reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny, ja mam jeszcze pytanko: Ile razy dziennie teraz śpią wasze maluchy? Maciek od dwóch dni za nic nie chce usnąć po południu, do południa  śpi ok. 2 godziny a potem idzie już spać po kąpaniu koło 20. Cosik mu sie ostatnio wszystko poprzestawiało :(

reklama
dzien dobry Lipcówkeczki!!!
widze ze nie mam wiele do nadrabiania :)

Ja dzis tez jestem słomianą wdowa , Robert bawi się na kawalerskim a za to jutro ja wybywam...

Nianiu, a wiesz cos wiecej o sprawie ego goscia?? w sensie czy tekst o wiezieniu był blefem czy nie i co się dzieje z kims takim...qrde oby nie wrócił..... :(

Klaudus u nas tez noce nie wyglądają ciekawie...tak jak Iwon pisze o nieudanych sporadycznie tak ja mogę sporadycznie o tych udanych pisac...ale cóż wyczuwam zgrubiena na dziasłąch w okolicy piątek, wiec przycznę znam...no i doszłam do wniosku ze smoka vel cymla pozbywamy się po ząbkowaniu .

Klaudia pisze:
Dziewczyny, ja mam jeszcze pytanko: Ile razy dziennie teraz śpią wasze maluchy? Maciek od dwóch dni za nic nie chce usnąć po południu, do południa śpi ok. 2 godziny a potem idzie już spać po kąpaniu koło 20. Cosik mu sie ostatnio wszystko poprzestawiało :(

Kuba od jakiegos miesiaca spi tylko raz dziennie..................i tam mu juz chyba zostanie, zreszta powoli dzieciaki juz wyrastaja ze spania, wola hasac hehehe

Kuba spi 2 x dziennie...pierwszy raz 1,5 -2 godziny a drugi niecałą godzinę....jesli pierwszy raz spi 3 h (bardzo rzadko) to wtedy śpi raz a noc jest beznadziejniejsza od poprzednich

własnie podejrzałam ze Melani przestałą strajkowac....wiec zapraszamy do rozmowy i opowiadaj co u Ciebie, juz na obcej ziemi czy jeszcze w PL ??

reklama
Do góry