reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Helł!
ja  na chwilkę  :D

hihihi gazelka ma globus :D dobre nigdy nie slyszalam ...............chyba no ale to nie smieszne i obys sie kochana rano bez bolu obudzila :-*

no kurcze obudzilam sie i bylo jeszcze gorzej... ale nałykalam sie prochow i jakoś przeszło... ja niestety tak co miesiąc mam  :mad:

Gazelka Ty to jak w Nad NIemnem z tym globusem ;D a swoja droga to bardzo Ci wspolczuje bo ja mam to samo jak zaczyna mnie bolec glowa to przestac sama nie przestanie i chodze jak nacpana, bylam juz u neurologa a ten oswiadczyl ze migerna :p ::) to co razem mamy globusy ? ;) :p

wszystkie uciekają ja też zerknę na boczki i uciekam

obiecałam sobie że się będę wcześniej wybierać w stronę łóżka bo niestety skutki zarywanych nocek widać po moich podkrążonych oczkach, no i ogólnie mi kondycha siada

dla pocieszenia wszystkim niewyspanym mamusiom napiszę że moja pchełka nie śpi spokojnie od prawie 2 tygodni
spycham na zębole

Klaudia pisze:
Dziewczyny, ja mam jeszcze pytanko: Ile razy dziennie teraz śpią wasze maluchy? Maciek od dwóch dni za nic nie chce usnąć po południu, do południa  śpi ok. 2 godziny a potem idzie już spać po kąpaniu koło 20. Cosik mu sie ostatnio wszystko poprzestawiało :(

Daria śpi raz dziennie ok 12-13 i śpi 2-3 godziny  :) a dziś spała cztery  ;D

mania pisze:
Gazelka Ty to jak w Nad NIemnem z tym globusem  ;D a swoja droga to bardzo Ci wspolczuje bo ja mam to samo jak zaczyna mnie bolec glowa to przestac sama nie przestanie i chodze jak nacpana, bylam juz u neurologa a ten oswiadczyl ze migerna  :p ::) to co razem mamy globusy ? ;)  :p

hi hi, Maniuś, wlasnie ja też mam migreny, ale mówię na to globus już tak ze śmiechu bo czasem mi ręce opadają z bezradności. Co miesiąc musze sobie psuc watrobę silnymi lekami. Za to nie bolała mnie głowa w ogóle w ciąży i podczas karmienia. Widać to hormonki spiskują przeciwko mnie.. Jak powiedzialam to lekarzowi, to stwierzdił, żebym zaszła w ciąże... A najlepsze jest to, że ciąża to u mnie remerium na wiele dolegliwości. No ale co, całe zycie mam chodzic zaciążona albo karmiąca? :o ::) Nie ma mowy - planuje się skusic jeszcze tylko raz ;) 8)

reklama
DASARIA pisze:
to co już dziś nikogo tu nie będzie???????? ::) ::) ::)

kochana ja bede ;D ale za jakis czas...............wrocilismy z morza ;D ale byla zadymka juz mylalam ze bede beczec bo darlismy 50 km i parkingu nigdzie ! nigdzie nawet z dala od morza nie bylo bo jakis koncert techno czy cos tam jakis hip hop nie wiem co tam bedzie no i glowny parking zajety myslalam ze sie zalamie ze wzgledu na tyma bo on taki wymeczony no ale bozia czuwala i modly pomoglu ;D

bylo milo choc troche nerwowo

teraz tymi spi mlody polecial po pizze .........zachcialo mu sie no a taka dobra a ja taka gruba i co tu poczac ,) ;) troche toboly rozpakowalam zaraz lece po prysznic moze zdaze przed pizza ;D i wracam na chwilunie ;D choc poczytac co tu dzis............................

i widze ze asia wrocila a ja przed chwila o tobie kochana myslalam ze chyba juz dzis lub jutor bedziesz ;D :-*

Do góry