reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no to sie witam na glownym!!! ;D ;D ;D ;D

fajnie bylo na wyjezdzie, chociaz troche krotko, troche toksycznych ludzi................ale ogolnie luzik :)
miejsce super, zamek w Krasiczynie ( Klaudia Ty tak blisko mieszkasz tych okolic, pewnie bylas, co???) zameczek cudowny, romantyczny i wogole mmmmm

mam foteczki, wiec jak tylko czas pozwoli to wkleje!!!

teraz chyba udam sie po kawe.....................padam z nog

reklama
Czesc :)

Martus!!! na razie nie ma czego zazdroscic bo my tylko przeciagiem przez pl potem dalej w swiat ::) i calkiem mozliwe ze bedziemy sasiadami ;D ;)

Kredziu tu zawsze mozemy wrocic tylko w tej chwili nie bardzo bedzie po co no i najwazniejsze: bardzo zalezy nam by dzieci mialay czestrzy kontakt z dziadkami a nie raz do roku ::) :p

NIaniu Boze Kochany faktycznie przezycie :-[ podziwiam Cie ze w takiej chwili i tak zachowalas zimna krew i dalas sobie rade ::) uwazaj na siebie!!!! :-*

Kate te 12 dni to juz z gorki! wyobrazam sobie jak sie cieszysz :) mnkie dopiero czeka taka rozlaka :-[ :p i juz zaczynam panikowac

Kasiu a no! przyjezdzamy ;D tylko teraz zalezy od biletow na kiedy i za ile uda nam sie znalezc ::)

Joaska pisze:

miejsce super, zamek w Krasiczynie ( Klaudia Ty tak blisko mieszkasz tych okolic, pewnie bylas, co???) zameczek cudowny, romantyczny i wogole mmmmm

Kurcze Asiu nie byłam tam. Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego. A gdzie to dokładnie jest??

Klaudia pisze:
Joaska pisze:

Kurcze Asiu nie byłam tam. Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego. A gdzie to dokładnie jest??

tutaj masz link do mapki wojewodztwa!!! Krasuczyn na dole kolo Przemysla, mysle ze od Was to jakies 2 h samochodem, zreszta zaraz sprawdze

http://www.zamkipolskie.hg.pl/mapa/mapa15.html

Kurcze u nas było parę nocy spokoju, a od przedwczoraj znowu jazda :( Maciek budzi się w nocy kilka razy i drze się w niebogłosy. Wzięcie na ręcę rozdrażnia go jeszcze bardziej. Jedyne co go uspakaja to pierś. Nigdy do tej pory go nie uspokajałam piersią, a teraz normalnie wymiękłam i dzisiaj w nocy chyba 5 razy dostał mleko, bo już nie miałam siły z nim chodzić po pokoju. No i nie wiem co się dzieje, bo w dzień jest spokojny, nie ma gorączki, żadnych innych choroby, więc to pewnie zęby. Ale kurcze ile to będzie trwało????????????

No to od nas będzie trochę więcej niż dwie godziny. Kurcze nie chce mi się wierzyć, że to tylko 120 km. Ale zameczek wygląda lux. Tam można spać, czy tylko zwiedzać?

reklama
Klaudia pisze:
No to od nas będzie trochę więcej niż dwie godziny. Kurcze nie chce mi się wierzyć, że to tylko 120 km. Ale zameczek wygląda lux. Tam można spać, czy tylko zwiedzać?

2 i troche, jak my jedziemy cos kolo 2,5............

zerknij tutaj http://www.krasiczyn.com.pl/

mozna i spac i tylko pojechac polazic i poogladac zamek...........

Do góry