reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hej babule : )

dzis mielismy zalatany dzionek, bylismy w koncu w cerfurze czy jak to sie tam pisze ::) teraz tymi zasnal mlody poszedl po pizze a ja zmykam pod szybki prysznic ;D moze pozniej zerkne do was

asiu swietnie ten miesiac miodowy to chyba po rozlace tak :) a bawcie sie bawcie ;D

czesc Baby

Klaudus dawno Cie nie bylo :-*

Tusiak statystycznie wypadkow samochodowych jest wiecej niz samolotowych  ;) nie boj zaby latanie to przyjemnosc!!! zabierz ze soba aviomarin jesli sie boisz i gumy, przelykaj sline przy starcie i przy ladowaniu a poza tym podziwiaj widoki za oknem (jesli sie da)  ;)

kolorowa_kredka pisze:
hej babule : )

dzis mielismy zalatany dzionek, bylismy w koncu w cerfurze czy jak to sie tam pisze  ::) teraz tymi zasnal mlody poszedl po pizze a ja zmykam pod szybki prysznic ;D moze pozniej zerkne do was

asiu swietnie ten miesiac miodowy to chyba po rozlace tak :) a bawcie sie bawcie ;D

a pewnie że bawimy się i to na całego  :D ;D :D :laugh: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

mam chwilę bo mężuś usypia Darię, a potem jesteśmy umówienie na leciutkie drinkowanie  ::) :p :police: :police: >:D >:D :angel: O0 O0 O0

no ale cos ie odwlecze...mam nadzieje ze bedzie nam dane sie spotkac  ;) ???

z Ania Sz moze juz sie spotkam na lotnisku a z Kaska uwmowie sie na bank na piwo w poznaniu  ;D

reklama
mania pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
hej wieczorkiem :)

czy Wy wiecie ze juz tylko 24 dni do spotkania lipcoweczek???? :p :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Wiemy wiemy  ;D ;D

ja z zazdroscia patrze na ten suwaczek no i oczywiscie ze zlami w oczach  :-[ buuuuuuuu

maniu ja też ze łzami, ale z innego powodu: miałam byc chudziutka, a nie jestem  buuuuuuuuu i wszystko się wyda buuuuuuuu ::) ::) ::) ::) ::) ;) ;D

Do góry