łóżka to by martinie mógł krzywde zrobić bo akurat tam leżała

wole nie myśleć

a mnie łepek boli juz sobie zapodałam tablete i kawusię robię póki co mam juz poprane poprasowane i jeszcze garnki i odkurzacz czekają

popołudniu jedziemy na imieninki do martiny kolegi :) jeszcze jakiś drobiazg muszę kupić ale nie wiem coś tam wymyslę jedno wiem napewno dziewczynce zawsze łatwiej cos kupić

Witam babeczki :)

Nianiu podziwiam za odwagę, mnie takie nieprzewidziane sytuacje paraliżują, nie wiem co bym zrobiła.

Jak byłam dzieckiem to kiedyś jakiś gośc próbowała mnie wciągnąc do samochodu, ale wyrwałam się i uciekłam, ale uraz pozostał ::) ::) ::)

tusia26 pisze:
Dziewczyny jakie mleko kupujecie brzdącom, bo ja te bebiko 3 i jak teraz posmakowalam to mnie zemdlilo jest strasznie slodkie - ble. Juz wiem czemu Majka nie chce nic innego jesc tylko mleko

Daria pije BEBILON 3 :)

co sie dzieje z naszym BB....................ale puchy, straszliwe!!!!!!

wlasnie ogarniam w domku, tylko jeszcze kawusie sobie strzele popoludniowa i zabieram sie za robotke, strasznie lubie sprzatac popoludniu!!

aaaaaa gadalam dzisiaj z Edytka przez telefon, wlasnie umawialysmy sie na minispotkanko najprawdopodobniej w srode chyba :)
kazala Was wszystkie serdecznie pozdrowic i ucalowac!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

aniusz milej zabawy dzisiaj na panienskim wieczorku, mam nadzieje, ze sie uda!!!!

nianiulka a Ty gdzie, sama przesiadujesz w domku i obiecalas byc troszke na bb a tu nic.............

reklama
Do góry