reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

u nas też nocki kiepskie... ale  ale - już pisalam ze Maćkowi na raz rosną wszystkie czwórki i jedna piątka? Nic dziwnego że jest niespokojny. Dzis dostał czopek w dupek [tylko viburkolek] i zobaczymy....

reklama
AniaSzwarc pisze:
dzien dobry Lipcówkeczki!!!
widze ze nie mam wiele do nadrabiania :)

Ja dzis tez jestem słomianą wdowa , Robert bawi się na kawalerskim a za to jutro ja wybywam...

Nianiu, a wiesz cos wiecej o sprawie ego goscia?? w sensie czy tekst o wiezieniu był blefem czy nie i co się dzieje z kims takim...qrde oby nie wrócił..... :(

Klaudus u nas tez noce nie wyglądają ciekawie...tak jak Iwon pisze o nieudanych sporadycznie tak ja mogę sporadycznie o tych udanych pisac...ale cóż  wyczuwam zgrubiena na dziasłąch w okolicy piątek, wiec przycznę znam...no i doszłam do wniosku ze smoka vel cymla

pozbywamy się po ząbkowaniu .

No i meldujemy się i my. Mój syn dotrzymuje mi dzielenie towarzystwa i jezscze nie spi. Kreci się obok mnie na łózku i cos sobie gada po swojemu. Ma to charakter jakis modłów alkaidy lub czegos w tym stylu ;D ale siedzimy razem dzielnie. palimy troche wiecj switeł niz normalnie i smsujemy z tatą :)

Dzieki Aniu za troskę. O tym facecie dwoeidziałam się juz po fakcie ze nie siedział nigdy w wiezieniu ani nawet nie był notowany ::) Zzdiwliło mnie to szczerze mówiąc po co by tak gadał. doszlismy potem do wniosku ze byc moze firmy które swiadczą usługi monitoringu w ten sposób straszą nowych mieszakańców aby ci zakładali monitoring i bulili im kasiorę co miesiąc. Juz raz nam podłozyli oferte pod drzmi. Nie zareaowalimy wiec pewnie to ich sprawka. tak czy inaczej ja mam stracha ogromnegodo końca zycia a monitoring własnie zakładamy ::) :p

No Aniu podziwiam, bo ja bym się bała dzwonic na policje, ze facet bedzie sie pozniej msci, ale jak się okazało to dobrze, że to nie żaden kryminał. A co do modłów mojego zięcia to powiem tylko tyle, że tez mam takie skojarzenia jak moja Majka nieraz zaczyna po swojemu nawijać, gada jakos po muzułmansku ::)
Ale ładne lalki znalazłam na allegro, Maja dostanie pod choinke tylko jeszcze nie wiem która. Mówię wam jak ona ma taka jedna lalę i ją wozkiem wozi i karmi ::)
a to te lale powiedzcie którą, wiem, ze jeszcze czasu, no ale :p

http://www.allegro.pl/item121865437_lalka_jakich_malo_piekna_jak_zywa_czary_.html
http://www.allegro.pl/item121870374_new_born_56_cm_9_funkcji_od_ss_gratis.html

kochane jednak uciekam
czuje blogie zmeczenie od spacerowania
i tymi sie z przerazliwym placzem obudzil znowu :( nie moglismy go dobudzic ale udalo sie i juz lula znowu
buzka

hej poźną porą

na nic nie mam czasu - Juleczka ma problemy z brzuszkiem bo kupy dziś robiła luźne i zielonkowate i kilka ich było :(
zaczęło się od zjedzenia na wyjeżdzie nektarynki ale tak w sklepie pokazywała na nią i jak jadła do aż piszczała z radości to zjadła cała a przy kasie pestka była ;D chciałam jej zabrać ale płakała - a ludzie patrzyli na mnie jakbym dziecku nie chciała owoca kupić ::)

mam nadzieje że jej przejdzie - dała jej odpowiednie specyfiki
i pupe ma czerwoną nawet się kąpac nie chciała bo pewnie ją szczypie

a poza tym to szaleje jak codzien i nic nie widać żeby cos jej dolegało :)

NiaNia ty to masz przezycia

ja miałam coś podobnego jak u babci kilka lat temu byłam - facet juz był jedna nogą za progiem ale ja świadomie zagadałam go i cofnął noge - zdążyłam zamknąć drzwi na klucz

jak się okazało nie był groźny ale ja o mało zawału nie dostałam bo tak mi serce waliło ::)

reklama
oj biedny brzusio Julci jutro napewno będzie lepiej pewnie tak zareagowała na nowości owocowe

Tusiata pierwsza lala cudna ale wydaje mi się że to dla większej dziewczynki a dla Majeczki większą radość sprawi new born bo i płacze śmieje się no i ma kilka gadżetów a dla takich dziewuszek to frajda móc nakarmić lalę itd... no tak myślę

martina dostała na roczek new born ale narazie się nią nie bawi i pewnie tak za pół roku zaskoczy do tej zabawki póki co jesteśmy na etapie przytulania i targania wszędzie ze sobą misia stefanka i nagminie książeczki czytamy oglądamy, narazie martina mi czyta bo ja jej nie mogę za bardzo hii poprostu mnie nie dopuszcza :)

Do góry